Infrapanel – infrafűtés 300 W - Trotec TIH 300 S

Infrapanel – infrafűtés 300 W - Trotec TIH 300 S

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Infrapanel, infrafűtés, infrahősugárzó TIH 300 S
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 43.900 Ft 39.990 Ft Nettó ár: 31.488 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Infrapanel – infrafűtés 300 W - Trotec TIH 300 S

Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S

Elegáns, hatékony, rugalmasan alkalmazható - sokkal több, mint egy fűtési alternatíva

(Az infrapanel raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S, energiahatékony, kellemes fűtési megoldás

Márkás fűtőlap 300 W teljesítménnyel 605 x 505 mm-es méretben

Az elegáns TIH 300 S infravörös lapos fűtőtest, infrapanel jólesően kellemes érzetű és tiszta hőt ad le – zaj és szag, kondenzvíz képződése vagy a por kellemetlen felkavarása nélkül. Ahogy a nap, ez a márkás fűtőlap is közvetlen hőt állít elő infravörös sugárzással, ami nem a környezeti levegőt melegíti, hanem a helyiségben található összes tárgyat – az emberek mellett a falakat, mennyezetet, padlót és bútorzatot is, amelyek a tárolt hőt ezután fokozatosan leadják a helyiségbe.

Mindegy, hogy céliránoys pótfűtésnek használjuk lakóterületen belül, vagy egyedüli hőforrásként addig fűtetlen helyiségekben, például hobbipincében vagy ipari használatra, például a vendéglátóiparban, hűvös raktári munkahelyeken vagy akár épületszárításhoz vagy helyreállítási munkák végzése alatt – a TIH 300 S infravörös fűtőlap minden elképzelhető alkalmazás során meggyőzi használóit. Hiszen a flexibilisen használható infra fűtőlap kezelése teljesen problémamentes és működtetéséhez csupán egy dugaszoló aljzatra van szükség.

A TIH 300 S infravörös fűtőlap többek között kiválóan használható.... 

Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S fürdőszobai használatra Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S falra szerelhető rögzítéssel Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S munkahelyen is optimális Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S méretei

... hőforrásként lakóhelyiségekben

Az egyszerre elegáns és hatékony TIH 300 S infravörös fűtőpanel tökéletes célirányos pótfűtés. Helytakarékosan a falra szerelve ott termeli a közvetlen hőt, ahol a lakóknak arra szükségük van – akár lakóhelyiségekben, lakóautóban, nyaralóban, télikertben vagy fürdőszobában.
Ezen túlmenően az infrapanel mint kedvező árú fűtési alternatíva alkalmas korábban fűtetlen helyiségek funkcióváltoztatása esetén pótfűtésként vagy például éjszakai áramról működő hőtárolós fűtéssel felszerelt régi épületekben.

... falfelületek gyors épületszárítójaként

Épületszárításnál vagy helyreállítási  munkák  végzése közben a fal arra alkalmas építőanyagainak infravörös fűtése a hőmérsékletkülönbség következtében kapilláris nedvességszállítást idéz elő a fűtött falfelület irányába, ami ellentétben a diffúzióval rövidebb idő alatt lényegesen több folyadékot szállíthat el a falból, így eredményesebb szárítást tesz lehetővé. A térbe belépve diffundál a nedvesség, ennek következtében a szárítási folyamat tovább gyorsítható a Trotec kondenzációs szárítógépek kombinált alkalmazásával, amelyek a helyiséglevegő páratartalmát ellenőrzötten optimális szinten tartják.

... munkahelyi fűtésként, például raktárban és műhelyben

A TIH 300 S infrapanel huzatos vagy hűvös munkahelyeken is, például raktárban, hűtőpultok mögött, kioszkokban, vásárokon és kiállításokon, templomban, műhelyekben, barkácshelyiségekben vagy nagy csarnokokban álló vagy fali rögzítésű készülékként jelentős előnyöket nyújt a fűtésben és a költségekben:
A fényhullámú technikának köszönhetően a hő 100 %-a az adott helyen, jelen esetben a munkahelyen hasznosul, a környezeti levegő semmilyen módon nem hat a fűtőteljesítményre és személyzet nélküli csarnokrészeket nem kell drágán együtt fűteni.

... fűtőkészülékként a vendéglátóiparban

A TIH 300 S infravörös fűtőlap álló vagy fali rögzítésű készülékként lényegesen hatékonyabb, mint a hagyományos gázhősugárzók, így optimális megoldás értékesítési helyek és teraszrészek, de akár kültéri dohányzó övezetek célirányos fűtésére is.

A TIH-S széria jóleső meleget nyújtó fűtőpaneljeiről itt tekinthető meg egy német nyelvű termékvideó:

IR-fűtőberendezéseink felállítási lehetőségeit és fényerejük bemutatását pedig az alábbi német nyelvű termékismertetőn lehet tanulmányozni:

 
 
Teljesítmény-számítás
2,5 méteres belmagasságig
Helyiség szigeteltsége
 
  Jó/ nagyon jó Közepes Szigetelés nélküli/
régi építésű ingatlan
1 külső fal 50 W / m2 70 W/ m2 90 W/ m2
minden további külső falnál + 10 W / m2 + 10 W / m2 + 10 W / m2
A szükséges infrafűtés teljesítményét a következőképpen kell kiszámítani: A helyiség területe m2-ben x W/m2 = szükséges fűtési teljesítmény wattban. Számolási példa: 10 m2-es jó szigeteltségű helyiség, két külső fallal: (50 + 10 W/ m2) a teljesítmény-igény: 10 m2 x 60 W/m2 = 600

TIH 300 S – hatékony meleg a napnak megfelelő infravörös sugárzóerővel

Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S felállítási lehetőségei

Az eloxált alumíniumkeretben fehér porbevonatos fémfelületű, kortalan eleganciájú fűtőoldal mögött átgondolt konstrukció rejtőzik, ami sokféle felépítési variációt tesz lehetővé. Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S BN30 konektoros termosztáttal együtt alkalmazva
A hátoldalon beépített felfüggesztő szerkezettel a fali rögzítés mind vízszintesen, mind függőlegesen gyerekjáték, az opcionális
tartólábak [1] ezen túlmenően padlóra állítást és a tartozékként kapható rögzítőkapcsok [2] közönséges szerelőlábakra szerelést is lehetővé tesznek.

Optimális helyiséghőmérséklet-beállítás, a BN30 konnektoros-termosztát használatával együtt

Egyszerűen rögzítse a fűtőpanelt a dugaszoló aljzatban, csatlakoztatva a BN30 konnektoros-termosztáthoz, és a fűtőlap máris automatikusan, hőmérsékletfüggően a BN30 konnektoros termosztát segítségével be- és kikapcsolható. A tartozékként kapható konnektoros-termosztát az 5 °C  - 30 °C hőmérséklettartományon belül egyedileg szabályozható.

Infrapanel - infrafűtés TIH 300 S beltéri infrafűtés működési elveÍgy működik beltéri helyiségek infravörös fűtése:

Infravörös sugarakkal a helyiséglevegő ugyan nem melegíthető fel közvetlenül, de a helyiségben lévő összes tárgy, objektum igen, amik azután a tárolt hőenergiát folyamatosan leadják a helyiségbe, cserépkályhához hasonló működési elv szerint.
Ez a közvetett fűtési eljárás a hagyományos konvekciós fűtéssel ellentétben objektumokat melegít fel, a közvetlen helyiséglevegő-fűtés helyett. A helyiséglevegő a meleget magát elvileg nem is tudja tárolni, hanem csak az objektumokhoz szállítani, ami egyrészt energiaveszteséget hoz magával, másrészt folyamatos porkeringést okoz, amely az infravörös fűtés használatával kompletten megakadályozható

Hasznos tulajdonságok a TIH 300 S fűtőlapot használva:

  •     Akár 300 watt tiszta fűtőteljesítmény

  •     Márkás fűtőlap TÜV által bevizsgált minőségben

  •     Hatékony fűtési eljárás környezetkímélő IR-C sugárzással

  •     Hőtranszport fényhullámok útján – közvetlen objektummelegítés konvektív veszteség nélkül

  •     Maximális hatásfok és hatékonyság: a felhasznált elektromos energia 100 %-a hőteljesítménnyé alakul át

  •     Tiszta meleg – nincs zaj, nincs szag, nincs kondenzátum, nincs oxigénfogyasztás, nincs kellemetlen porfelkavarás

  •     Integrált felfüggesztő szerkezet falra vagy szerelőlábakra szereléshez

  •     Álló készülékként is alkalmazható

  •     Azonnal használható – semmilyen járulékos telepítés vagy drága átépítés nem szükséges

Felhasználási javaslat: Ezeket az infarpaneleket általában kiegészítő fűtésként vagy a hőérzet javítására szokták használni. Amennyiben Ön kizárólag infapanellel szeretné megoldani a helyiség fűtését, akkor pontos kalkulációt javasolt készíteni a megfelelő fűtési hatékonyság elérése érdekében.

Kockázakockázatmentes vásárlástmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az infrapanelt. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TIH 300 S infrapanel műszaki adatai: TIH 300 S infrapanel

- Fűtőteljesítmény:  300 W
- Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
- Névleges áramfelvétel: 1,3 A
- Csatlakozóvilla: CEE 7/7
- Kábelhossz: 1,9 m
- Méretek: 22 x 605 x 505 mm
- Fűtőfelület nagysága (m2): 0,31
- Súly: 2,5 kg
- Érintésvédelmi osztály: IP 54
- Túlmelegedés elleni védelemmel felszerelve
- Jótállás: 1 év​


Kérjük vegyék figyelembe, hogy a képeken látható álló lábak, teleszkópos tartók, hosszabbító kábel nem képezi a szállítási terjedelem részét! Amennyiben szeretné megrendelni az alumínium talpakat az infrapanelhez, kattintson a következő linkre: Kiegészítő alumínium talpak.

Amenyiben a kellemes hőt biztosító, széles körben felhasználható TIH 300S infrapanel megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  

 

 
Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Hősugárzó
Fűtőfelület nagysága 0,31 m2
Adatok
Érintésvédelmi osztály IP54
Funkciók • Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott • Akár 300 watt tiszta fűtőteljesítmény • Márkás fűtőlap TÜV által bevizsgált minőségben • Hatékony fűtési eljárás környezetkímélő IR-C sugárzással • Hőtranszport fényhullámok útján – közvetlen objektummelegítés konvektív veszteség nélkül • Maximális hatásfok és hatékonyság: a felhasznált elektromos energia 100 %-a hőteljesítménnyé alakul át • Tiszta meleg – nincs zaj, nincs szag, nincs kondenzátum, nincs oxigénfogyasztás, nincs kellemetlen porfelkavarás • Integrált felfüggesztő szerkezet falra vagy szerelőlábakra szereléshez • Álló készülékként is alkalmazható • Azonnal használható – semmilyen járulékos telepítés vagy drága átépítés nem szükséges
Fűtési teljesítmény 300 W
Kábelhossz 1,9 m
Feszültség 230V (50Hz)
Névleges áramfelvétel 1,3 A
Méretek 22 x 605 x 505 mm
Súly 2.5 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (10)