B kategóriás Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - német márka - Trotec TTK 29 E

B kategóriás Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - német márka - Trotec TTK 29 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 29 E B kategóriás párátlanító penész ellen
Készlet információ:Elfogyott
Fogyasztói ár: Érdeklődjön!
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

B kategóriás Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - német márka - Trotec TTK 29 E

Trotec TTK 29 E minőségi és design-os páramentesítő - B kategória

Hatékony megoldást kínál penész és magas páratartalom ellen

(A párátlanító jelenleg nincs raktáron.)

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
 2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
 3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Olyan helyeken javasoljuk használatukat, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

TTK 29 E teljesen automata páramentesítőA penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 29 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 29 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

A pontos üzemeltetés érdekében a Trotec TTK 29 E páramentesítőjét egy BZ 05 digitális páramérővel egészítettük ki.  A külső páramérő segítségével folyamatosan ellenőrizheti az adott helyiség páratartalmát és hőmérsékletét, ezáltal pontosabban tudja beállítani és használni a párátlanító berendezését. További előnye, hogy míg az egyik helyiségben működik a páramentesítő, addig a másik szobában is felügyelet alatt tarthatja a páratartalmat, és szükség esetén utána ott is működtetheti, vagy áthelyezheti a páramentesítőt.
A BZ05 digitális páramérő további kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő.


Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

A Trotec TTK 29 E páramentesítő fontos gyakorlati előnyei

- Ez a kifejezetten kis méretű, és gyönyörű design-al büszkélkedő párátlanító egy átlagos méretű szoba vagy iroda megbízható és folyamatos páramentesítésére képes, melyet a meggyőző, akár 10 liter/nap páramentesítési kapacitása is garantál. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt. A boltokban kapható tablettás párátlanítókat minden szempontból százszorosan túlszárnyalja, így okos megoldás, ha a lakás csak egy-két helyiségét, vagy egy irodát kell páramentesíteni.
- A páramentesítő addig működik folyamatosan, amíg el nem éri a levegő páratartalma a készüléken beállított értéket, ezután átkapcsol szakaszos üzemmódba. Optimális páratartalom mellett pedig nem tud penész kifejlődni. 

- A TTK 29 E páramentesítő berendezés 2,3 literes kondenzvíz tartállyal rendelkezik, amely a használat első napjaiban elképzelhető, hogy akár naponta többször is megtelik, de ez is csak azt jelzi, hogy a párátlanító tökéletesen teszi a dolgát. A páramentesítőhöz egy kondenzvíz elvezető cső is csatlakoztatható, így egyszerűen elvezethető a víz a lefolyóba, nem kell folyton a tartályt üríteni. Túlfolyás elleni védelemmel is rendelkezik a páramentesítő, azaz a készülék jelez és automatikusan lekapcsol, ha a tartály megtelt.
- Garzon lakásban, 1-2 szobában, vagy irodahelyiségekben tökéletesen használható. A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban, így néhány naponta nyugodtan átszállítható a lakás, iroda egyéb nedves területeire. Egymás közelében elhelyezkedő két helyiség párátlanítására mozgatás nélkül is tökéletesen elegendő az ajánlott alapterületet figyelembe véve.

A TTK 29 E penészmentesítő készülék további előnyei

 • Európa legnagyobb páramentesítő forgalmazójától, a német Trotec-től

 • könnyen kezelhető konstrukció

 • állítható levegőkifújási irány

 • hordozó fogantyúk

 • túlfolyás elleni védelem

 • kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

 • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról

 • forgókapcsoló 7 választható páratartalom fokozattal

Mire használhatja a Trotec TTK 29 E páramentesítő készüléket?

- Vizes ablakok szárítása: Jellemzően a hidegebb időjárás beköszöntével megjelenik az ablakokon a pára. A fűtési szezonban sokszor tapasztaljuk, hogy folyamatosan folyik a víz az ablakokon. Ebben segít ez a kis páramentesítő készülék, hiszen ha a szoba levegőjének páratartalma az optimális 50-55% körül van, akkor nem csapódik le az ablakokra. 

- A fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- Emellett a ruhaszárításban is nagy segítség lehet a párátlanító használata, mert segít a gyors száradásban. További előnyehogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- Pincehelyiségek páramentesítése: A 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék páratartalma is jól kezelhető ezzel a készülékkel.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei:

TTK 29 E kisméretű párátlanító hatékony párátlanítás

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 250 W
Ajánlott terület: 15 m2 / 37 m3
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Szabályozó: tekerőgombos
Leolvasztás: automata
Víztartály: 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 365 x 220 x 490 mm
Ventilátor: 110 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 11,1 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC

​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás


 

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben pedig a termék elnyerte tetszését és Ön is szeretné megakadályozni a penész és a dohos szagok kialakulását, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 29 E páramentesítőről:

"A TTK 29 E páramentesítőt a pincémben állítottam üzembe, ami mindig is nagyon párás volt. Ősrégi, téglából és betonpadlóval. 1 hét alatt a páratartalom 80%-ról közel 60%-ra csökkent. Nagyon jó funkciónak találom az automata kikapcsolást, ha a tartály megtelik. A tartályt reggelenként és esténként is ürítem. Ha a páratartalom beáll a normál szintre, a páramentesítő kikapcsol és csak ritkán kapcsol be. Egy cső csatlakoztatásával már minden felügyelet nélkül is tud működni a készülék, nem kell a tartályt ürítgetni. Én eddig azért nem csatlakoztattam hozzá csövet, mert szerettem volna látni, mennyi vizet gyűjt össze. És hogy ilyen rövid idő alatt mennyi gyűlt össze, ezt álmaimban se gondoltam volna! A páramentesítő granulátumokkal nem versenyezhet, azokkal csak egy töredékét tudtam a párának összegyűjteni (kb. 1 liter 6 hét alatt). A hangja abszolút elfogadható, mint egy normál ventilátoré. Az áramköltség – ha éjjel-nappal működik a készülék – minimálisan meglátszik a számlán, de mindemellett megéri! Csak ajánlani tudom!"

J. Liána

"A TTK 29 E páramentesítőt a fürdőszobámban helyeztem el, és csodálatosan működik. Mivel a vizes törölközők által és a zuhanyozás után állandóan nedvesség képződik, ennek megfelelően nagyon magas a fürdőszoba páratartalma, ami gombaképződéshez vezetett. A készülék csodás, a beállított értéken tartja a páratartalmat, ami a 3. fokozaton kb. 60 %. A fürdőszobai beépített ventilátort, ami kifelé levegőzött ki is szereltem, és a lyukat betömtem. Már nem kell a meleg levegőt kiengednem a pára miatt, így a fűtésen is spórolok. A készülék saját hője a fürdőszobában marad, így a 200 Watt (ami nagyon csekély) többet ér."
K. Dávid


"Első osztályú készülék. Kiválóan működik. A lakóautónkba vettem, mivel gyakran vagyunk úton tengerparton, gyakran esős az idő, folyamatosan nedves ruhák lógnak mindenfelé, és a fűtés ellenére nem száradnak jól. Amióta megvan, sokkal kellemesebb minden. A hangja olyan, mint egy ventilátoré, az én igényeimnek kiválóan megfelel a készülék! "
G. Róbert

"Nagyon elégedett vagyok a készülékkel. A hálószobában kellett alkalmaznunk a páramentesítőt, mivel viszonylag új a ház, és a külső vakolaton érzékeltük, hogy folyamatosan nedves. Egy építész barátunk segítségével kiderítettük, hogy van itt egy hőhíd, egy erkély miatt, és a szobában álló akvárium is biztosan hozzájárul a nedvesedéshez. Fokozott a penészképződés veszélye, ami hálószobában egyáltalán nem történhet meg! Újra kéne szigetelni a szoba plafonját – de más még futó munkák miatt erre jelenleg nincs lehetőségünk. Átmeneti megoldásként választottuk a Trotec TTK 29 E páramentesítőt. Nem csalódtunk! Délelőttönként kapcsolom be, a napi szellőztetés után, úgy 3 órára. Ez 60%-os páratartalomnak felel meg. A vakolat száraz! A tartályt 2 naponta ürítem. A kidolgozása, minősége számomra megfelelő.
Abszolút elégedett vagyok a készülékkel! A nagyobb renoválás várhat. És még egy észrevétel: érezhetően jobban alszom, mióta használjuk. Valószínűleg élettanilag egy állandó szinten tartott páratartalom jól hat a szervezetre."

B. Andrea
 

Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,25 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Szabályzó automatikus higrosztát
Leolvasztás automata
Víztartály 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 365 x 220 x 490 mm
Ventilátor 110 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 11,1 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet max. 15 m2
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 90 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz