Blue Pure 221 Előszűrő

Blue Pure 221 Előszűrő

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blue Pure 221 Előszűrő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 2.990 Ft Nettó ár: 2.354 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Blue Pure 221 Előszűrő

Blue Pure 221 Előszűrők

Blue Pure 221 Előszűrők, színválaszték

Elasztikus előszűrők, 5 divatos színbenBlue Pure 221 Előszűrők, színválaszték

Színválaszték: fekete, fehér, kék, pink, sárga
A Blueair-nél mindent megteszünk, hogy levegőtisztító készülékeink tisztítási hatékonyságát növeljük, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy készülékeinket "felöltöztessük". Az öt divatos színben kapható és választható elasztán huzat, textil-előszűrő felfogja a durva részecskéket, és így hosszabbítja meg a főfilter élettartamát. Ha elkoszolódik az előszűrő, óvatosan át lehet porszívózni, vagy mosógéppel is mosható.
Válassza azt a színt, ami illik lakása berendezéséhez, tegye még vidámabbá a hétköznapokat élénk színeket használva! Tegye személyessé lakókörnyezetét! És a szín megváltoztatása, az előszűrő-csere a rugalmas anyagnak hála, percek alatt megoldható. 
Egy unalmas szín lehetősége helyett most Önre hagyjuk a választást: 5 gyönyörű színt ajánlunk! Ez a választás szabadsága, sokkal örömtelibb folyamat. Dönthet hangulata, kedve szerint, egy új szín megváltoztathatja a lakás és a lakókörnyezet hangulatát is, de megveheti akár mind az 5 színt, hogy saját aktuális hangulata szerint válasszon. Az előszűrő csere villámgyorsan kivitelezhető.

Anyaga: elasztán
Használható:
Blue Pure 221 partikel- és aktív szén szűrővel

A színpaletta:

Blue Pure 221 Előszűrők, színválaszték

Kérjük, a színválasztás ügyében vegye fel Vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot, a termék megvásárlását jelezve kattintson a kosár gombra!
 

Db:  

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Címkék: előszűrő, pollen