Elektromos konvektor, dizájn fűtőventilátor időzítővel, 2.200 W - TFC 220 E

Elektromos konvektor, dizájn fűtőventilátor időzítővel, 2.200 W - TFC 220 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Elektromos fűtőventilátor TFC 220E
Készlet információ:Készleten
79
Fogyasztói ár: 33.900 Ft 26.990 Ft Nettó ár: 21.252 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Elektromos konvektor, dizájn fűtőventilátor időzítővel, 2.200 W - TFC 220 E

Dizájn-konvektor, elektromos fűtőventilátor, radiátor - Trotec TFC 220 E

Esztétikus kivitelű fűtőventilátor távirányítóval, érintőképernyővel,
a hideg napokon nyújtott komfortos meleg érdekében

(A fűtőtest raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

Trotec TFC 220 E fűtőventilátor

Stílusos meleg, elegáns fekete üvegből
TFC 220 E fűtőventilátor gyönyörű kivitelben

Jóleső meleg a hideg napokon, anélkül, hogy a szépen, szeretettel berendezett lakókörnyezet otthonosságát rossz irányba billentenénk ki? Ezt teszi lehetővé a TFC 220 hősugárzó, megfelelően kialakított formavilágával, és legnagyobb komfortot ígérő funkcióinak sokszínűségével.
Használhatjuk kiegészítő fűtőtestként, vagy központi fűtés nélküli helyiségekben is, az olyan napokon, amikor a didergő test a hideg, őszi-téli időkben jóleső meleg után vágyik, mindezeket a szükségleteket ez a kiváló elektromos hősugárzó 2.200 watt teljesítményével hosszú várakozási idő nélkül teljesíti. 

Az egész helyiséget kitöltő jóleső meleg 

A TFC 220 E dizájn-hősugárzót használva minden modern fűtőventilátor összes előnyét élvezhetjük. Hisz a készülék működési elve szerint a hideg levegőt a fűtőtest alulsó oldalán beszívja, a belsejében lévő fűtőspirállal felfűti, felmelegíti, és ezután halk működésű ventilátorával a tetején a helyiségbe fújja ki újra. A meleg levegő felfelé áramlik, és cirkulálva egyenletesen eloszlik a térben. Ennek a fűtési módszernek a legnagyobb előnye az, hogy nem kell közvetlenül a fűtőtest közvetlen közelében lennünk, hogy érezzük a kellemes meleg hőmérsékletet. Hisz a felmelegített levegő a helyiség minden zeg-zugába megérkezik. 

Modern dizájn lakó-, háló- és munkaterek befűtésére 

Az optikailag vonzó kivitelű, TFC 220 E  dizájn-fűtőtest max. 26 m2, 65 malapterületű helyiségek gyors befűtésére alkalmas, anélkül, hogy jelenléte zavaró lenne a lakókörnyezetben. Optimálisan alkalmas nappali és hálóhelyiségek időszakos fűtésére, hobbi-pincében, télikertben vagy a garázsban szükség szerinti használatra, de épp így irodák, eladóterek gyors felfűtésére vagy fűtetlen raktárhelyiségekben használva is.  

Energiatakarékos termosztát-vezérlés 

Ha központi fűtéssel fűtünk, és csak 1-1 °C-ot emelünk alkalomadtán a hőmérsékleten, akkor év végén egészen biztosan érezhetően magasabb energiaköltségekkel kell számolnunk. A fix, állandó használatú fűtőtestekhez képest a termosztát-vezérlésű TFC 220 E 15 - 35 °C között tud kellemes hőmérsékletet teremteni. 
Az elérni kívánt célhőmérséklet a helyiségben kiválasztható az érintőképernyőn, vagy beállítható a szállított távirányítón is. Ezután a TFC 220 E hősugárzó beépített termosztátja szabályozza teljesen automatikusan a fűtőtest működését, és az enrgiafelhasználást. Ha elérjük a kívánt helyiséghőmérsékletet, a fűtőtest fűtési funkciója leáll addig, amíg újra szükség lesz a melegítésre, hőkibocsátásra. 
Ez az intelligens hőszabályozás nemcsak kimondottan praktikus, hanem energiatakarékos is. A helyiség túlfűtése megbízhatóan elkerülhető vele. A TFC 220 E fűtőventilátor csak akkor dolgozik, ha a hőmérséklet-értékek ezt valóban megkívánják. 

Teljes felszereltség, igényeseknek 

TFC 220 E praktikus fűtőventilátor távirányítóval

A TFC 220 E dizájn-konvektor három különböző és választható fűtési módozattal rendelkezik, ezekhez igazított különböző fűtési teljesítménnyel és ennek megfelelő energiafelhasználással. Ezen felül a fűtőtest fűtetlen helyiségekben is kiválóan alkalmazható megbízható fagymentesítőként. 

Komfort-üzemmód

Egy helyiség gyors felfűtésére a termosztát által működtetett komfort üzemmódot ajánljuk, maximális fűtési teljesítményen üzemeltetve. Ha elértük a kívánt helyiséghőmérsékletet, a hősugárzó kikapcsol, amíg 2 °C-kal csökken hőmérséklet, és ezután kapcsol be és fűt fel újra. A hőmérséklet szabályozása teljesen automatikusan történik. Az automatikusan működő fűtőtest mellett elegendő csak a legfontosabbakra koncentrálni. 

Éjszakai üzemmód 

Különösen hálószobába szánt alkalmazásra rendelkezik a fűtőventilátor egy éjszakai üzemmóddal, ami csökkentett fűtőteljesítménnyel jár együtt. Ebben az üzemmódban is termosztát által vezérelve történik a készülék ki- és bekapcsolása, mihelyst a helyiséghőmérséklet 2 °C-kal alulmarad vagy meghaladja az elérni kívánt hőmérsékletet. Az éjszakai üzemmód ajánlott akkor is, ha meg szeretnénk akadályozni a helyiség éjszakai lehülését. Optimális energiájú fűtési teljesítmény mellett a helyiséghőmérséklet állandó szinten van így tartva. 

Energiatakarékos üzemmód

Energiatakarékos üzemeltetés esetén a TFC 220 E elektromos fűtőventilátor termosztát által vezérelve, előre beállított elérni kívánt célérték beállítása nélkül energatakarékosan működve, a kellemes érzetet adó állandó 21 °C-ot előállítva működik. 

Jó érzés, biztonságosan

Trotec TFC 220 E dizájn fűtőventilátor

Programozható 24 órás időzítő

Ne a véletlenre vagy az időjárásra bízza a helyiséghőmérsékletet! A percre pontosan beállítható 24 órás időzítővel, a fűtőteljesítmény automatikus ki- és bekapcsolásával a TFC 220 E elektromos fűtővenentilátort teljesen automatikusan az egyéni napirendhez lehet igazítani. Ne csináljon például gondot egy kényelmes olvasással vagy kriminézéssel töltött este alatt abból, hogy bekapcsolva marad-e véletlenül a fűtőtest. Ha előre be van például állítva a kikapcsolási idő, a TFC 220 E fűtőtest automatikusan kikapcsol, ha el is alszunk. 

Meggyőző biztonság

A TFC 220 E elektromos fűtőtest biztonság szempontjából fontos védelmi felszereltsége egy maximális üzemi biztonságot garantál. A fekete biztonsági üvegből készült nemesen elegáns frontfelület különösen ütés- és karcálló, és probléma nélkül megérinthető, megfogható és tisztítható. Így a fűtőventilátor használható kisgyermekes vagy kisállatokat tartó háztartásokban is, még ha alkalom adtán durvára fordul is a játék. A TFC 220 E biztonságos lábakon áll! Ezen felül egy utólagos ventilátor-működéssel üzemelő túlmelegedés elleni védelem akadályozza meg a készülék belsejében lévő technika sérülését, vagy felborulás esetén is védett a készülék, vagy ha figyelmetlenségből ruhák kerülnek a fűtőfelületre. 

Helytakarékos és könnyű

Kompakt méreteinek és csekély súlyának köszönhetően a karcsú TFC 220 E elektromos fűtőtest pillanatok alatt áthelyezhető, más helyre tehető. Jóleső meleg, minden helyiségben!

Az elegáns kivitelű TFC 220 E fűtőventilátor optikai és technikai újdonságok egész sorával győzi meg a felhasználókat. Engedje meg magának egész évben a kellemes hőmérsékletet, ráadásul igen kedvező áron! 

A TFC 220 E elektromos radiátor használat közben jelentkező előnyös tulajdonságai:

 • 2200 Watt fűtési teljesítmény

 • Halk és kompakt elektromos fűtőtest 

 • Termosztát vezérlésű automatikus üzemmód, a fűtési célérték kiválasztásával 15 - 35 °C között

 • Komfortfokozat, éjszakai üzemmód, energiatakarékos működési módozat

 • Aktuális helyiséghőmérséklet kijelzése

 • Időzítő funkció 

 • Energiatakarékos üzemmód az automatikus lekapcsolásnak köszönhetően, ha eléri a kívánt hőfokot

 • Ventilátor utóműködés

 • Fagyásgátló védelem

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Infravörös távirányító

 • Biztonsági üvegből készült, érintőképernyővel és LCD kijelzővel

 • Stabil állóhelyzet, a nagy lábaknak köszönhetően

Ezt a Trotec terméket az Intertek által bevizsgált minőségben szállítjuk, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája, hogy vásárlóink profitálhassanak a Trotec-márkaminőségből. A törvényesen védett GS-tanúsítvánnyal a bevizsgáló Intertek igazolja, hogy a készülék megfelelő használata közben sem a felhasználók biztonsága, sem egészsége nincs veszélyben. 

A TFC 220 E fűtőtest használat közben is jól átgondolt, meggyőző részletei:

TFC 220 E fűtőventilátor méretei TFC 220 E fűtőventilátor LCD kijelzővel, érintőképernyővel TFC 220 E fűtőventilátor, távirányítóval TFC 220 E fűtőventilátor, fűtőtest

Kompakt méreteinek köszönhetően a TFC 220 E fűtőventilátornak csekély a helyigénye. Szükség esetén a fűtőtest pillanatok alatt áthelyezhető. 

A kényelmes LCD kijelzőn minden beállítás könnyedén elvégezhető. A digitális kijelző visszajelzésein mindig jól látható a helyiséghőmérséklet, vagy a választott üzemmód is. 

A kézreálló infravörös távirányítóval kényelmesen kezelhető a TFC 220 E akár a szófáról űlve is. A könnyen áttekinthető, egyértelmű szimbólumok egyszerűsítik a gyors használatot. 

A szerte szét fekvő kábelek sem nem szépek, hanem botlásveszélyt is rejtenek. A TFC 220 E egy kábelfeltekercselővel rendelkezik a hátoldalán, ami a könnyű tárolást is segíti. 

Praktikus TFC 220 E fűtőventilátor
A dizájnos kivitelű TFC 220 E modern fűtőventilátor hangsúlyos kinézetével, szép kivetelével minden nappali teret jóleső oázissá változtat, otthonos hőmérsékleteket biztosítva. 

TFC 220 E fűtőventilátor időzítővel
Élvezze télen a jó hőszabályozású éjszakákat! Optimális hőmérséklet elalváskor, vagy hogy átaludjuk az éjszakát: a TFC 220 E éjszakai üzemmódja garantálja éjszakai kényelmünket. 


Fagyásgátló védelem - ideális megoldás időszakosan használt épületekben, vagy ha üresen áll az épület 

Hordozható, rugalmasan használható konvektoraink fokozat nélküli hőszabályozásával minden ilyen készülékünkön beállíthatjuk a fagyásgátló védelmet is. Ebben a működési módbTFC 220 E elektromos konvektor fagyásgátló védelemmelan a termosztát segítségével a készülék automatikusan bekapcsol, azért, hogy a helyiségeket fagymentesen tartsa vagy az erős lehűlést megakadályozza. A fagyás megakadályozójaként elektromos radiátoraink nemcsak bérlőknek vagy építtetőknek optimálisak, hanem magánszemélyeknek, üzletembereknek is, üresen álló épületek, garázsok fagymentes fenntartására.
Különösen pincéket, télikerteket, vagy központi fűtés nélküli helyiségeket lehet megbízható módon melegen, fagymentesítve tartani ennek a funkciónak köszönhetően.

A TFC 220 E konvektor műszaki adatai:

 • Fűtőteljesítmény: (1 fokozat) 2,2 kW

 • Fokozatok száma: 2 

 • Felhasználási területek hőmérséklet (min-max): - 20 - 50 °C 

 • Hálózati feszültség: 230 V / 50 - 60  Hz

 • Csatlakozóvilla: CEE 7/7

 • Kábelhossz: 1,3 m

 • Névleges áramfelvétel (A): 9,6

 • Ajánlott biztosíték (A): 16

 • Teljesítményfelvétel (kW): 2,2 kW

 • Méretek ( mélység, szélesség, magasság ):  90 x 520 x 350 mm

 • Súly: 6 kg

 • Jótállás: 1 év​

 • ​Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázakockázatmentes vásárlástmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az elektromos konvektort.  Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amenyiben a távirányítóval is működtethető, 2200 wattos teljesítményű, időkapcsolóval ellátott  TFC 220 E gyönyörű kivitelű dizájn elektromos üvegradiátor megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
Db:  

 

Hősugárzó
Beállítható célérték 15 - 35 °C között
Fűtésfokozat száma: 2
Adatok
Csatlakozódugó CEE 7/7
Funkciók • 2200 Watt fűtési teljesítmény • Halk és kompakt elektromos fűtőtest • Termosztát vezérlésű automatikus üzemmód, a fűtési célérték kiválasztásával 15 - 35 °C között • Komfortfokozat, éjszakai üzemmód, energiatakarékos működési módozat • Aktuális helyiséghőmérséklet kijelzése • Időzítő funkció • Energiatakarékos üzemmód az automatikus lekapcsolásnak köszönhetően, ha eléri a kívánt hőfokot • Ventilátor utóműködés • Fagyásgátló védelem • Túlmelegedés elleni védelem • Infravörös távirányító • Biztonsági üvegből készült, érintőképernyővel és LCD kijelzővel • Stabil állóhelyzet, a nagy lábaknak köszönhetően
Fűtési teljesítmény 2.200 w
Kábelhossz 1,3 m
Feszültség 230 V (50 - 60 Hz)
Üzemi hőmérséklet - 20 - 50 °C
Névleges áramfelvétel 9,6 A
Méretek 90 x 520 x 350 mm
Súly 6 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (17)