Menü
Kosár

Házkezelők

Páramentesítési megoldások házkezelők, társasházkezelők számára


Facility Management - Házkezelők, társaskázkezelők

 

Gazdaságos megoldások a társasház- és irodaházkezelők,  üzemeltetők számára - Hőközpontok, hűtő és páramentesítő berendezések beszerzése


A Facility Management munkatársai ismerik a problémát: egy vízkár, fűtéskimaradás vagy a hűtőberendezés hibája azonnali megoldást kíván - hétvégén is.
Az üzembiztosságot mindig és mindenkor teljesíteni kell. Azért, hogy az ingatlanok üzemeltetőinek vezetői ne izzadjanak le, a Trotec csoport gazdaságos megoldásokat kínál ezekre a problémákra.

Ha a társasházkezelők képviselői egy szükségállapot vagy átalakítási munkák miatt akadályokba ütköznek, nem jelenthet problémát: A partnereinken keresztül rövid határidőn belül rendelkezésre állnak: fűtőberendezések, hűtőberendezések, páramentesítő készülékek vagy ipari szárítógépek. Így az épületekben és létesítményekben az üzemi folyamatok megszakítás nélkül folytatódhatnak.
És a házkezelő megnyugodhat.

 

Mentőfelszerelés: fűtőberendezésekkel, páramentesítőkkel és épületszárítókkal


A készülékek sokszor csak rövid időre szükségesek, viszont az épület és létesítmény nagyságától függően ajánlatos vészhelyzetre saját készülékeket tartani, amik folyatosan a társasházkezelők rendelkezésére állnak. Hajnal négykor is és bármikor, amikor szükség van rájuk.

A következő készülékek, amikre a leggyakrabban szükség van vészhelyzetben: fűtéskimaradás és vízkárok esetén:
- Kompakt fűtőberendezések, hősugárzók, fűtőaggregátok által kompenzálható a fűtéskimaradás a lakásokban vagy irodaházakban.
- Mobil olajfűtőközpontokkal pótolható a fűtés ipari helyiségekben, raktárcsarnokokban fűtéskimaradás esetén.
- Mobil páramentesítő illetve falszárító készülékek, továbbá infrahősugárzók segíthetik a száradást vízkárok esetén.

 

Mobil klímaberendezések a fix klímák meghibásodása esetén

Az, aki klímával ellátott épületeket kezel, készenlétben kell tartania különböző teljesítménnyel rendelkező légkondícionáló berendezéseket, hogy a veszteségeket és a kártérítéseket egy esetleges meghibásodás esetén elkerülhesse.
A Porta-Temp-széria ipari klímaberendezései elsősegélyt nyújtanak a légkonícionálók meghibásodása esetén. 

Készülékvásárlás? Szakértőink segítenek a készülék kiválasztásában!

Ha társasházkezelőként saját készülékek, úgy mint fűtőberendezések, páramentesítők, falszárítók vagy klímaberendezések megvásárlását tervezik, szakembereink szívesen segítenek a szükséges kapacitások kiszámításában.

Mérőkészülékek az épületdiagnosztikára házkezelők számára

A házkezelőknek a Trotec csoport nem csak készülékeket ajánl: Önök mint házkezelők a mérőműszerek termékkör alatt számos mérőműszert találnak az épületdiagnosztikához.
Így például a hőveszteség kivizsgálásához hőkamerákat, a PD200 rendszer a szivárgások kivizsgálásához, ezenkívűl videoszkópok az épületendoszkópiához, például vezetékek vizsgálatához.
Továbbá az FS 200 köd és füstszimulátort a lapostető szivárgásának feltérképezéséhez ajánljuk a házkezelők számára. A nagy tetőfelületek diagnosztikájára vagy akár az egész épületkomplexum diagnosztikájára a Trotec csoport komplett szolgáltatásokat kínál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve további információkra van szüksége, kérem forduljon hozzánk bizalommal, hívja vevőszolgálatunkat az elérhetőségeink egyikén!