Párátlanító Peltier technológiával Trotec TTP 2 E - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,22 l/nap, 5 m2

Párátlanító Peltier technológiával Trotec TTP 2 E - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,22 l/nap, 5 m2

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTP 2 E Peltier-párátlanító
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 14.990 Ft 12.990 Ft Nettó ár: 10.228 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Párátlanító Peltier technológiával Trotec TTP 2 E - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,22 l/nap, 5 m2

Peltier-párátlanító Trotec TTP 2 E

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

(A termék jelenleg nincs raktáron..)
TTP 2 E peltier-párátlanító, kis helyeken optimális szárítás

Optimális szárítási megoldás, időtlen formában

Ultrakompakt, dizájnos peltier-párátlanító TTP 2 E Az ultrakompakt TTP 1 E és TTP 2 E peltier-párátlanítókkal a legkisebb helyiségekben is meggyőző eredményeket érhetünk el. Merthogy helyigényük csupán egy cipősdoboz kétharmada, de ezzel ellentétben olyan thermoelektromos technikai felszereltségűek, ami minden körülmények között száraz körülményeket szavatol! A mini-párátlanítók megtisztítják a nedves, dohos helyiségek levegőjét, és élménytelivé varázsolják a lélegzetvételt.
A két mini - páramentesítő csak színében különbözik: technikailag és felépítésüknél fogva azonosak, és kisebb tereket  5 m2-es helyiségméretig, naponta 220 ml-es párátlanító teljesítménnyel tartanak megbízhatóan szárazon. Az egyszerű, elegáns dizájn egyszerűen minden lakó- és munkakörnyeztbe nagyszerűen illeszkedik. Különleges kompaktságuknak hála, a TTP- párátlanítók kiválóan alkalmasak ruhás- és cipősszekrényekbe, gardróbokba, élelmiszer-kamrákba, tárolóhelyiségekbe, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekbe, ahol nem túl nagy a páralecspódás. De épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyeken szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó nedvességlecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Mindkét TTP-készülék párátlanító üzemmód közben egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és kész is. Egy jól látható LED-jelzés jól felismerhetően mutatja, hogy működik-e a készülék, és kell-e üríteni a víztartályt. A párátlanító addig működik, míg egy szenzor felismeri, hogy az 500 ml űrtartalmú víztartály megtelt, ezt követően automatikusan kikapcsol. Mihelyst a tartályt ürítettük, a működés automatikusan folytatódik. Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 1 E, TTP 2 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőröket, port és bolyhokat a levegőből.

A TTP 2 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  TTP 2 E peltier párátlanító felhasználási területei

 • könnyen kezelhető konstrukció és párátlanító üzemmód

 • kifejezetten könnyű kezelhetőség

 • halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • a szükséges adaptert TÜV által igazolt minőségben a készülékkel együtt kapja

Az alapfelszereltség része:

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül)

 • levegőtisztító funkció szűri az állatszőrt, bolyhokat, port

 • telítettséget jelző LED fények, kikapcsolási automatikával TTP 2 E ultrakompakt peltier párátlanító

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, fehér szín

Szakértő tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során

Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy aPeltier elvvel működő párátlanító TTP 2 fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlanító készülék műszaki paraméterei:

Párátlanító teljesítmény: max. 0,22 l/nap TTP 2 egyszerűen kezelhető peltier párátlanító
Ajánlott helyiségméret: 5 m² / 12,5 m³
Feszültség: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 0,6 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,02 kW
Kábelhossz: 1,4 m
Víztartály: 0,5 l
Hangerő: 35 dB(A)
Méret: 95 x 150 x 220 mm

Súly: 1 kg
Magyar nyelvű használati utasítás


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, kis méretű, ablak nélküli fürdőszobák, gardróbók, tárolóhelyiségek pára-  és penészmentesítésére kiválóan alkalmas TTP 2 E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  

 

Adatok
Funkciók • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül) • levegőtisztító funkció szűri az állatszőrt, bolyhokat, port • telítettséget jelző LED fények, kikapcsolási automatikával • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról • átlátszó víztartály
Kábelhossz 1,4 m
Teljesítményfelvétel 0,02 kW
Áramfelvétel 0,6 A
Páramentesítő adatok
Párátlanítás 0,22 l/nap
Víztartály 0,5 l
Méret 95 x 150 x 220 mm
Zajszint 35 dB(A)
Súly 1 kg
Ajánlott környezet max. 5 m2
Feszültség; 100 - 220 V / 50 - 60 Hz

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz