Trotec TTK 70 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 20l/nap, 45 m2-ig, digitális, modern design, környezetbarát hűtőanyag - német márka

Trotec TTK 70 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 20l/nap, 45 m2-ig, digitális, modern design, környezetbarát hűtőanyag - német márka

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 70 E
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 95.990 Ft 67.900 Ft Nettó ár: 53.465 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 70 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 20l/nap, 45 m2-ig, digitális, modern design, környezetbarát hűtőanyag - német márka

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító

Hatékonyság és elegancia nagy levegőkeringetésű egyesítése

(A légtisztító raktáron van, szállítási idő: 1-3 munkanap!)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Nagyon sok párátlanító készülék van a piacon, akkor miért éppen a Trotec TTK 70 E párátlanítója a jó választás? A válasz egyszerű: csodás design, nagy teljesítmény és egyszerű kezelhetőség, a három legfontosabb tulajdonság, amelyek mindenkit meggyőznek. Nagyon kis helyen elfér, így minimális a helyigénye, és végre megelőzheti a penészképződést, és a nedves, dohos levegőt. Ez a páramentesítő egy kis ékszer, amely nem csak hasznos, hanem igazi dísze is lehet a lakásnak.  Különösen erős kompresszorának köszönhetően nagyobb helyiségekben, akár 45 m2 alapterületen is megfelelő eredményt nyújt. A polírozott fekete-fehér ház kiemeli a párátlanító gyönyörű formájának szépségét. A környezetvédelem érdekében új, környezetbarát hűtőanyaggal!

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító gyönyörű kivitelben

Szép forma, ami a nedvestől a szárazhoz segít hozzá

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító nagy teljesítménnyel

Jól sikerült formavilágával, magas párátlanító teljesítményével és kiváló ár-érték arányával nemcsak első ránézésre győzi meg a TTK 70 E komfort párátlanító a felhasználókat. Két ventilátorfokozata és maximum 20 l/napos páramentesítő teljesítménye max. 45 m2, illetve 110 m3 nagyságú helyiségekben teremt optimális klímakörülményeket.
A készüléket egy könnyen kezelhető, higrosztát-vezérelte párátlanító automatikával szereltük fel. Csak állítsuk be gombnyomással a kívánt páratartalom-értéket. A beállított páratartalom átlépésekor automatikusan bekapcsol a páramentesítő, és ha kívánt páraértékeket elérte, energiatakarékosan és önműködően lekapcsol. A beállítható értékhatár 50 - 80% relatív páratartalom között van, ez 10%-os lépésekben szabályozható. Ezt kiegészítve tartós párátlanításra is be lehet állítani a TTK 70 E páramentesítőt. A jól átlátható, könnyen kezelhető digitális kezelőfelületen látszik többek között a helyiség aktuális relatív páratartalma is. Az üzemmódok között egy további ruhaszárító funkció és az állandó üzemeltetés állnak még rendelkezésre.

Hőmérséklettől függő párátlanítás, komfort-funkcióval

Trotec TTK 70 E praktikus komfort párátlanító

Egy optimális helyiségklíma eléréséhez a helyiséghőmérsékletet és a páratartalmat össze kell egymással hangolni. És épp itt kezdődik a TTK 70 E páramentesítő hőmérséklettől függő komfortos működése. Ez a komfort-funkció gondoskodik a helyiséghőmérséklet és a páratartalom automatikus összehangolásáról, ami tökéletes légkört és feltéleket teremt, hogy jól érezhessük magunkat.

Páramentesítés, könnyedén

Az épp a helyiségben uralkodó hőmérséklet függvényében a komfort páramentesítő a a páratartalmat a kellemes érzetet adó 50%, 55% vagy 60%-ra szabályozza. Ez például programozott szabályozású fűtőkészülékeknél ajánlott érték. Ha nap közben vagy éjszaka változik a helyiséghőmérséklet, akkor a TTK 70 E páramentesítő teljesen automatikusan a párátlanító teljesítményt ehhez igazítja. A komfort - funkció, vagy bármelyik másik működési mód és beállítás is az áttekinthető, jól érthető kezelőfelületen gyorsan és egyszerűen beállítható.
Más kényelmi tulajdonságok, mint az automata telítettség-jelzés, a mosható levegőszűrő, az állítható fúvásirány valamint a a fogantyúk is a TTK E, S sorozat már megszokott felszereltségének tekinthetők.
Ezen felül a beépített külön elvezetőcső-csatlakozás teszi lehetővé a kondenzvíz külső elvezetését, és így ideális feltételt teremt a pártlanító tartós használatára, például hobbi-helyiségekben vagy hétvégi házakban, felügyelet nélkül is.

Kímélő ruhaszárításTrotec TTK 70 E komfort párátlanító ruhaszárító funkcióval páramentesítőkkel

A helyiséglevegő párátlanítása mellett egy páramentesítőt kényelmesen használhatunk ruhaszárításra is - támogatva vagy teljesen helyettesítve a hagyományos ruhaszárítást. A ruhaszárító-funkció (textilszárító-üzemmód vagy SuperDry-funkció) teljesen összehasonlítható a hagyományos, szabadban történő levegőn való szárítással. 
A páramentesítők rendelkeznek azzal az előnyös tulajdonsággal, hogy kíméletesen szárítják a ruhákat, csakúgy, mintha a szárítás a természetben, szabad ég alatt történne. A színek élénkek maradnak, a ruhák élettartama hosszabb marad, mint hagyományos szárítók esetén, és mindez lényegesen csekélyebb áramfogyasztás mellett történik.
A ruhaszárítás olyan párátlanítókkal, amiknek nincs ruhaszárító funkciója is lehetséges. A páratartalom célértékét a kívánt fennmaradó nedvességnek megfelelően kell beálítani:
Szekrényszáraz: 46 % relatív páratartalom
Vasalásnedves: 58 % relatív páratartalom
Teljesen száraz: 65 % relatív páratartalom

Propán (R290) környezetbarát hűtőanyag a páramentesítőkben Trotec TTK 70 E komfort párátlanító környezetbarát propán hűtőanyaggal

Évente több millió tonna környezetre káros CO2, üvegházhatást kiváltó gáz kerül a levegőbe, a szintetikus hűtőanyagok miatt. Épp ezért egyik legfontosabb célunk alternatív hűtőanyagok felhasználása. A propán (R290) hűtőanyagként való felhasználásával ez a páramentesítő is egy nagyon fontos hozzájárulást tud nyújtani a környezetvédelemhez.
A természetes hűtőanyag, a propán egy szerves vegyület, és a szénhidrogének közé tartozik. A szintetikus hűtőanyagokkal ellentétben a környzetbarát propán (R290) nem rendelkezik sem ózonbontó potenciállal (ODP=0), sem említésre méltó üvegházhatást kiváltó hatással (GWP=3).
És még egy kiegészítő hozzájárulás a környezetvédelem érdekében: kiváló termodinamikai tulajdonságainak köszönhetően a propán (R290) egy különösen energiahatékony hűtőanyag, alkalmazása így még tovább csökkenti az energiaköltségeket.

A TTK 70 E komfort páramentesítő különleges ismertetőjegyei:

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító kijelzője Trotec TTK 70 E komfort párátlanító jól hozzáférhető levegőfilterrel Trotec TTK 70 E komfort párátlanító 2,3 l-es tartállyal Trotec TTK 70 E komfort párátlanító kondenzvíz-elvezetési lehetőséggel

Átlátható, jól érthető kezelőfelület: a digitális kijelzések többek között mutatják a helyiség relatív páraértékeit is.

A jól hozzáférhető levegőszűrő megfogja a bolyhokat, állatszőröket, könnyen kivehető és jól mosható, tisztítható.

A kivehető víztartály 2,3 l-es űrtartalmú. A készülék automatikusan leáll, ha a tank megtelik, és egy LED is jelzi ezt.

Hogy a kondenzvíz folyamatosan távozhasson, a hátoldalon egy cső csatlakoztatható.

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító komfortfunkcióval

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító időzítővel

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító ruhaszárító funkcióval

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító folyamatos üzemeltetésre is

A komfort-funkcó gondoskodik a helyiséghőmérséklet és a levegőnedvesség automatikus összehangolásáról, és így a tökéletes helyiségklímáról. Az adott hőmérséklettől függően a páratartalom automatikusan a kedvező 50%, 55% vagy 60%-os értékre áll be.

Használja ki a praktikus időzítő funkciót, hogy a készüléket egy adott óraszám elteltével ki - vagy bekapcsolja. Az időintervallum 1 órás léptékekben (0-24 óráig) programozható. Az időzítő használata megakadályozza a felelsleges használatot, és lehetővé teszi az életrismusunkhoz igazított páramentesítést.

A TTK 70 E-t használhatjuk nyugodtan a háztartásban lakó- és háztartási helyiségekben a nedves ruhák szárításának elősegítésére. Így gyorsul a száradás folyamata, és megakadályozzuk, hogy a helyiségben megnövekvő páratartalom nyomot hagyjon a térben, vagy penészképződéshez vezessen.

Állandóan működtetve a TTK 70E folyamatosan páramentesít. Ez különösen kedvező pincében vagy raktárakban, bárhol, ahol a magas páraértékek miatt nagy a penészképződés veszélye. Hogy ne kelljen a tartályt folyamatosan üríteni, elvezetőcső csatlakoztatható a kondenzvíz elvezetéséhez.

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító az optimális helyiségklíma biztosítására

Trotec TTK 70 E komfort párátlanító penészképződés megelőzésére folyamatos üzemóddal

Használhatjuk odahaza, az irodában, vagy a hálóban is: a TTK 70 E komfort üzemmódban a páraértékek hőmérséklettől függő automatikus szabályozásáról gondoskodik. Kijelzi a relatív páraértékeket, elláttuk ruhaszárító funkcióval és időzítővel, minden adott az optimális helyiségklíma biztosítása érdekében.

Hogy az egészségre káros és kellemetlen penészt a pincékben, hobbihelyiségekben elkerüljük, vagy hűvös sarkokban, nedvességtől veszélyeztetett félreeső helyeken képződni se tudjon, ajánlott a párátlanító folyamatos és idejében történő alkalmazása.

A TTK 70 E páramentesítő használata során megjelenő előnyös tulajdonságok:

 • Higrosztát vezérelte páramentesítő automatika, célérték-választás 50% - 80%-os relatív páratartalom között, 10%-os léptékekkel beállíthatóan

 • Mihelyst a páramentesítő elérte a kívánt célértéket, a kompresszor önműködően lekapcsol. A ventilátor fut tovább.  A célérték újbóli meghaladása esetén a készülék újra bekapcsol.

 • Komfort-üzemmód a páraértékek hőmérsékletfüggő automatikus szabályozására, minden időben optimális helyiségklíma.

 • Folyamatos működés

 • Relatív páraértékek kijelzése

 • Könnyen hozzáférhető levegőszűrő, egyszerű tisztítás. Kiszűri az állatszőrt, bolyhokat, pihéket, port, megelőzi a baktériumok elszaporodását TTK 70 E komfort páramentesítő

 • Ruhaszárító funkció

 • Időzítő funkció

 • Levegőkeringető leolvasztóautomatika

 • Külső kondenzvíz csatlakozási és elvezetési lehetőség

 • 2 fújásfokozat

 • Beállítható fújásirány

 • Telítettségjelzés tele víztartály esetén

 • Túlfolyás elleni védelem, automata lekapcsolással

A TTK 70 E páramentesítő műszaki adatai: Trotec TTK 70 E komfort praktikus szép kivitelű párátlanító

Feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 1,83 A
Teljesítményfelvétel: 0,42 kW
Ajánlott biztosíték: 10 A
Csatlakozódugó: CEE 7/7
Kábelhossz: 1,8 m
Üzemi hőmérséklet:     5 - 35 °C
Páratartalom (min-max): 35 - 95 %

Ventilátor: 135 m3/h
Fújásfokozatok száma: 2
Párátlanítás (35°C/90 % rp.): max. 20 l/nap
Párátlanítás (30°C/80 % rp.): 18,6 l/nap
Ajánlott terület: 45 m2 / 110 m3
Leolvasztás: automata
Víztartály: 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Csatlakoztatható tömlő átmérője: 11,5 mm
Hűtőfolyadék: R 290
Hűtőfolyadék mennyisége: 68 g
GWP-faktor: 3
CO2 ekvivalencia: 0,0002 t
Szívó oldali nyomás: 0,6 MPa
Kimeneti nyomás: 2,5 MPa
Méret: 220 x 365 x 490 mm
Zajszint: < 46 dB(A)
Súly: 14,5 kg
Mozgatás: fogantyú

Magyar nyelvű használati utasítás
Jótállás: 2 év, és 14 napos pénz-visszafizetési garancia.

Kockázatmentes vásárlás!

Nálunk semmi veszítenivalója nincs, hiszen ezt a típust 2 év jótállási idővel és 14 napos pénz-visszafizetési garanciával szállítjuk. Amennyiben elégedetlen lenne a párátlanítóval, indoklás nélkül visszaadhatja azt nekünk és mi visszafizetjük annak teljes vételárát, magánszemélyek vásárlása esetén. Meghibásodás esetén cégünk az eszközt saját költségére hozatja vissza, javítja meg és küldi vissza a felhasználónak!

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Kérje kollégáink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec kompakt, gyönyörű kivitelű, funkcióinak köszönhetően bárhol használható TTK 70E páramentesítő berendezése, akkor kérjük helyezze vásárlási szándékát jelezve a kosárba:

Db:  

Adatok
CO2-ekvivalencia 0,0002 t
GWP-faktor 3
Páramentesítő adatok
Funkciók • Higrosztát vezérelte páramentesítő automatika, célérték-választás 50% - 80%-os relatív páratartalom között, 10%-os léptékekkel beállíthatóan • Mihelyst a páramentesítő elérte a kívánt célértéket, a kompresszor önműködően lekapcsol. A ventilátor fut tovább. A célérték újbóli meghaladása esetén a készülék újra bekapcsol. • Komfort-üzemmód a páraértékek hőmérsékletfüggő automatikus szabályozására, minden időben optimális helyiségklíma. • Folyamatos működés • Relatív páraértékek kijelzése • Könnyen hozzáférhető levegőszűrő, egyszerű tisztítás. Kiszűri az állatszőrt, bolyhokat, pihéket, port, megelőzi a baktériumok elszaporodását • Ruhaszárító funkció • Időzítő funkció • Levegőkeringető leolvasztóautomatika • Külső kondenzvíz csatlakozási és elvezetési lehetőség • 2 fújásfokozat • Beállítható fújásirány • Telítettségjelzés tele víztartály esetén • Túlfolyás elleni védelem, automata lekapcsolással
Feszültség 220 - 240 V / 50 Hz
Párátlanítás max. 20 l/nap (35 C/90 % rp.)
Ajánlott terület 45 m2 / 110 m3
Szabályzó higrosztát
Leolvasztás automata
Víztartály 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 290
Méret 220 x 365 x 490 mm
Ventilátor 135 m3/h
Zajszint < 48 dB(A)
Súly 14,5 kg
Mozgatás fogantyú
Üzemi hőmérséklet 5 - 35 C
Páratartalom tartomány 35 - 95 %

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (34)