Menü
Kosár

Autóipar, gépgyártás

Páramentesítés az autóiparban

Légkondícionálás az autóiparban

Környezetszimulációs, klimatizáló és beltéri levegőellenőrző készülékek

Az autóiparban nagyon magasak a követelmények a levegőminőség pontos ellenőrzésére - mivel akár a legkisebb eltérések is gyártási hibát, rozsdaképződést okozhatnak.
A Trotec cégcsoport a gépjárműgyártóknak és személygépkocsi szállítóknak nagyon specifikus ipari szárítókészülékeket,páramentesítőket kínál.

Levegőpáratartalom, hőmérséklet és por - ezt a három tényezőt kell az autó- és gépjárműgyártás folyamatában feltétlenül kontroll alatt tartani. A Trotec csoport az autóipar számára pontosan ezekre a tényezőkre kialakított magasteljesítményű páramentesítő, légtisztító és fűtő készülékekkel áll a kedves ügyfelei rendelkezésére.
Így hősugárzó, légtisztító, mobil vagy fix kondenzációs szárító úgy mint a páramentesítő és párásító készülékeik segítségével optimális szinten tarthatják a levegő minőségét a termelési helyiségekben.
Nálunk megtalálják a helyes technológiát a termelőüzemek, klímakamrák és kipufogógáz vizsgáló-állomások különböző környezeti szimulációira.

Légkondícionálás a termelésben

A fő kihívás az autóiparban a termelési folyamatok alatti helyes klimatizálás, például az öntödékben, a gyártóvonalakon és lakkozóüzemben. Mondja el igényeit, mi összeállítjuk Önnek a megoldást!

Korrózió elleni védelem a nyerskarosszéria és alkatrész raktárakban

A gyártási folyamat klimatizálása mellett a helyiségek levegőjének klimatizálása a raktár és logisztikai ágazatban egy további nehézségi pont. Ekkor jöhetnek számításba a fixen telepített és mobil páramentesítő rendszerek.

Pára-, hőmérséklet és légáramlást mérő rendszerek 

Ahhoz hogy megbízható felügyeletet kapjunk minden környezeti paraméterről, az autóipar számára mobil mérőberendezések állnak rendelkezésre: Thermohygrométer, Anemometer, Pyrométer, hőkamerák és adatrögzítők. 
Ajánlatkérésre szívesen küldünk Önöknek a termelési folyamat ellenőrzésére fixen telepített rendszerekről aánlatot. Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy emailben!