Menü
Kosár

Páramentesítés a vegyi- és gyógyszeriparban

Páramentesítési megoldások a vegyiparban

Páramentesítési megoldások a vegyipar számára


Páramentesítés a nedvszívó anyagok feldolgozása során

Legyen szó műanyag granulátumokról, műtrágyáról vagy 
színezőpigmentekről: a nedvszívó ömlesztett anyagokat a vegyiparban folyamatosan védeni kell a levegő páratartalmától.
A Trotec csoport ipari szárítói és páramentesítői garantálják az átfogó teremhőmérsékleti kontrollt a teljes gyártási lánc során.
A vegyiparban az ömlesztett áruk megbízható folyékony tulajdonságát állandóan fenyegeti a páratartalom. Az egyes feldolgozási lépésekben a folyamat klimatizálása mellett a raktárak és logisztikai területek légkondícionálása is követelmény. Itt is állandó szinten kell legyen a levegő páratartalma, hogy a kemikáliák, de a csomagolás és a címkék is optimális állapotban maradjanak.

Ipari szárítók és páramentesítők akár utólagos rendszerben is

A szükséges levegő páramentesítéshez vagy szárításhoz a Trotec csoportnál jónéhány mobil vagy fixen telepített nagyteljesítményű készüléket találnak, amik gondoskodnak arról, hogy az ömlesztett anyag ne csomósodjon, vagy teljes egészében használhatatlanná váljon, és ne tömítse el a közlekedési útvonalakat. Együtt a már meglévő szellőzőrendszerekkel illetve a fűtő-hűtő rendszereikkel, valamint a mi mérőeszközeinkkel egy állandó teremlevegő minőséget tudnak biztosítani elérhető áron - akár utólagosan beépített megoldásként is, ami nem igényel bonyolult átalakítást.

Kipróbált funkció! Biztonsággal a Trotec ipari szervíz által

Az ipari szervízzel az Ön páramentesítési tervének megvalósítása abszolút biztos: A fixen telepített ipari szárító vagy páramentesítő készülékek beszerelése előtt mobil eszözökkel elemezzük és kipróbáljuk, hogy jól alkalmazható-e a megoldásunk.
A próbaüzem során a klímaadatokat mobil távfelügyelettel a szerverünkre mentjük el. És csak akkor, ha bebizonyosodik, hogy az ömlesztett áruk körül a páratartalom teljes felügyelet alatt van, csak akkor kezdjük a készülékek telepítését.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem forduljon vevőszolgálatunkhoz!