Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház - Trotec TTK 105 S

Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház - Trotec TTK 105 S

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 105 S fél ipari párátlanító
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 155.000 Ft 109.000 Ft Nettó ár: 85.827 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház - Trotec TTK 105 S

Trotec TTK 105S - A fél-ipari páramentesítő készülék

(A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)


német fémházas páramentesítő
 

TTK105 S páramentesítő kijelző - robusztus kivitelA háztartási, és az ipari páramentesítő készülékek között óriási különbségeket fedezhetünk fel, ugyanakkor olyan eszközökkel is találkozhatunk, amelyek átmenetet képeznek a két megoldás között. Ilyen átmenet a Trotec TTK 105 S modellje is, amelyet leginkább fél-ipari páramentesítőnek nevezhetnénk! A tulajdonos egy olyan berendezéssel gazdagodhat, mely már kieégíti néhány olyan igényt, melyet egy ipari páramentesítővel szemben támaszthat, mégis a termék ára inkább egy háztartási páramentesítő árához közelít.

TTK105S páramentesítő fém ház tartály

Ez a fémházas páramentesítő lényegében 30 literes teljesítményt takar, ugyanakkor a hagyományostól eltérő külsővel és anyaghasználattal.

Strapabíró fémből készült a Trotec TTK 105 S párátlanító

A Németországban összeszerelt robosztus fémház garanciát jelent a hosszú távú védelemre, a gép belsejében található alkatrészek pedig a megbízható működésre. Természetesen a Trotec TTK 105 S párátlanító készülék rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amit egy jól felszerelt párátlanítótól elvárunk. Találhatunk benne higrosztátos szabályzót, digitális kijelzőt, automata és állandó üzemmódot, időzítést, üzemóra számlálót és sok más apró, de annál fontosabb kiegészítőt.

TTK105S páramentesítő egyszerű szűrő takarítás Emellett az említett fél-ipari páramentesítő kiváló designnal rendelkezik, így bármilyen környezetben esztétikus látványt nyújt, s egyáltalán nem zavaró.
Ezen tulajdonságaival tökéletes megoldást jelent könyvtárak, múzeumok és irattárak páramentesítésére is. Lakásokba az ipari jellegű kinézete és a fémes jellegű hangja miatt nem ajánljuk.
Kérjük, tekintse meg a Trotec TTK 105 S részletes technikai specifikációit, s ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal!

A TTK 105 S fémházas fél-ipari páramentesítő műszaki adatai:

 • Párátlanító teljesítmény max. : 30 l

 • Ventilátor max.: 240 m³/h

 • Ajánlott terület 90 m²/ 225 m³ - ig

 • Üzemi hőmérséklet: 5°C bis 35°C

 • Páratartalom: 30% -100% r.p..

 • Feszültség: 230 V // 50 Hz

 • Teljesítményfelvétel max: 0,52 kW

 • Kondenztartály mérete: 5,2 l

 • Max zajszint, max fordulatont: 55 dB (A)

 • Méretek:: 250 x 342 x 517 mm

 • Súly: 14,5 kg

 • Jótállás: 2 év

 • Magyar nyelvű használati utasítás

Hogy még közelebbről megismerkedhessen a TTK 105 S fémházas páramentesítővel, feltöltöttünk ide egy német nyelvű videót is. A videóban jól látszanak a párátlanító gyakorlati előnyei, mint pl. fémház, szép design, egyszerű vezérlés, stb.Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű párátlanító gépet!

 

Db:  


 

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz