Trotec TTK 90 E - Páramentesítő penész ellen - max 30l/nap, 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka

Trotec TTK 90 E - Páramentesítő penész ellen - max 30l/nap, 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 90 E páramentesítő penészmentesítő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 102.000 Ft 74.900 Ft Nettó ár: 58.976 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 90 E - Páramentesítő penész ellen - max 30l/nap, 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka

Trotec TTK 90 E – nagy teljesítményű és megbízható párátlanító!

Lakótérbe, irodába, könyvtárakba, múzeumokba

(A párátlanító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanapon belül.)

A Trotec TTK 90 E kétségkívül nagyon hatékony párátlanító készülék, ami tökéletesen látszik a teljesítményadatokból is. A napi max. 30 literes kapacitás (ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő), nem csupán nagyobb lakóházak páramentesítésére adhat kiváló lehetőséget, hanem tökéletesen használható nagyobb irodák, könyvtárak, múzeumok páramentesítésére is, max. 90 m2 alapterületig. A TTK 90 E párátlanító használatával a penésznek örökre vége. Ezzel a páramentesítővel nagyobb terekben is olyan szinten tarthatja a páratartalmat, ami mellett soha többé nem alakulnak ki a penészfoltok és a dohos szag.

párátlanító ház, múzeum, könyvtár

Nálunk a páramentesítők mellé szakértelem és egyedülálló információk is társulnak

Nem csak kereskedelmi tevékenységet látunk el, hanem szakértőként, hozzáértőként is jelen vagyunk a piacon. Ha penészről és páramentesítő készülékekről van szó, akkor mi valóban tudjuk miről beszélünk! Európa legnagyobb páramentesítő márkáját képviselve (Trotec) több, mint 10 év szakmai jelenléttel, több, mint 50.000 eladott készülékkel és elégedett vásárlóval rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Mi elsődlegesen páramentesítőkkel foglalkozunk és erre specializálódtunk, így oldalaink és termékeink böngészése során nálunk egyedülálló információkra tehet szert. A termékleírás végén zöld címsorral megosztunk Önnel néhány szakmai javaslatot, mely fontos egészségügyi szempontokat tartalmaz.

Trotec ttk 90 e párátanító tartályPárátlanító - háztartási és közintézményekbe egyaránt

Egyszóval ez a párátlanító készülék a háztartási és ipari párátlanítók határán mozog, így a felhasználásának területei meglehetősen tágak. A Trotec TTK 90 E beépített kompresszora kifejezetten erős, így a páramentesítést gyorsan és hatékonyan végzi. A készülékben található digitális páramérő egység kifejezetten pontos szabályzást tesz lehetővé, így a páratartalom minden esetben +- 5 % pontossággal állítható.TTK 90E páramentesítő páratartalom kijelzőEgyszeri beállítás után manuális szabályzásra nincs szükség, mert a páratartalom szinten tartását a Trotec TTK 90 E hatékonyan és automatikusan végzi. A kivont vizet a párátlanító készülék 5 literes tartályban tárolja, aminek megtelésekor, a folyamat automatikusan leáll, így könnyedén elkerülhető a túlfolyás. Ez a tartályméret igen csak előkelőnek számít a páramentesítők között, és nagy előnyt jelent abból a szempontból, hogy hosszabb ideig képes a gép megállás nélkül működni.

A készülék további előnye hogy tömlő is csatlakoztatható hozzá, így az összegyűjtött víz ürítésére sem lesz szükség, ugyanis a folyamat automatikussá válik. Emellett érdemes említést tennünk a készüléken található antibakteriális szűrőről is, amely könnyedén kivehető és tisztítható. Az említett tulajdonságok tehát valóban hatékonnyá varázsolják a Trotec TTK 90 E párátlanító készüléket.

A penésznek örökre búcsút inthet

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 90 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 90 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt. A TTK 90 E páramentesítővel hatékonyan szabályozhatja irodák, boltok, könyvtárak, múzeumtermek levegőjét is.

Szakértői tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során

Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Tekintse meg a Trotec TTK 90 E párátlanító videóját is. (német nyelvű)


Kérjük, további információkért, tekintse meg a termék részletes technikai paramétereit is:

 • Párátlanító teljesítmény:  28,4 l (30°C / 80% r.p.)

 • Párátlanító teljesítmény max. : 30 l (35°C/90% rp.)

 • Ventilátor max.: 240 m³/h

 • Ajánlott terület: 90 m²/ 225 m³ - ig

 • Üzemi hőmérséklet: 5°C - 35°C között

 • Páratartalom: 30% -100% r.p..

 • Feszültség: 230 V // 50 Hz

 • Teljesítményfelvétel max: 0,52 kW

 • Kondenztartály mérete: 5,2 l

 • Max zajszint, max fordulatont: 50 dB (A)

 • Méretek:: 253 x 340 x 540 mm

 • Súly: 13,6 kg

 • Jótállás: 2 év

 • ​Magyar nyelvű használati utasítás

Vásárolja meg most ezt a nagyszerű páramentesítő készüléket a páramérővel együtt ebben csomagajánlatban és spóroljon 4.000 Ft-ot.! Ehhez kérjük, kattintson a kosár gombra:
 

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 90 E páramentesítőről:

"Miután a fülledt melegben, amikor a lakásban 70% volt a páratartalom, és a mosott ruhák nem száradtak, eldöntöttem, hogy veszek egy ilyen páramentesítő készüléket.  A kerekek beszerelése nagyon egyszerű volt, egyszerűen csak be kellett tolni a részükre kialakított tartóba. Ez semmi nagyobb erőkifejtést nem igényel, akár nők, mint én is el tudják végezni.  A kezelése gyerekjáték. Az első beüzemelésnél a készülék ugyanazt a páratartalmat mutatta, mint a saját páramérőm. Ezután egyszerűen csak beállítottam rajta a kívánt páratartalmat,és több órán át hagytam dolgozni. 
Mivel sajnos penészgombára allergiás vagyok, és a nyári és őszi nedves hónapokban a szabad levegő is magas spóratartalmú, így zárva kell tartanom az ajtókat és ablakokat. Ebben is nagy segítség ez a páramentesítő, mert az erős ventilátora jól keringeti a levegőt. Mióta naponta használom, sokkal jobban vagyok. Egy percig sem bántam meg, hogy megvásároltam ezt a párátlanítót."
Sz. Mária

"A termék mellett olvasható pozitív vélemények segítették a TTK 90 E páramentesítő vásárlása melletti döntésemet. Gyors elhelyezés és beüzemelés, és könnyű kezelhetőség. Beállítani a kívánt páratartalmat, a ventilátort normál vagy magas teljesítményre állítani és már mehet is. 2 órán belül a tartályban 2 liter víz gyűlt össze. Szinte hihetetlen. És ezután kellemes levegő a helyiségben. Jól olvasható kijelző és a valós páratartalom kijelzése!
Csak ajánlani tudom!"
T. Sándor

 

"Eddig egy hasonló teljesítményű páramentesítőt használtunk ötszörös áron. De ez nemrég tönkrement. A Trotec páramentesítőjét választottuk, ami beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A minőség kitűnő, a kezelése egyszerű, akár leírás nélkül is könnyen kezelhető. Egy 12x5 m fitness teremben használom, ami félig alápincézett,és általában nagyon magas a páratartalom. De a TTK 90E páramentesítővel ez már a múlté."
F. Ferenc

 

Db:
Adatok
Méretek 253 x 340 x 540 mm
Súly 13,6 kg
Páramentesítő adatok
Feszültség 230 V/ 50 Hz
Ajánlott terület 90 m2 / 225 m3
Ventilátor max. 240 m3/h
Zajszint 50 dB (A) (maximális fordulaton)
Üzemi hőmérséklet 5°C - 35°C között
Páratartalom tartomány 30% - 100% r.p
Teljesítményfelvétel max. 0,52 kW
Páramentesítő teljesítmény Max. : 30 l (35°C/90% rp.) 28,4 l (30°C / 80% r.p.)
Kondenztartály 5,2 l

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (6)