Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

Írtunk egy cikket arról, hogyan és miért kell kezelni a penészt, valamint hogy miért és hogyan kell lefesteni a felületet a páramentesítés megkezdése előtt. Annak érdekében, hogy csökkentsük a spórák levegőbe szóródását, a leírás sok új információt tartalmaz egyéb módszerekhez képest. Kérjük, ide kattintva olvassa el a teljes cikket!

Az optimális páratartalmat általában 40 – 60 % között szokták megadni, DE a megfelelő páratartalom pontosabb meghatározásához figyelembe kell venni az épület adottságait, a falak hőmérsékletét, a változó időjárási körülményeket és a lakók igényeit, mert változó, hogy hol mekkora páratartalom szükséges a penész megelőzéséhez. Ezért kérjük, mindenképp alaposan és több forrásból tájékozódjanak a körülményektől függő megfelelő páratartalomról.

A mai háztartásokban sajnos egyáltalán nem ritka, hogy a pára szintje a levegőben nem az ideális értékek között mozog. Ennek vannak veszélyei, mivel a falak könnyedén átnedvesedhetnek, ami egy idő után a penész kialakulásához fog vezetni. A páratartalom szabályozására az egyik legjobb módszer, ha beszerzünk egy párátlanító berendezést otthonunkba. Erre a Trotec TTK 90E berendezést előszeretettel ajánljuk. A Trotec TTK 90 E kétségkívül nagyon hatékony párátlanító készülék, amely kifejezetten alkalmas nagyobb helyiségek hatékony klimatizálására, valamint párátlanítására is, ha a levegő nedvességszintje túl magas értékeket venne fel. A napi 30 literes kapacitás nem csupán nagyobb lakóházak páramentesítésére bizonyulhat ideálisnak, hanem nagyobb irodák, könyvtárak, múzeumok esetében is jól jöhet. A páratartalom csökkentése az Ön számára is fontos, mivel a penészes falaktól később igen nehéz lehet megszabadulni. Érdemes már jó előre megelőzni a penész kialakulásának lehetőségét a páratartalom szabályozásával. Egyszóval a Trotec TTK 90 E párátlanító készülék remek választás az Ön otthonába is. A berendezés a háztartási és ipari párátlanítók határán mozog, így a felhasználásának területei meglehetősen sokoldalúak. A Trotec TTK 90 E beépített kompresszora remek teljesítménnyel rendelkezik, így a páramentesítést gyorsan és hatékonyan végzi, ráadásul a fogyasztása is kiváló. A készülékben található digitális párátlanító egység rendkívül pontos szabályzást tesz lehetővé, így a páratartalom minden esetben 3 százalékos pontossággal szabályozható.