Menü
Kosár

Bemutatkozás

Magunkról

Tisztelt Ügyfelünk!

Örülünk, hogy megtalált minket és készülékeinket!

Partnercégünkkel közösen a német Trotec GmbH magyarországi képviseleteként és márkaszervizeként működünk Budapesten és Magyarország egész területén. Fő beszállítónk, a Trotec GmbH több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a páramentesítés területén és ma már Európa legnagyobb és legismertebb márkája ebben az iparágban. Piacvezető pozícióját a termékek kiváló minőségével és a vásárlók elégedettségével érte el.

Cégünk, a MANDA Kft. professzionális megoldásokat kínál a páramentesítés, a levegőtisztítás, az akkumulátoros fúrók, mérőműszerek, stb területén. Beszállítóinkkal együtt kiváló termékeket és hozzáértést biztosítunk, hogy ügyfeleinket szakszerűen tudjunk segíteni a fenti területeken.

Páramentesítőinkkel már több 10.000 háztartás penészgondjait orvosoltuk. Nem csak a lakossági oldalon biztosítunk kiváló megoldásokat, hiszen a Trotec cég termékei az iparban is teljesítik a legmodernebb követelményeket.

Légtisztító készülékeinkkel pedig már több ezer embernek szereztünk enyhülést a légúti megbetegedéseiben.

Akkumulátoros szerszámainkat 2016. óta forgalmazzuk és az 1. osztályú minőségnek és a verhetetlen áraknak köszönhetően hamarosan legnagyobb márkákkal együtt fogják jegyezni a Trotec akkumulátoros fúrókat és szerszámokat. Nem véletlen gyártatott a Trotec már az első évben milliós nagyságrendben ezekből a berendezésekből.

Kizárólag olyan készülékeket forgalmazunk, melyek a az euópai piacon is a legjobbak és legkeresettebbek közé tartoznak. Kínálatunkban csak azokat a márkákat tartottuk meg, melyek maximális elégedettséggel és kiváló műszaki tulajdonságokkal párosulnak. Erről számos vásárlói visszajelzést és értékelést is olvashatnak a termékeknél található vevői vélemények fülön. Ahogy fentebb már említettük a páramentesítők között a Trotec a legnagyobb forgalmú és legnagyobb termékválasztékkal rendelkező német cég, a svéd Blueair légtisztítók pedig a levegőtisztítás területén prémium osztályba tartoznak.


Kockázatmentes vásárlás?!

kockázatmentes vásárlás Igen, nálunk kockázatmentesen vásárolhat, ugyanis a vásárlástól számítva 14 munkanapon belül bármikor visszaadhatja nekünk a terméket, és visszafizetjük annak teljes árát. Ezt anélkül teheti meg, hogy bármilyen módon megindokolná a termék visszaadásának az okát. Továbbá számos berendezésünk esetében az előírt 1 év jótállás helyett 2 év jótállást biztosítunk. Esetleges meghibásodás esetén jótállási időn belül ingyenesen visszahozatjuk a terméket és megjavítjuk azt. Természetesen a garancia időn túl sem hagyjuk cserben ügyfeleinket, hiszen budapesti márkaszervizünk biztosítja a készülékek utógondozását is.

Az értékesítésünk 90-95 %-a az interneten keresztül történik, de lehetőség van munkaidőben megtekinteni és kipróbálni a készülékeinket budapesti telephelyünkön.
Amennyiben interneten rendel, úgy 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a terméket, de személyesen is szeretettel várjuk a vásárlókat.

Bízunk benne, hogy Önnek is segíteni tudunk véglegesen kiirtani a penészt a környezetéből, és csökkenteni tudjuk az allergia és asztma tüneteit, valamint hasznos eszközökkel gyarapíthatjuk otthonát, vagy vállalkozását.

Szeretnénk Önt is az elégedett vásárlóink között tudni. Mindent megteszünk ezért.

Üdvözlettel: Manda Kft.


Cégadatok:

Cégnév: MANDA KFT
Székhelye: 1112 Budapest, Gulyás utca 17.
Bankszámlaszám:
10701087-47628601-51100005

Cégjegyzékszám: 01-09-688978
Adószáma: 12492390-2-43
Bejegyző cégbíróság neve: Pest Megyei Bíróság
Helyi önkormányzat nyilvántartási száma:

Email: levegoparaviz@gmail.com