Menü
Kosár

Szállítási információk

A megrendelt termék házhoz szállítása és díjfizetési módok

Üdvözöljük a német Trotec márka magyarországi képviseletének a honlapján!

Az alábbiakban tájékoztatjuk látogatóinkat arról, hogyan vehetik át a termékeket személyesen és a házhozszállítás során, valamint, hogy milyen költségekkel lehet számolni.
Természetesen lehetőség van személyes árú átvételre is Törökbálinti telephelyünkön, de vállalkozásunk elsősorban webáruházként működik. Mind a vásárló mind pedig saját magunk számára egyszerűbb a csomagok házhozszállítása.

kockázatmentes vásárlás, szállítás
Amennyiben interneten rendel, úgy 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a terméket. Nálunk kockázatmentesen vásárolhat, ugyanis a vásárlástól számítva 14 munkanapon belül bármikor visszaküldheti hozzánk az eszközt, és visszafizetjük annak teljes árát. Ezzel a szolgáltatással tulajdonképpen teljesen eloszlatunk minden bizonytalanságot, hiszen a vevő ezen idő alatt biztos megtapasztalja, hogy megfelelő -e számára az adott készülék. Bátran nyújtjuk a 14 napos pénz-visszafizetési garanciát, hiszen vásárlóink maximálisan elégedettek berendezéseinkkel!


Szállítási módok:

Webáruházunk megrendeléseit belföldön általában a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése rendszerint munkanapokon 8-17 óra között történik. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor érdemes munkahelyi címét megadni, vagy egyes településeken a futárszolgálatok felár ellenében hétvégi kézbesítést is vállalnak. Utóbbinak a lehetőségét mindenképp érdemes velünk ellenőriztetni az adott településsel kapcsolatban. A futárszolgálat kétszer, két egymás utáni napon próbálja meg kézbesíteni a csomagot.

Külföldi szállítás

Külföldi szállítás is megoldható. Ebben az esetben kérem telefonon egyeztessen velünk a szállítás módjáról és annak költségről. 30 kg-ig pl. DPD futárszolgálattal, nehezebb termékek esetében pedig egyéb szállítmányozó cégekkel is dolgozunk.

Fizetési feltételek

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítőjén és a visszaigazoló levélben minden költséget tartalmaz.

A következő fizetési lehetőségek közül választhat:

  1. Utánvét: A csomagot a futár kézbesíti és átvételkor kell neki a termék árát és a szállítási költséget kifizetni.

  2. Banki utalással: Megrendelés után a visszaigazolásban szerepelni fog a teljes összeg és a bankszámlaszámunk. Miután beérkezett bankszámlára a rendelés összege, haladéktalanul átadjuk a terméket a futárnak. Ebben az esetben a futárnak már nem kell fizetni semmit.

  3. Készpénz: Telefonos egyeztetés után telephelyünkön, vagy irodánkban készpénzzel is fizethet. 

A szállítási határidő általában 1-3 munkanap. Ennél hosszabb szállítási határidő esetén felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Házhoz szállítás díjszabása

0 -5 kg-ig    bruttó 1.490 Ft (pl. akkus fúrók, mérőműszerek, szűrők, tartozékok)

5 -19 kg-ig bruttó 1.990 Ft (pl. háztartási páramentesítők, légtisztítók, háztartási készülékek)

19 - 30 kg-ig bruttó 3.500 Ft (pl. 2 páramentesítő együtt)

30 - 45 kg-ig bruttó 9.000 Ft (pl. 3 páramentesítő együtt)

45 kg felett      bruttó 14.000 Ft

 

Rendeljen nálunk bizalommal, és legyen Ön is elégedett ügyfelünk!