B kategóriás Párátlanító penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig gyönyörű design - német márka - Trotec TTK 24 E

B kategóriás Párátlanító penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig gyönyörű design - német márka - Trotec TTK 24 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 24 E B kategóriás páramentesítő penész ellen
Készlet információ:Elfogyott
Fogyasztói ár: Érdeklődjön!
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

B kategóriás Párátlanító penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig gyönyörű design - német márka - Trotec TTK 24 E

Trotec TTK 24 E kompakt párátlanító készülék - B kategória

 Modern design, kis méret, max. 10 l /nap teljesítmény
Meggyőző ár Németország legnagyobb márkájától, a Trotec-től

(A párátlanítóból jelenleg nincs raktáron.)

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

  1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
  2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
  3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Használatukat olyan helyeken jvasoljuk, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Penészfoltok jelentek meg a szoba falain, a plafonon? Lassan száradnak a ruhák a téli időszakban? Folyamatosan párásodnak az ablakai?

Miért jelentkeznek ezek a problémák - teszik fel a kérdést sokan?

A válasz a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Itt a megoldás - egy gyönyörű Trotec párátlanító - Meggyőzően jó ár Európa legnagyobb forgalmazójától

A penészfoltok kialakulásának megakadolyázására és a páratartalom normál szinten tartására jelentenek megoldást a Trotec páramentesítő készülékei, mint a TTK 24 E párátlanító. A Trotec  több, mint 30 éve van jelen a szakmában és Európa legsikeresebb forgalmazójaként tartják számon. Évente több 100.000 háztartásban jelentenek megoldást a Trotec párátlanítói. Kérjük olvassa el a részleteket.

Trotec TTK24E komfort páramentesítő

 

Nálunk a páramentesítők mellé szakértelem és egyedülálló információk is társulnak

Nem csak kereskedelmi tevékenységet látunk el, hanem szakértőként, hozzáértőként is jelen vagyunk a piacon. Ha penészről és páramentesítő készülékekről van szó, akkor mi valóban tudjuk miről beszélünk! Európa legnagyobb páramentesítő márkáját képviselve (Trotec) több, mint 10 év szakmai jelenléttel, több, mint 50.000 eladott készülékkel és elégedett vásárlóval rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Mi elsődlegesen páramentesítőkkel foglalkozunk és erre specializálódtunk, így oldalaink és termékeink böngészése során nálunk egyedülálló információkra tehet szert. A termékleírás végén zöld címsorral megosztunk Önnel néhány szakmai javaslatot, mely fontos egészségügyi szempontokat tartalmaz.

A Trotec TTK 24 E penészmentesítő legfontosabb tulajdonságai

- Ez a kompakt, kis méretű párátlanító könnyedén elfér bármely szobában vagy irodában. Ennek ellenére nagyon hatékonyan működik, ha a páratartalom megemelkedik. A párátlanító maximális teljesítménye 10 liter/nap. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

 Elegáns, modern megjelenésével akár dísze is lehet a szobának vagy az irodának.

- Bekapcsolás után azonnal elkezdi a párátlanítást, és a kikapcsolásig, illetve a tartály megteléséig működik.

- Ez a típus nem méri a páratartalmat, ezért, ha azt szeretné követni, akkor egy külső páramérő szükséges hozzá.

- A TTK 24 E páramentesítő berendezés 1,6 literes tartállyal rendelkezik, mely magas páratartalom esetén viszonylag gyorsan megtelhet. Amint megtelik a tartály, a készülék kikapcsol. Ezzel a túlfolyás elleni védelemmel biztosítható, hogy ne folyjon ki a készülékből a víz.

- A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz. 

- Kisebb lakás, illetve 1-2 szoba párátlanítására használható. A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban.


A TTK 24 E páramentesítő különleges ismertetőjegyei:

  • A legnagyobb német páramentesítő forgalmazó, a Trotec cég terméke

  • levegőztető és leolvasztó automatika

  • telítettségjelző lámpa

  • túltöltöttség elleni védelem automatikus kikapcsolással

  • külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

  • beépített, mosható levegőszűrő, mely kiszűri a levegőből a nagyobb szennyeződéseket, mint a por vagy állatszőr

TTK 24 E elegáns, kompakt páramentesítőMikor használható a  TTK 24 E páramentesítő készülék:

- Kiválóan alkalmas kisebb helyiségek, lakások és irodák páramentesítésére. Abban a helyiségben, ahol tartósan magas a páratartalom, előbb-utóbb megjelenik a penész a falakon, ablakok mellett, hideg sarkokban, esetleg még a bútorokon is. Ezzel a készülékkel folyamatosan a normál szinten tarthatja a levegő páratartalmát, így megszüntetve a penészképződést.

- A párásodó ablakok is a magas páratartalmat jelzik, így a készülék használatával ezt a problémát is kiküszöbölhetjük.

- A téli időszakban sokszor gondot jelentenek a lassan száradó ruhák. Mikor 2-3 nap kell a mosott ruhák száradásához, többször érezhető már rajtuk dohos, kellemetlen szag. A TTK 24 E párátlaíntó használatával meggyorsíthatja a ruhaszáradást, és megelőzheti a dohos, kellemetlen szag kialakulását.

-  A hűvösebb pincehelyiségekben általában gondot okoz a penészedés. Ezzel a készülékkel a nedves pincék páratartalma is jól kezelhető.

Szakértői tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során
Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max. 250W
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: max. 15 m2 / 37 m3
Szabályozó: nincs páraszabályzó, ki-be kapcsolható a készülék
Leolvasztás: automata
Víztartály: 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 298 x 354 x 417 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <42 dB
Súly: 10,1 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC

​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

 

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni.

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 24 E páramentesítőről:

"Azért vásároltuk ezt a páramentesítőt, mert a kétszintes házunkban problémák adódtak a magas páratartalommal, különösen az igazán kicsi hálószobában. Eddig tablettás páramentesítőket használtunk, amik számomra igen kevéssé hatékonynak és túl „kémiainak” bizonyultak. Ezután döntöttünk az elektromos páramentesítő mellett.
A Trotec TTK 24 E páramentesítője már optikailag is meggyőzött engem, de az egyszerű kezelhetőség még inkább. Nem akarok semmit állítgatni, csak a készüléket bekapcsolni és kész. Az első működése bravúrosra sikerült tegnap. 9 óra működés után a tartályban már 1 liter víz volt. Ezt a kémiai páramentesítők 2 hét alatt sem érték el. A hangja kellemes, nem zavaró.
A kinézete szolid, és optikailag egy Apple készülékre emlékeztet. A TTK 24 E készülék kicsi méretei miatt is a diszkrét minősítést kaphatná!"
B.H.

 

"A páramentesítő relatív csendes (gond nélkül tudok mellette aludni), és nagyon egyszerű a kezelése. Egy kapcsoló a be és kikapcsoláshoz és 3 LED (működés, leolvasztás és tele tartály). Könnyen csatlakoztatható hozzá egy cső is, így nem kell rendszeresen a tartályt üríteni. Nálam a készülék a levegő páratartalmát 70%-ról 40 %-ra csökkentette le, és így még ma is kb 1,5 liter víz képződik naponta!"
H. Márk

"Kiváló páramentesítő, teszi a dolgát! Sok beállítási hókuszpókusz nélkül is kiváló teljesítményt nyújt! Relatív csendes, és kiváló design teszi tökéletessé a gépet!"
Ismét ezt választanám!"
M. Róbert

"Azért vásároltam ezt a páramentesítőt, mivel egy domboldalon lakom, és néhány helyiség alacsonyabban fekszik, így ezek mindig párásabbak, mint a lakás magasabban fekvő szobái. Nagyon elégedett vagyok a berendezéssel. Már nem olyan nyirkos a levegő a szobákban és gyorsan, könnyen áthelyezhető a páramentesítő
 egyik helyről a másikra."

S.Mária

"Azért vettem meg a készüléket, mert a lakásom különösen télen és az őszi időszakban a rendszeres szellőztetés ellenére is nagyon nedves, párás volt. Penészlerakódás lett az ablakokon, a padlófűtés sem segített. Érdemes volt megvennem a készüléket: tudok ruhákat szárítani, érezhetően jobban működik a fűtés, melegebb is van a lakásban. Ezen a nedves nyáron is jól használható. Ha tele a tartály, magától lekapcsol.  Megérte a pénzét!"
H. Gabriella

 

Db:  

 

Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,25 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 298 x 354 x 417 mm
Ventilátor 100 m3/h
Zajszint < 42 dB
Súly 10,1 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 90 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz