Menü
Kosár

Lpv.hu blog RSS Feed

09 máj. Légtisztító dohányfüst ellen
Péter 0 7953
Dohányfüst elszívó berendezés működése Küzdelem a dohányfüst ellen Ön dohányos, vagy otthonában valaki dohányzik? Tenni szeretne valamit a dohányfüst ellen? Nem óhajtja tovább szívni mások dohányfüstjét? Akkor javasoljuk, használjon légtisztító kész..
24 ápr. Páramentesítés házilag is kivitelezhető
Péter 0 7765
Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak! Írtunk egy cikket arról, hogyan és miért kell kezelni a penészt, valamint hogy miért és hogyan kell lefesteni a felületet a páramentesítés megke..
17 jún. Pince beázás - azonnali szárítás szükséges
Péter 0 5745
Beázott, elázott, benedvesedett a pince? Majd magától kiszárad??? – SOHA!!! Na jó, ez nem minden esetben helytálló kijelentés, bár a legtöbb esetben tényleg ez az igazság! Nagyjából úgy néz ki a dolog, hogy 2 lehetőség közül választhatunk, ha beázott..
28 ápr. Levegőtisztító por ellen
Péter 0 4362
Levegőtisztító por ellen A méret igenis számít! Egy korszerű levegőtisztító készülék rendszeres használata gyakorlatilag mindenfajta légszennyező anyag ellen védelmet biztosít otthonunkban és irodánkban is. A levegőtisztítók működésük során korszer..
19 okt. Hogyan végezhető el a páramentesítők tisztítása?
Péter 0 3901
A klímákhoz hasonlóan a páramentesítők belső hűtőbordáit is tisztítani kell! Mivel a párátlanító belsejében, a szűrő mögött található hűtőbordákhoz kívülről csak minimális mértékben lehet hozzáférni, ezért a készülékeket hozzánk, vagy ..
09 máj. Szagtalanítás hatékonyan és olcsón
Péter 0 3813
Szagtalanítás hatékonyan és olcsón A leghatékonyabb szagtalanítás Ha valóban meg kíván szabadulni a kellemetlen szagoktól akkor ne légfrissítőket használjon, hanem egy légtisztító készülék segítségével a kellemetlen szag forrásától szabaduljon meg! O..
26 jún. Miért fontos a pince párátlanítása nyáron is?
Péter 0 3578
Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak! Írtunk egy cikket arról, hogyan és miért kell kezelni a penészt, valamint hogy miért és hogyan kell lefesteni a felületet a páramentesítés megke..
31 márc. Mi az a Hepa szűrő?
Péter 0 3234
Manapság egyre nagyobb figyelmet kell szentelnünk arra, hogy otthonunk levegője tisztább lehessen. A mai, tökéletesen szigetelő falak és nyílászárók ugyanis, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkban összegyűljön az elhasznált levegő. Az elha..
14 márc. Az infra hőmérő működési elve
Péter 0 2995
Ha infra hőmérő vásárlásán gondolkodik, akkor jó, ha felkészül arra, hogy a beszerzést követően néhány napig mindennek mérni fogja a pontos hőmérsékletét. A pincének, a padlásnak, a reggeli tojás rántottának, egyszóval bárminek, ami hagyja magát. Sőt..
28 ápr. Allergia ellen légtisztító
Péter 0 2512
Allergia ellen légtisztító készülék Természetes megoldás allergia ellen Ne az allergiás tüneteket kezelje különböző, erős mellékhatású gyógyszerekkel, hanem egy légtisztító készülék használatával szüntesse meg közvetlenül az allergiát kiváltó okot! A..
15 máj. Az aktívszén szűrő szivacsként zárja magába a szennyeződést
Péter 0 2504
Az aktívszén szűrő olyan, mint egy szivacs: felfogja a levegőben található legtöbb gázt és szagot. Az aktív szén oxigénnel kezelt faszén, amelyben több millió apró pórus tárul ki a szénatomok között. Ezek a pórusok felfogják a káros gázokat és szagok..
17 aug. Mit tehetünk a lakásban levő pára ellen?
Péter 0 2373
A lakásban levő magas páratartalom nem csak a közérzetre gyakorolt hatása miatt érdemel figyelmet, hanem a penészesedés apropóján is. A pára ellen ma már korszerű berendezésekkel is tehetünk. A sokak által ismert feketés foltok rendszerint a hideg fa..
Mutasd 1 tól 12 -ig 674 (57 oldalakat)