Trotec TTK 127 E - Párátlanító, penészmentesítő max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Trotec TTK 127 E - Párátlanító, penészmentesítő max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 127 E párátlanító, penészmentesítő
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 129.900 Ft 119.900 Ft Nettó ár: 94.409 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 127 E - Párátlanító, penészmentesítő max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Komfort párátlanító - Trotec TTK 127 E - max. 50 l/nap

Legmodernebb komfort, funkcionális dizájn kíséretében

(A párátlanító jeleneleg nincs raktáron várható beérkezés november közepe.)
TTK 127 E nagy teljesítményű párátlanító nagy terekbe

TTK 127 E robusztus, kompakt párátlanítóKialakításában jólesően funkcionális, technikai felszereltségében feltőnűen komfortos, árképzés szempontjából pedig kifejezetten visszafogott: a TTK 127 E párátlanító egy készülékben egyesíti ezeket az időtlen értékeket, és mindezeken felül csúcspontként rendelkezik egy extra komfort funkcióval is.
Minden időben optimális helyiség-klíma - mindez egyszerűen, gombnyomásra! A komfort - gombbal felszerelt TTK 127 E páramentesítő a hőmérséklettől fűggően automatikusan szabályozza a páratartalom-értéket, a legkomfortasabb értékre. A környezeti levegőből így naponta maximálisan 50 liternyi nedvességet von el ez a nagy teljesítményű párátlanító, és 150 m2-es helyiségméretig, 375 m3-ig használható. Természetesen a készülék rendelkezik egy higrosztát-vezérlésű párátlanító automatikával is, aminek használatakor célértékként egy fix-érték kiválasztására kerül először sor. A célérték átlépésekor a párátlanító automatikusan bekapcsol, és természetesen energiakímélő módon újra kikapcsol, amint a kívánt célértéket elérték a páraértékek.
A robusztus és kompakt páramentesítő ruhaszárító funkciója gondoskodik a nedves ruhák gyorsabb száradásáról, szőnyegek, padlószőnyegek kiszárításáról, vagy optimálisan szárazon tart cipősszekrényeket, cipőspolcokat is. 
Egyéb komfortos jellemzőinek hála, a TTK 127 E kezelése kifejezetten egyszerű. A párátlanító rendelkezik időzítő funkcióval, kétfokozatú ventilátor funkcióval, automata kikapcsoló funkcióval, ami a túlfolyás ellen nyújt védelmet, valamint egy jól hozzáférhető és könnyen mosható levegőfilterrel.
A nagy kondenzvíztartály űrtartalma 6 liter, ami kellemesen csökkenti az ürítések számát, időközeit. Ezen felül egy külön csatlakozót is beépítettünk a TTK 127 E páramentesítőbe, amin egy cső segítségével az összegyűjtött víz közvetlenül elvezethető. Leginkább tartós üzemeltetés esetén hasznos ez, felügyelet nélküli használatkor, hétvégi házban, vagy csónakon.

Különös ismertetőjegyek: 

 • Kifejezetten egyszerű kezelhetőség TTK 127 E párátlanító nagy víztartállyal

 • Komfort üzemmód, a páratartalom hőmérséklettől függő automata szabályozására, a minden időben optimális helyiségklíma biztosítása érdekében

 • Az aktuális páraértékek kijelzése

 • Ruhaszárító funkció

 • Szűrőtisztítás - kijelzés

 • GS tanúsítvánnyal rendelkező készülék

Már az alapfelszerelés részeként: 

 • Hygrosztát által vezérelt páramentesítő-automatika, a páratartalom valós értékű előválasztásával

 • Választható teljesen automatikus működés vagy állandó üzemmód is

 • A megtelt tartály telítettségi állapotát jelző figyelmeztető lámpa  TTK 127 E párátlanító komfortfunkcióval

 • Kábelfeltekercselés

 • Komfort-funkció

 • Időzítő

 • Két ventilátor-fokozat

 • Automata kikapcsoló a túlfolyás megakadályozására

 • Csatlakozó a lecsapódott pára külső elvezetésére 

A TTK 127 E párátlanító technikai adatai: 

Párátlanítás: max. 50 l/nap (35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség:  345 m³/h
Ajánlott terület: 150 nm² / 375 m³
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ºCTTK 127 E párátlanító elvezetőcső csatlakozással
Párátlanítás: 30 -  és 100 %-os relatív páratartalom között
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,78 kW
Víztartály: 6 l 
Zajszint dB (A): 51
Méret: 282 x 392 x 616 mm
Súly: 19,8 kg
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Szakértői tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során
Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párátlanító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Nemcsak napi max. 50 literes párátlanító hatása meggyőző ennek a különösen kényelmesen használható páramentesítőnek, hanem a higrosztát által vezérelt párátlanító automatikával ellátott komfort – funkciós működtetése is. Ha igazán könnyen kezelhető, robusztus és kompakt páramentesítőre vágyik, kifejezetten nagy alapterületű helyiségekben nagy teljesítménnyel használva, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra!

Db:

 

Adatok
Csatlakozódugó CEE 7/7
Funkciók • Hygrosztát által vezérelt páramentesítő-automatika, a páratartalom valós értékű előválasztásával • Választható teljesen automatikus működés vagy állandó üzemmód is • A megtelt tartály telítettségi állapotát jelző figyelmeztető lámpa • Kábelfeltekercselés • Komfort-funkció • Időzítő • Két ventilátor-fokozat • Automata kikapcsoló a túlfolyás megakadályozására • Csatlakozó a lecsapódott pára külső elvezetésére
Hűtőanyag Típusa: R 410 A Mennyisége: 290 g
Kábelhossz 1,6 m
Páramentesítő teljesítmény Max. 50 l/nap (35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség 345 m3 /h
Zajszint 51 dB (A)
Ajánlott terület 150 nm2 / 375 m3
Üzemi hőmérséklet 5-35 °C
Súly 19,8 kg
Páramentesítő adatok
Feszültség 230 V / 50 Hz
Párátlanítás 30 - és 100 %-os relatív páratartalom között
Víztartály 6 l
Teljesítményfelvétel 0,78 kW

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz