Trotec TTK 170 S - Ipari párátlanító 50 liter/nap

Trotec TTK 170 S - Ipari párátlanító 50 liter/nap

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 170 S
Készlet információ:Készleten
105
Fogyasztói ár: 259.900 Ft Nettó ár: 204.646 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 170 S - Ipari párátlanító 50 liter/nap

Trotec TTK 170 S - ipari párátlanító max. 50 liter/ nap

Megbízható technológia műhelyekbe, raktárakba és építkezésekre

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

TTK 170 S ipari páramentesítő környezetbarát töltőanyaggal

Az univerzális mindentudó

Univerzálisan használható TTK 170 S ipari páramentesítő

Legyen szó kiszárítási feladatok ellátásáról vízkárok után, új épületek épületszárításáról, vagy akár fűtött, akár fűtetlen raktárhelyiségek, munkatermek szárazontartásáról: mindenhol profitálhatunk a költségvetéskímélő, univerzálisan alkalmazható TTK 170 S ipari páramentesítő használatával.  Mindezt úgy, hogy a megbízhatóság és a kivitelezés kiváló minősége nem vallja ennek kárát. 
Mert a távolkeleti árszinvonalú árcimke mögött egy erős, robusztus fémlemez rejlik, ami hagyományosan EU-gyártásból származik, igazolt márkaminőséggel, folyamatos működtethetőséggel. Egyszerű az ápolása, karbantartása, és kedvező a beszerzése is ennek a kategóriagyőztes ipari páramentesítőnek.
A TTK 170 S páramentesítő egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatikával van felszerelve, és napi max. 50 literes teljesítménnyel páramentesít helyiségeket 180 m2 / 450 m3 helyiségméretig. Ez az erős  ipari épületszárító higrosztát vezérelte páramentesítő automatikával működik, ahol 32% - 100% között előre választhatóan állítható be egy praktikus forgókapcsolón az elérni kívánt páratartalom. Ezen felül óránként 580 légköbméter levegőmennyiséget generál. 
Stabil gurulókocsis kivitelének, erős markolatának és nagy kerekeinek köszönhetően maximálisan mobil a párátlanító, és gyorsan áthelyezhető az egyik felhasználási helyről a másikra. 
Folyamatos üzemmód épületszárításra
Egy külső kondenzvíz-elvezetőcső alkalmazásával és egy opcionálisan csatlakoztatható kondenzvíz szivattyúval működtetve a TTK 170 S ipari páramentesítő kiválóan alkalmas felügyelet nélküli működtetésre, hosszabb épületszárítási feladatok ellátására is. 


Nagy teljesítmény és biztonság

A TTK 170 S ipari szárító üzemi kapcsolóját és telítettségjelző lámpáját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója is védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el. A víztartály visszajelzőfénye megtelt tartály esetén felgyullad. Ezzel párhuzamosan a páramentesítő kikapcsol, ha a tartály megtelt. 
A párátlanító belsejében egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatika biztosítja a hatékony páramentesítő telejsítményt, akár alacsony hőmérséklet esetén is, és a szériafelszereltség részét képező külső  kondenzvíz-elveztőcső-csatlakozás segítségével az ipari páramentesítő alkalmas felügyelet nélküli tartós üzemeltetésre, épületszárításra is. 
A TTK 170 S ipari páramentesítő kizárólag a Trotecnél kapható, és opcionálisan felszerelhető egy integrált üzemóra-számlálóval vagy MID-konform duál-számlálóval, ami lehetővé teszi az üzemórák és kilowatt-órák számlálását.
 

Mit jelent az, hogy MID-konform? 

Az Európai Mérőeszköz-Irányvonal (MID) néhány területen kiegészíti az eddigi szabályozást és kapcsolódó hitelesítést. Ennek megfelelően a jövőben Európában minden energiaszámláló, amit energia-felhasználás-átszámításra használnak, MID-konform kell hogy legyen. 

TTK 170 S ipari páramentesítő kezelőfelülete

Propán (R290) környezetbarát hűtőanyag a páramentesítőkben

Évente több millió tonna környezetre káros CO2, üvegházhatást kiváltó gáz kerül a szintetikus hűtőanyagok miatt a levegőbe. Épp ezért egyik legfontosabb célunk alternatív hűtőanyagok felhasználása. A propán (R290) hűtőanyagként való felhasználásával ez a páramentesítő is egy nagyon fontos hozzájárulást tud nyújtani a környezetvédelemhez.
A természetes hűtőanyag, a propán egy szerves vegyület, és a szénhidrogének közé tartozik. A szintetikus hűtőanyagokkal ellentétben a környzetbarát propán (R290) nem rendelkezik sem ózonbontó potenciállal (ODP=0), sem említésre méltó üvegházhatást kiváltó hatással (GWP=3).
És még egy kiegészítő hozzájárulás a környezetvédelem érdekében: kiváló termodinamikai tulajdonságainak köszönhetően a propán (R290) egy különösen energiahatékony hűtőanyag, alkalmazása így még tovább csökkenti az energiaköltségeket.

A TTK 170 S páramentesítő különleges felszereltsége képekben:  

TTK 170 S ipari páramentesítő méretei TTK 170 S ipari páramentesítő kezelőfelülete TTK 170 S ipari páramentesítő praktikus fogantyúval TTK 170 S ipari páramentesítő elvezetőcső-csatlakozással

Kompakt méretei ellenére a TTK 170 S  max. 50 l/napos párátlanító teljesítménnyel büszkélkedhet, max. 180 m2-es / 450 m3-es helyiségméretig. Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitele, erős fémháza és forgódugattyús kompresszora minden pozícióban lehetővé teszik a szállítást és a tárolást. 

Az ipari szárító üzemi kapcsolóját és telítettségjelző lámpáját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el.

Az integrált hordozófogantyúk még inkább megkönnyítik a TTK 170 S szállítását és elhelyezését bármilyen kívánt helyre. 

A szériafelszereltséghez tartozó külső kondenzvíz-elvezetőcső-csatlakozás ideálissá teszi a TTK 170 S páramentesítőt tartós, felügyelet nélküli munkák végzésére. 

TTK 170 S ipari páramentesítő hígrosztát vezérléssel TTK 170 S ipari páramentesítő leolvasztó automatikával TTK 170 S ipari páramentesítő memóriafunkcióval TTK 170 S ipari páramentesítő tartós épületszárító feladatokra

A TTK 170 S automatikusan gondoskodik arról, hogy a megadott célérték folyamatosan tartva legyen. Ha elértük a kívánt célértéket, a páramentesítő kikapcsol, ha emelkednek a páraértékek, újra indul a párátlanítás. Az elérendő célérték 32 % és 100 % között választható, aszerint, milyen páraértéket szeretnénk elérni a helyiségben. 

A TTK 170 S ipari páramentesítő automata leolvasztó funkcióval rendelkezik. Ha a helyiséghőmérséklet 11 °C alatt marad, a páramentesítő párologtatója lejegesedne. Épp ezért ilyenkor a párátlanító automatikus leolvasztást futtat le. 

A TTK 170 S memória-funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően váratlan áramkimaradás után a készülék a legutóbbi beállításokkal indul újra, ha az áramellátás újraindul. 

Folyamatosan működtetve a TTK 170 S tartósan páramentesít. Épp ezért alkalmas hosszabb, felügyelet nélküli szárítási feladatok ellátására, profi épületszárításra. A páramentesítés során keletkező kondenzvizet a párátlanító nagy teljesítménye miatt elvezetőcsövön keresztül kell elvezetni, hogy a tartályt ne kelljen folyamatosan üríteni. 

TTK 170 S ipari páramentesítő raktárakban alacsony hőmérsékleten is

TTK 170 S ipari páramentesítő épületszárításra

TTK 170 S ipari páramentesítő vízkárok után is ideális

A TTK 170 S ipari páramentesítő higrosztát-vezérelte automatikus üzemeltetésének köszönhetően optimális helyiségklímáról gondoskodik például raktárcsarnokokban is. A kiválasztott célérték egy minimum és maximum érték között forgókapcsolóval állítható. 

A nagy teljesítményű és kényelmesen használható TTK 170 S ipari páramentesítőnek köszönhetően szerkezetkész épületek gyorsan és egyszerűen száríthatók. Így nagyobb késlekedés nélkül is jól zajlanak a szárítási feladatok, még alacsony hőmérséklet esetén is. 

A TTK 170 S vízkárok esetén is kitűnő választás! Ilyen káresetek után a helyiségek szárítása jelentősen felgyorsulhat, egyidejűleg csökkentve a penészképződés kockázatát. 

A TTK 170 S páramentesítő legfontosabb tulajdonságai:

 • 100%-os Trotec minőség, fejlesztés, tervezés, dizájn

 • Alacsony hőmérséklet esetén is magas párátlanító teljesítmény

 • Robusztus műanyag bevonatú fém készülékház

 • Kettős forgattyús kompresszorának köszönhetően minden helyzetben szállítható és tárolható

 • Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitel

 • Higrosztát vezérelte párátlanító automatika 

 • Forró levegős leolvasztó-automatika

 • Opcionálisan MID-konform üzemóra- és kilowattóra duál-számlálóval felszerelhető

Trotek TTK 170 S - Ipari szárító készülék műszaki adatai: TTK 170 S ipari páramentesítő ár-érték arányban jó minősítést kapott készülék

Párátlanítás: max. 50 liter/nap 
Párátlanítás (30°C, 80%rel. pár): 40 l/nap
Környezeti hőmérséklet: 5-32 °C
Környezet páratartalom: 50-90 % RH
Ajánlott terület: 450 m/ 180 m2
Levegőmennyiség: 580 m3/h
Feszültség: 220 - 240 V/ 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 2,8 A
Teljesítményfelvét: 0,6 kW
Ajánlott biztosíték: 10
Hűtőközeg típusa: R290
Hűtőközeg mennyisége: 150 g
GWP-faktor: 3
CO2-ekvivalenvcia: 0.00045 t
Nyomás szívó oldalon: 1,1 MPa
Nyomás kimeneti oldalon: 3,1 MPa
Víztartály űrtartalma: 6l
Zajszint: 52 dB (A)
Csőátmérő: 19 mm
Méretek (HxSzxM): 540x490x963 mm
Súly: 32 Kg 
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Amennyiben elnyerte tetszését ez az ipari száritó, a TTK 170 S, ami a gyakorlatban kiválóan megállja napi max. 50 literes párátlanító teljesítményével a helyét, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra

Db:  


 

Adatok
CO2-ekvivalencia 0.00045 t
Funkciók • Alacsony hőmérséklet esetén is magas párátlanító teljesítmény • Robusztus műanyag bevonatú fém készülékház • Kettős forgattyús kompresszorának köszönhetően minden helyzetben szállítható és tárolható • Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitel • Higrosztát vezérelte párátlanító automatika • Forró levegős leolvasztó-automatika • Opcionálisan MID-konform üzemóra- és kilowattóra duál-számlálóval felszerelhető
GWP-faktor 3
Hűtőanyag R290 Hűtőközeg mennyisége: 150 g
Feszültség 220 - 240 V/ 50 Hz
Levegőmennyiség 580 m3/h
Zajszint 52 dB (A)
Ajánlott terület 450 m3 / 180 m2
Névleges áramfelvétel 2,8 A
Súly 32 kg
Ipari páramentesítő adatok
Teljesítményfelvétel 0,6 kW
Működési hőmérséklet 5-32 °C
Páramentesítő adatok
Leolvasztás forró gáz
Méret 540x490x963 mm
Páratartalom tartomány 50-90% RH
Páramentesítő teljesítmény max.50 l/nap

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz