Időjárásjelző állomás és belső klímamonitor - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ07

Időjárásjelző állomás és belső klímamonitor - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ07

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Időjárás-állomás - Trotec BZ07
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 11.990 Ft 9.990 Ft Nettó ár: 7.866 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Időjárásjelző állomás és belső klímamonitor - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ07

BZ07 időjárásjelző állomás és belső klímamonitor

6 az 1-ben kombikészülék beltéri klímaértékekkel, 12 órás hőmérséklet-statisztikával,
funkciók sokféleségével

(A mérőműszer raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

BZ07 páramérő és időjárásjelző, klímamonitor

Tartsa a helyiségklímát folyamatos megfigyelés alatt!

BZ07 praktikus beltéri páramérő és időjárásjelző

Az álló- vagy falra is szerelhető kialakítású BZ07 hőmérséklet- és légnedvesség mérő meteorológiai állomás egy szempillantás alatt ellát minket fontos információkkal, az aktuális helyiségklímát illetően. A nagy méretű, jól leolvasható 5”-os LCD kijelzőn kiválóan látszik az aktuális belső helyiséghőmérséklet (°C-ban vagy °F-ban) és a páratartalom (%-ban).
Hogy különösen kényelmes körülményeket teremthessünk, egy 3 szimbólumból álló grafikus belső komfortérzetet ábrázoló diagram mutatja, hogy a hőmérséklet és a páratartalom az optimális komfortértékek között található-e. Nincs szükség aprólékos adatok tanulmányozására, hogy tiszta képet lássunk arról, hogy a beltéri helyiségklíma az optimális értékek között van-e, és hogy minden a legnagyobb rendben van.

A hőmérséklet alakulása is nyomon követhető

A hőmérséklet alakulásának nyomonkövetése a BZ07 bargraf-indikátorával lehetséges, amin az utólsó 12 óra hőmérséklet-váltakozása visszakövethető. Kiegészítő szolgáltatásként a beépített időjárás-előrejelző 4 meglévő grafikával jelzi, hogy az időjárás előreláthatólag hogyan alakul. A funkciók sokszínűsége az óraidő- és dátumkijelzéssel, az ébresztéssel és a szundival (snooze) lesz teljes.

Mindenhol ésszerű bevetni

Bárhol is használjuk - a nappaliban, a télikertben, a konyhában, a gyerekszobában, a fürdőben, a hobbi-helyiségben, a hálóban vagy üzletben, irodában vagy a nyarlásra visszük magunkkal - a BZ07 időjárás állomás mindenhol hasznos információforrás a beltéri helyiségklímát illetően, és szép, dizájnos kivitelével stílusosan illeszkedik minden környezetbe. .
Az ébresztő funkció kivételével természetesen minden jelzés teljesen hangtalan, nincs zavaró ketyegés, kattogás, hogy a nyugalomban és a koncentrációban semmi se zavarjon bennünket.

Hogy élvezzük az optimális helyiségklímát

BZ07 páramérő és időjárásjelző funkciók sokféleségével

Túl meleg, túl hideg, túl fülledt vagy túl száraz - mindenki másképp érzékel! A BZ07 időjárás-állomást használva folyamatosan látjuk a helyiségklímára vonatkozó adatokat, és a mért értékeket látva folyamatosan javítani és korrigálni tudjuk a feltételeket, hogy még jobban érezhessük magunkat.

Spóróljunk energiát, a pontosabb információk segítségével

A pontos helyiségklíma-adatok ismerete azért is fontos, hogy csökkenthessük így az energiaköltségeket. MInden megspórolt fok a helyiséghőmérsékletet illetően kb. 6%-kal csökkenti az energiafelhasználást, és ezzel együtt a fűtési költségeket is. De ha hűtjük a helyiségeket, lehet, hogy annak sem kell mindig annyira hidegnek lennie. Ügyeljen a BZ07 hőmérséklet- és légnedvességmérővel csak a hőmérséklet-értékekre, már ez is megéri!

Jó előre elkerülni a penészt

Figyelem: egy nem lebecsülendő egészségkárosító veszély az olyan helyiségekből indul ki, ahol a magas páratartalom már penészképződést eredményezett. Hogy ez egyáltalán meg se történhessen, a BZ07 időjásárállomással már előre lehet arra figyelni, hogy ne legyen túl magas a páratartalom. Az első felismerhető figyelmeztető jelzések a nyirkos ruhadarabok, a dohos szag, megjelenő penészfoltok a falakon, és csírázó burgonya a pincében. A penészgomba már 70%-ot meghaladó páraértékek fölött képződhet. És ha a nedves levegő hideg falfelülettel találkozik, ott lecsapódó nedvesség keletkezik, ami a sarkokban könnyen penészesedéshez vezethet. Az egyszerű szellőztetés sokszor nem elegendő a páratartalom csökkentésére. Egy valóban megnyugtató és kellően kényelmes, komfortos megoldást a páratartalom szabályozására a páramentesítők jelentik.
Épp így nem túl kellemes a túl száraz levegő sem. Hisz ingerli a szemeket, a bőrt és hosszabb távon a légutakat is. Egy párásítót használva a páratartalmat könnyedén a jó közérzet érzetét adó értékekre tudjuk emelni. A BZ07 időjárásjelző világosan kijelzett mért értékeinek köszönhetően közvetlenül ellenőrízhetjük, hogy beavatkozásaink valóban hasznosak voltak-e, és a klímaértékek újra a normál értékek között vannak.

Mérhető komfortérzet

BZ07 időjárásállomás a még teljesebb komfortérzetért
(Szómagyarázat: behaglich (német) = kényelmes, kellemes, jóleső, komfortos)

BZ07 páramérő és időjárásjelző, komfortfokozat-kijelzéssel

Melyik hőmérséklet- és páratartalom értékek azok, amiket komfortosnak, "kellemesnek" érzünk? Ezt a kérdést válaszolja meg az úgynevezett belső komfortérzetet szemléltető diagram, amit Leusden és Freymark munkája alapján közlünk. 
Mint ahogy ezen a jól áttekinthető ábrán is látható, a legjobban egy 20 - 22 °C közötti hőmérsékletű, 40 - 60%-os páraértékek közötti helyiségben érezzük magunkat. Az ezeken az értékeken kívül eső klímakörülményeket a legtöbb ember kellemetlenként érzékeli.

A kijelzett kellemesség - egy szempillantás alatt jól látható, érthető minden

A BZ07 beltéri klímamonitorral nemcsak a hőmérséklet és a páratartalom pontos értékei vannak folyamatosan szem előtt. Egy könnyen érthető, kellemes érzeteket, komfortosságot is (comfort level, komfort szint) egyértelműsítő és jól láthatóvá tévő jelzés is feltűnik a kijlezőn. Három szimbólum, "DRY" (száraz), "COMFORT" (komfortos) és "WET" (nedves) mutatja közvetlenül, hogy a helyiségklíma aktuálisan épp száraz, komfortos vagy telített páratartalmú-e. Ha tehát a bargraf-mező felső részen a BZ07 klímamonitor kijelzőjén a komfortos szimbólumot látjuk, akkor nyugodtan hátradőlhetünk és megnyugodhatunk, biztosak lehetünk abban, hogy a helyiségben optimális klímakörülmények uralkodnak.
A mérőműszerben megadott hőmérséklet- és páratartalom értékek a
Leusden és Freymark szerinti kutatás és diagram alapján vannak megadva, és mutatják ezt a leegyszerűsített komfortjelzést. Ennél kényelmesebb már nem is lehetne!

BZ07 időjárás-állomás - egy igazi univerzális tehetség

BZ07 páramérő és időjárásjelző klímamonitor, előrejelző és ébresztő funkcióval

A BZ07 hőmérséklet- és légnedvesség mérő percenként méri az aktuális helyiséghőmérsékletet és a relatív páratartalmat. A hőmérséklet mérési tartománya 0°C-tól +50°C-ig terjed. A relatív páratartalmat 20 - 99% relatív páratartalom között méri az időjárás-állomás. Integrált Minimum / Maximum funkciója segítségével a meteorológiai állomás megjegyzi a mindenkori legalacsonyabb és legmagasabb értéket. Hogy a helyiséghőmérséklet alakulását követni tudjuk, a bargraf-indikátor hasznos segítőtárs. Az LCD-kijelzőn a hőmérséklet váltakozása az elmúlt 1, 2, 3, 6 és 12 órát illetően oszlopdiagrammal jelölve van ábrázolva. Egy +/- 3 °C-os tűréshatáron belül jól láthatóan követhetők a hőmérsékleti értékek változásai.

Napsütés vagy esős? Az időjárás-előrejelző kijelzések elárulják

Kiegészítő időjárás-előrejelző információs forrásként használhatók a BZ07 meteorológiai állomás grafikus kialakítású időjárás-előrejelző kijelzései. A páratartalom-értékeken alapulva 4 megfelelő szimbólum tudatja velünk egy szempillantás alatt, hogy napos, enyhén felhős, felhős vagy esős időjárás várható.

Digitális ébresztő szundi funkcióval

Hogy a hálószobában is tudjuk használni, az egyébként teljesen hangtalan BZ07 időjárás- állomást elláttuk egy ébresztő fukcióval is. Az óraidő kijelezhető 24 és 12 órás formátumban is. Ön is nehezen ébred fel reggelente? Egy gombnyomás a szundi-gombra elég, hogy 8 perccel tovább ágyban maradhassunk, míg újra felhangzik az ébresztő funkció sípoló hangjelzése. És ha az időjárás-előrejelzés napos időt jelez, akkor bizonyára még jobb kedvvel és még motiváltabban indítjuk az előttünk álló napot. Az üzemmód-gomb egyetlen megnyomásával átválthatunk naptár-üzemmódra. Ekkor az óra kijelzőmezőjében az aktuális évszám látszik.
Ugye látható, hogy a BZ07 időjárás-állomás egy valódi sokoldalú tehetség? Akár saját részre, akár ajándékként vásároljuk meg valaki másnak, a lehető legtöbb információt szolgáltatja a beltéri klímaértékekről.

A BZ07 időjárásjelző különös ismertetőjegyei

BZ07 páramérő és időjárásjelző klímamonitor funkciói

BZ07 páramérő és időjárásjelző méretei

BZ07 páramérő és időjárásjelző mteorológiai állomás kezelőgombjai

BZ07 páramérő és időjárásjelző komfortfokozat-kijelzéssel

A BZ07 időjárásjelző állomás funkciók sokszínűségét rejti magába. Legyen szó időjárás-előrejelzésről, klímaértékekről, óraidőről, dátumról, ébresztésről, 12 órás hőmérséklet-változásról vagy komfortkijelzésről: a nagy digitális kijelzőn minden egy szempillantás alatt látható.

A kompakt és stílusos hőmérséklet- és légnedvesség mérő jó arcát mutatja akár az íróasztalon, az éjjeli szekrényen, pohárszéken, vagy bármilyen polcon is helyezzük el. Az áramellátásra elegendők a mellékelt 1,5 V AAA elemek, így nincs szükség hálózati csatlakozórészre.

A készülék hátoldalán találhatók az áttekinthető kialakítású kezelőgombok. Minden beállítás egyszerűen és gyorsan elvégezhető. A mérőeszköz használható állítva, vagy egy szöggel a falra akasztva. Erre egy megfelelő mélyedés van a hátoldalon kialakítva. 

A komfortfokozat-kijelzés méginkább leegyszerűsíti a helyzetet: 3 leegyszerűsített szimbólum jelzi, hogy túl száraz, optimális vagy túl nedves a helyiségklíma. Így szempillantás alatt látható, hogy minden rendben van-e.

BZ07 meteorológiai állomás: megfelelő klíma, minden helyiségben

BZ07 páramérő és időjárásjelző az irodában is hasznos mérőműszer

BZ07 páramérő és időjárásjelző klímamonitor felhasználási területei

BZ07 páramérő és időjárásjelző a penészképződés megelőzésére

Hogy a jó teljesítőképesség tartósan megmaradjon, az irodában is fontos, hogy a hőmérséklet és a páratartalom értékek is a kellemes, komfortos tartományban maradjanak.

A BZ07 időjárásállomás minden helyiségben praktikus: hálószobában, gyerekszobában, az íróasztalon, a konyhában, ha utazásra visszük magunkkal, munkahelyen vagy a hobbi helyiségekben is: mindenhol hasznos mérőeszköz.

Vigyázat túl magas páratartalom esetén!
A konyhában, a fürdőszobában vagy a hálóban a túl magas páratartalom miatt nagy a penészképződés veszélye. Ezekben a helyiségekben különösen érdemes a BZ07 időjárásállomással a páraértékeket folyamatosan szemmel tartani és nyomon követni. Így elkerülhető a penészképződés.

A Trotec BZ07 páramérő és időjárásjelző előnyei a gyakorlatban:

 • A helyiség hőmérsékletének és páratartalmának, dátum vagy óraidő, időjárás-trend, komfortérzet, hőmérsékletváltozások egyidejű kijelzése

 • Az utolsó 12 óra hőmérsékletváltozásának vizualizációja

 • Szimbolikus időjárás-előrejelzés kijelzés

 • Egyszerűsített komfortfokozat-kijelzés

 • Ébresztőfunkció szundi gombbal

 • Teljesen hangtalan, az érbesztő funkció kivételével

 • Minimum és maximum értékek kijelzése

 • 5 " nagy LCD- kijelző, áttekinthető és jól leolvasható mérési értékekkel

 • Kompakt asztali vagy falra akasztható készülék, modern és stílusos kivitelben

 • A penészmegelőzés szempontjából hasznos információkkal szolgál

 • Optimális ár/érték arány

A Trotec BZ07 páratartalom- és hőmérsékletmérő műszer technikai adatai:

 • Hőmérséklet mérési tartomány: 0 °C-tól +50 °C-ig (32-122°F)

 • Felosztás (°C): 0,1

 • Hőmérséklet mérési pontossága: 2 °C

 • Relatív páratartalom mérési tartomány: 20% r.p. - 99% r.p.

 • Relatív páratartalom felosztás: 1%

 • Relatív páratartalom mérési pontosság: 8 %

 • Környezeti feltételek:

  • Üzemi hőmérséklet (°C): 0 - 60

  • Üzemi max. páratartalom (%): 90

  • Tárolási hőmérséklet (°C): -30 - 85

  • Tárolási páratartalom (max. %): 95

 • Funkciók: Maximum és minimum értékek mutatása; hőmérséklet és páratartalom kijelzése; dátum, idő, ébresztés, időjárás-előrejelzés, hőmérséklet mutatása °C-ban és °F-ban, váltás °C és °F között, elemtöltöttség állapota, komfortfokozat-kijelzés, bargraf-indikátorkijelzés

 • Méret / Tömeg: 105 x 151 x 22 mm / 0,173 kg

 • Energiaellátás: 2 x 1,5 V AAA

 • 1 év jótállás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az időjárás-állomás készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését a Trotec stílusos, nagy LCD kijelzőjű  BZ07 digitális páramérő és hőmérő készüléke, meteorológiai állomása, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  
Adatok
Funkciók Maximum és minimum értékek mutatása; hőmérséklet és páratartalom kijelzése; dátum, idő, ébresztés, időjárás-előrejelzés, hőmérséklet mutatása °C-ban és °F-ban, váltás °C és °F között, elemtöltöttség állapota, komfortfokozat-kijelzés, bargraf-indikátorkijelzés
Hőmérséklet mérési pontossága 2 °C
Hőmérséklet mérési tartomány 0 °C-tól +50 °C-ig (32°F-tól 122 °F)
Relatív páratartalom mérési pontosság max. +/- 8 %
Relatív páratartalom mérési tartomány 20% r.p. - 99% r.p.
Tárolás Hőmérséklet (°C): -30 - 85 Páratartalom (max. %): 95
Üzemi hőmérséklet 0-60 °C
Méretek 105 x 151 x 22 mm
Súly 173 g

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (5)