Menü
Kosár

Filmipar, fotózás

Filmezés, fotózás

Filmezéshez, fotózáshoz számtalan profi berendezést kínál a Trotec

A Trotec technika gondoskodik a jó szélről és a pihent színészről is

Filmiparban a szélgépek különleges effekteket is képesek megvalósítani

Eldugott, fűtetlen helyek. Modellek, akik télen fürdőruhákat mutatnak be. Egy viharjelenetet kell forgatni tiszta kék ég alatt.

A film- és fotókészítőknek mindig trükközniük kell, hogy megkapják, amire szükségük van, amit a forgatókönyv szerint forgatniuk kell. A Trotec csoport a speciális effektekhez szükséges professzionális felszereléseket kínál.
 

Komplett felszerelés fotózási helyszínekre


Művészi fotó, katalógus fotózás vagy divatfotózás: Ami a képeken szuperül néz ki, az a modellek és a személyzet számára nem mindig kellemes.Filmkészítés során speciális körülmények biztosítása - Trotec  profi berendezések
Így például a nyári fürdőruha kollekciót általában télen fotózzák...

A modellek libabőre ellen és a stylistok és öltöztetők remegő hideg keze ellen a Trotec mobil fűtési megoldásokat kínál, amik a legkisebb helyiségtől a hatalmas csarnokokig mindent a megfelelő hőmérsékleten tartanak.
A szélgépeik a szép effektekről gondoskodnak és vízzel kombinálva képesek előidézni egy záporesőt vagy akár egy zivatart.

Akár diszkréten a háttérben vagy a kamera előtt: A szélgépeket aligha lehet nélkülözni a filmezések és a forgatások helyszínéről. Ha szelet, zivatart vagy vihart kell szimulálni, a videoklipben az énekesnő lobogó hajjal szerepeljen, vagy egy jármű dinamikáját kell bemutatni:  A széleffektek gyakran központi szerepet játszanak a filmekben, videókban vagy a TV-klipekben. A Trotec professzionális ventilátorokat kínál, amik képesek szimulálni a gyenge lágy szellőtől kezdve az erőssebb szélen keresztül akár egy orkánt is.

A fűtetlen forgatási helyszíneken, külső forgatások és filmfelvételek esetén, sokszor igen durva körülmények uralkodnak. Ahhoz hogy a színészek és a személyzet mindig melegben lehessenek, a Trotec belső és külső helyszínekre is kínál fűtési megoldásokat. Például kompakt elektromos fűtőberendezéseket a lakókocsik és kisebb termek, illetve robosztus olajfűtőaggregátokat, mint az ID széria fűtőberendezései, amik akár -20 °C hőmérséklet esetén is bevethetők, és megbízhatóan felfűtenek egy nagyobb csarnokot is.

 

Igazi erő - TTW 400000 szélgép


TTW 400000 szélgép - az igazi erő!Fotózások vagy filmfelvételek alkalmával egy igazi vihart generálni - a TTW 400000 szélgép gondoskodik róla.

Majd 3 méteres lapátátmérőjével és 500 Pa maximális légnyomás esetén hihetetlen, majd fél millió m3/órás teljesítményre képes, mely a világon egyedülálló.

Amennyiben Ön folyamatosan használja a fenti berendezéseket, úgy mint fűtőberendezéseket és szélgépeket, akkor megéri megvenni ezeket a professzionális eszközöket. Keresse fel vevőszolgálatunkat, állunk szíves rendelkezésére!