Búvárszivattyú, Szennyvízszivattyú - szennyezett vízben való használatra - Trotec TWP 4025 E

Búvárszivattyú, Szennyvízszivattyú - szennyezett vízben való használatra - Trotec TWP 4025 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TWP 4025 E Szennyvíz-búvárszivattyú
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 16.900 Ft 13.990 Ft Nettó ár: 11.016 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Búvárszivattyú, Szennyvízszivattyú - szennyezett vízben való használatra - Trotec TWP 4025 E

TWP 4025 E Búvárszivattyú - szennyezett vízben való használatra

Hatékonyság és nagy szívóerő - ideális megoldás a kertben és odahaza 

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú kompakt nagy teljesítményű készülék

A szennyezett vizet a házban, kertben és kútban lehetőleg gyorsan és hatékonyan ki kell szivattyúzni: erre a munkára ideálisan megfelel a minden szempontból robusztus és nagyteljesítményű TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú. Megbirkózik minden kihívással és akár 25 mm részecskeméretű szennyeződéseket tartalmazó vizet is tud szállítani.
A 400 W teljesítményfelvételű TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú megbízhatóan szállít óránként akár 7500 liter szennyezett vizet max. 5 méteres emelőmagasságig. Segítségével az elárasztott pince- és lakóhelyiségek gyorsan újra járhatóvá válnak, a munka- és szennyvízgödrök kiszivattyúzása éppolyan hatékonyan történhet, mint a kerti tavaké, medencéké vagy ciszternáké. A vízkivétel tavakból, kerti tavakból és folyókból pázsitpermetezéshez vagy komplex öntözőrendszerekhez a nagy szállítóteljesítménynek köszönhetõen gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Magától értetődően a TWP 4025 E búvárszivattyú tiszta víz szállítására is alkalmas.

Robusztus és hosszú élettartamú minőségTWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú vízmagasságai

A TWP 4025 E búvárszivattyú hosszú távú használatra is kitűnően alkalmas, mert a készülék karbantartásmentes motorral és túlhevülés ellen integrált hővédelmi kapcsolóval is fel van szerelve. Ugyanígy a kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítés és az alacsony kopású tengely gondoskodik a rendkívül hosszú élettartamról.
A TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú vízzáró tokozású és ütésálló műanyag háza 5 m-es merülési mélységig alkalmas víz alatti használatra. A legalacsonyabb, már 90 mm vízszintmagasságtól behelyezhető és használható a szivattyú, megkezdhető a szennyvíz szállítása, ezután a készülék a maradék vízszintet 35 mm elszívási magasságra szivattyúzza.

Az akár 5 méteres emelőmagassággal a szivattyú az áradás után víz alatt álló pincékben a víz továbbítását a felső szintre könnyedén megoldja, és így a házból eltávolítja.

A TWP 4025 E búvárszivattyú egyszerű kezeléssel kombinálja a funkcionális sokoldalúságot

A TWP 4025 E búvárszivattyú fokozatmentesen rögzíthető úszókapcsolójával választási lehetőséget nyújt az automata üzemmód és a manuális folyamatos üzemeltetés között. Az automatika esetében az előzetesen beállított vízszint gondoskodik a készülék be- és kikapcsolásáról, ahol automatikus üzemben a szárazonfutás elleni védelem túl alacsony vízszint esetén automatikusan leállítja a szivattyúüzemet. Ezzel szemben ha az úszókapcsolót vízszintesen, a folyamatos üzemmódba rögzítjük, a készülék folyamatosan működik.

25 mm és 32 mm belső átmérőhöz tartozó univerzális csatlakozások valamint az 1‘‘-os, 1 1/4‘‘ -os és 1½‘‘-os menetes csatlakozók teszik lehetővé a problémamentes összekapcsolást további tömlő- és csőcsatlakozásokkal is. A sarokadapter tetszőlegesen beállítható különböző pozíciókba, így a tömlők és csővezetékek a talajjal párhuzamosan is haladhatnak. A kompakt szennyvíz-búvárszivattyú használatát megkönnyíti a stabil, ergonómikus fogantyú és emellett a felfüggesztésére is szolgál a készülékkel együtt szállított nylonkötéllel használva. A 10 méteres csatlakozókábelnek köszönhetően a szivattyú gyorsan telepíthető és a rögzítőkötéllel egyszerűen leengedhető a mélybe, és szükség esetén újra felhúzható.

TÜV által bevizsgált minőség

A TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú megvásárlásával vásárlóink minden tekintetben biztosra mehetnek, hiszen egy TÜV által bevizsgált minőségű szennyvíz-búvárszivattyút kapnak kézhez, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája. TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú certifikat

Márkaminőség plusz árelőny

Megbízható, erőteljes és a legnehezebb felhasználási területeken való használatra alkalmas: Ezek a Trotec szennyvíz-búvárszivattyúk minőségi jellemzői. Nagy teljesítményének köszönhetően még az extrém követelményeknek is eleget tud tenni. Tehát nagy teljesítmény igényes alkalmazási területeken, hiszen a Trotec a márkaminőséget és a professzionális megoldásokat képviseli, kiváló ár-teljesítmény aránnyal!

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú tulajdonságai TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú szállított mennyiség diagram

Az összes lényeges tulajdonság gyors áttekintése

A TWP 4025 E szállítómagassága és szállított mennyiség diagramos ábrázolása

A szennyvíz-búvárszivattyú használata közben jelentkező előnyök:

 •     Erős 400 watt teljesítmény akár óránként 7.500 liter szivattyúzásához
 •     Maximális szállítómagasság: 5 m
 •     Ideálisan alkalmas a vízkivételre, valamint az át- és kiszivattyúzáshoz pl. úszómedencék, pincehelyiségek, esővíztároló hordók, kerti tavak, kis munkagödrök, áradások, árvizek esetén
 •     Akár 25 mm méretű szennyezett és lebegő részecskéket tartalmazó tiszta víz és szennyvíz fáradság nélküli leszivattyúzására
 •     Rendkívül hosszú élettartamú a kerámia csúszógyűrűs tömítés révénTWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú szállítási terjedelme
 •     Karbantartást nem igénylő motor túlmelegedésre reagáló integrált hővédő kapcsolással
 •     Automatikus be- és kikapcsolás a fokozatmentesen beállítható úszókapcsolónak köszönhetően
 •     Szárazonfutás elleni védelem automatikus üzemben
 •     Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége folyamatos üzemben
 •     IPX8 védettség – bemerülésnél víz behatolása ellen védett
 •     Univerzális csatlakozó rugalmas csatlakoztatási lehetőségekhez
 •     Nagy ergonomikus hordozófogantyú – alkalmas a leeresztő kötél rögzítésére
 •     TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú

Szállítási terjedelem: TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú, komplett szettben szűkítő-adapterrel, sarokadapterrel, 12 m. hosszú szakadásbiztos nejlonkötéllel, 10 m. hosszú hálózati kábellel

A TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú különleges felszereltsége, képekben:

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú részecskeméret TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú csúszógyűrűs tömítéssel TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú sarokadapterrel TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú csatlakoztatható tömlők, csövek

Max. 25 mm-es részecskemeréteig erősen szennyezett víz szállítására alkalmas.

Kiváló minőségű csúszógyűrűs tömítés és alacsony kopású tengely növeli a szivattyú élettartamát.

A sarokadapter tetszőleges állítható, így a tömlők és csővezetékek a talajjal párhuzamosan is haladhatnak.

25/32 mm belső átmérőjű tömlők, csövek valamint 1‘‘-os, 1¼‘‘-os és 1½‘‘-os menetes csatlakozók flexibilisen összeköthetők a szivattyúval.

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú úszóval TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú úszókapcsolóval TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú szállított nejlonkötéllel TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú teljesítményértékei

Az úszó tetszőlegesen rögzíthető: ez növeli a flexibilitást a be- és kikapcsolási pont beállításakor. Továbbá véd a szárazonfutástól.

Az úszókapcsoló vízszintes helyzetben való rögzítése után a szivattyú folyamatos üzemben működik, és 35 mm legkisebb mélységig elszívja a vizet.

A szivattyú vízbe való leeresztéséhez a szivattyúval szállított 12 m. hosszú nejlonkötelet a stabil hordozófogantyúhoz kell rögzíteni. 

A TWPE 4025 E egy pillantásra: a fontosabb teljesítményértékek kombinált ábrzolása, pl. be- és kikapcsolási pont, szállítómagasság, bemerülési málység.


TWP 4025 E - akár szennyezett víz, akár tiszta: ezzel a szivattyúval gyorsan kinn vagyunk a vízből!

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú felhasználása

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú kerti tavakba is kiváló

Szennyezett vízben való használatra,
 5 méteres merülési mélységig minden felhasználásra ideális.

Még nagyobb kerti tavakból is kiszivattyúzható a víz, akár óránként 7.500 l. teljesítménnyel.

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú aknákba is optimális

TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyú esővízzel végzett munkákra is alkalmas

Optimális csatorna- vagy drénaknák kiszivattyúzására, akár 5 méteres szállítómagassága révén.

Akár tiszta, akár szennyezett vizet tartalmaznak ciszternák, esővízgyűjtő hordók, ezzel a szivattyúval szempillantás alatt át- vagy leszivattyúzhatók. 

A TWP 4025 E búvárszivattyú technikai adatai:

Szállítási teljesítmény: max. 7.500 l/óra
Szemcsézet: 25 mm
Maximális szállítási magaság: 5 m

Bemerülési mélység (max.) : 5 m
Legkisebb működési mélység: 90 mm

Úszókapcsoló bekapcsolási pontja: 45 mm
Úszókapcsoló kikapcsolási pontja: 21 mm

Vízszint elszívási magassága (max): 35 mm
Vízhőmérséklet (max): 35 °C
Védelem fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett
Védelmi osztály: I
Hálózati feszültség: 230 - 240 V (50 Hz)
Teljesítményfelvétel: 0,4 kW
Hálózati csatlakozó típusa: CEE 7/4 (F típusú védőérintkezős dugó)
Kábelhossz: 10 m
Méretek: 160 x 160 x 310 mm
Súly: 3,7 kg
Csatlakoztatható hozzá: 25 / 32 belső átmérőjű, valamint 1"-os és 1¼‘‘-os és 1½‘‘-os csavarmenet-csatlakozású bármilyen csövek, tömlők

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a búvárszivattyú készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését a TROTEC TWP 4025 E szennyvíz-búvárszivattyúja, ami 5 méteres szállítási magassággal 25 mm-es részecskeméretig szállít szennyezett és tiszta vizet, és könnyedén távolítja el a vizet a pincéből, kerti tavakból, ciszternákból, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze azt a kosárba!

Db:  
Búvárszivattyú
Bemerülési mélység max. 5 m.
Csatlakoztatható tömlők átmérője 25 / 32 belső átmérőjű, valamint 1"-os és 1¼‘‘-os és 1½‘‘-os csavarmenet-csatlakozású bármilyen csövek, tömlők
Elszívási magasság max. 35 mm
Legkisebb működési mélység 90 mm
Szállítási magasság Max. 5 m.
Szállítási teljesítmény 7.500 l/óra
Szemcsézet max.25 mm
Úszókapcsoló Bekapcsolási pontja: 450 mm Kikapcsolási pontja: 210 mm
Védelem Fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett Típusa: I
Vízhőmérséklet Max. 35 °C
Adatok
Funkciók • Erős 400 watt teljesítmény akár óránként 7.500 liter szivattyúzásához • Maximális szállítómagasság: 5 m • Ideálisan alkalmas a vízkivételre, valamint az át- és kiszivattyúzáshoz pl. úszómedencék, pincehelyiségek, esővíztároló hordók, kerti tavak, kis munkagödrök, áradások, árvizek esetén • Akár 25 mm méretű szennyezett és lebegő részecskéket tartalmazó tiszta víz és szennyvíz fáradság nélküli leszivattyúzására • Rendkívül hosszú élettartamú a kerámia csúszógyűrűs tömítés révén • Karbantartást nem igénylő motor túlmelegedésre reagáló integrált hővédő kapcsolással • Automatikus be- és kikapcsolás a fokozatmentesen beállítható úszókapcsolónak köszönhetően • Szárazonfutás elleni védelem automatikus üzemben • Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége folyamatos üzemben • IPX8 védettség – bemerülésnél víz behatolása ellen védett • Univerzális csatlakozó rugalmas csatlakoztatási lehetőségekhez • Nagy ergonomikus hordozófogantyú – alkalmas a leeresztő kötél rögzítésére • TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú
Hálózati csatlakozó Típusa: CEE 7/4 (F típusú védőérintkezős dugó)
Hálózati kábel hossza 10 m
Teljesítményfelvétel 0,4 kW
Feszültség 230 - 240 V (50 Hz)
Méretek 160 x 160 x 310 mm
Súly 3,7 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (7)