B kategóriás Páramentesítő, penészmentesítő készülék 90 m2-ig - Trotec TTK 100 E

B kategóriás Páramentesítő, penészmentesítő készülék 90 m2-ig - Trotec TTK 100 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 100 E, B kategóriás párátlanító
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 117.250 Ft 84.000 Ft Nettó ár: 66.142 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

B kategóriás Páramentesítő, penészmentesítő készülék 90 m2-ig - Trotec TTK 100 E

Trotec TTK 100 E Komfort párátlanító - B kategória

Erős páramentesítő, digitális kezelőfelülettel

 

Trotec TTK 100 E Komfort párátlanító beépített higrosztáttal

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1.     Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt, de teljesen újszerű berendezések.

 2.     Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.

 3.     Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Használatukat olyan helyeken javasoljuk, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!


Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Penészfoltok jelentek meg a szoba falain, a plafonon? Lassan száradnak a ruhák a téli időszakban? Folyamatosan párásodnak az ablakai?

Miért jelentkeznek ezek a problémák?  Teszik fel a kérdést sokan

A válasz legtöbbször a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Ha TTK 100 E páramentesítőnk megvásárlása mellett dönt, olyan korszerű párátlanítóhoz jut, ami a jól sikerült formatervezést a modern kezelőelemekkel ötvözi.

Az analóg szabályozású párátlanítókkal szemben, melyeknél a program előválasztása a minimális és maximális működtetés között, önálló egységek megadása nélkül történik, a TTK 100 E párátlanítónál közvetlenül a kívánt páratartalom-értéket adhatjuk meg a digitális kijelzőn. Ezután egy integrált higrosztát ehhez az elérendő célértékhez igazítja a készülék működését, és teljesen automatikusan és önműködően szabályozza a kompresszor és a kétfokozatú fúvóka teljesítményét.
Az előre kiválasztott helyiségpáratartalom-érték mellett a TTK 100 E párátlanító kijelzőjén látható még a helyiségben lévő aktuális levegőhőmérséklet és páratartalom adott értéke is.

Szükség esetén ez a komfort-párátlanító az integrált időkapcsoló órával vezérelhető vagy folyamatos üzemmódban működtethető. 

Tekintse meg TTK 100 E párátlanítónkat ebben a német nyelvű termékvideóban minden oldaláról, és győződjön meg róla, milyen kényelmes páramentesítőnk használata:


A TTK 100 E páramentesítő különleges jellemzői: Trotec TTK 100 E Komfort párátlanító méretei

 •     Higrosztátvezérlés a páratartalom valós értékű előválasztásával

 •     Aktuális páratartalom- és hőmérsékletértékek digitális kijelzése

 •     Választás szerint automatikus vagy folyamatos üzemmód

 •     Időzítő funkció

 •     Kétfokozatú fúvóka / ventilátor

A párátlanító alapfelszereléséhez tartozik:

 •     Beállítható higrosztát a relatív páratartalom folyamatos ellenőrzésére. A beállított érték meghaladásakor a készülék automatikusan bekapcsol. A kívánt nedvességérték elérésekor önműködően kikapcsol a kompresszor, a ventilátor folyamatosan működik tovább a páramentesítendő terület levegőjének átforgatása céljából!

 •     Figyelmeztető lámpa, tele víztartály esetén

 •     Automatikus kikapcsolás túltöltés esetén

 •     Csőcsatlakozás külső kondenzátumelvezetőcső számára (Ajánlott csőátmérő 13 mm.)

 •     Könnyen hozzáférhető, egyszerűen tisztítható levegőszűrő. Kiszűri az állati szőrt, bolyhot, pelyhet, port és megelőzi a baktériumok elszaporodásátTanúsítvány

  Profitáljon Ön is a Trotec-márkaminőségből, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája! A törvényesen védett GS-tanúsítvánnyal a bevizsgáló TÜV SÜD igazolja, hogy a készülék megfelelő használata közben sem a felhasználók biztonsága, sem egészsége nincs veszélyben.

kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párátlanítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTK 100 E páramentesítő műszaki adatai: Trotec TTK 100 E könnyen kezelhető komfort párátlanító

Feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 0,6 kW
Névleges áramfelvétel: 2,9 (A)
Párátlanítás: 25 l/nap (30/80% rp.)
Max. párátlanítás: 30 l/24 óra
Ajánlott terület: max. 90 m2 / 230 m3
Leolvasztás: automata
Víztartály: 4,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 410A
Hűtőfolyadék mennyisége: 210 g
Csatlakozódugó fajtája: CEE7/7
Kábelhossz: 1,55 m
Ventilátor: 200 m3/h
Ventilátorfokozatok száma: 2 Trotec TTK 100 E praktikus komfort párátlanító
Zajszint: <46 dB(A)
Méret: 290 x 390 x 612 mm
Súly: 15 kg
Mozgatás: fogantyú, görgők
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC
Üzemi páratartalom: 40 - 100 % rel. pár.
​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.) A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni.
Amennyiben a TTK 100 E kompakt, komfort higrosztát vezérlésű párátlanító elnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Db:  

 

Adatok
Funkciók • Higrosztátvezérlés a páratartalom valós értékű előválasztásával • Aktuális páratartalom- és hőmérsékletértékek digitális kijelzése • Választás szerint automatikus vagy folyamatos üzemmód • Időzítő funkció • Kétfokozatú fúvóka / ventilátor • Figyelmeztető lámpa, tele víztartály esetén • Automatikus kikapcsolás túltöltés esetén • Csőcsatlakozás külső kondenzátumelvezetőcső számára • Könnyen hozzáférhető, egyszerűen tisztítható levegőszűrő. Kiszűri az állati szőrt, bolyhot, pelyhet, port és megelőzi a baktériumok elszaporodását
Névleges áramfelvétel 2,9 A
Páramentesítő adatok
Feszültség 220 - 240 V / 50 Hz
Párátlanítás 30 l / nap (35 °C/ 90 % pt.)
Ajánlott terület 90 m2 / 230 m3
Hűtőfolyadék R 410 A
Ventilátor 200 m3/h, 2 fújásfokozat
Zajszint 46 dB (A)
Súly 16 kg
Mozgatás görgők és fogantyú
Üzemi hőmérséklet 5°C~32°C
Levegőszűrő van
Teljesítményfelvétel 0,6 kW
Páragyűjtő 4,3 l, túlfolyás ellen védelem és tömlővel elvezethető a víz
Méretek 290 x 390 x 612 mm
Páraszabályozás digitális hygrosztát

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (8)