Dizájn időjárásjelző állomás - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ06

Dizájn időjárásjelző állomás - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ06

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Időjárás-állomás - Trotec BZ06
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 8.990 Ft 7.990 Ft Nettó ár: 6.291 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Dizájn időjárásjelző állomás - órával, ébresztő és időjárás-előrejelző funkcióval - Trotec BZ06

BZ06 dizájn időjárásjelző állomás

4 az 1-ben kombikészülék átlátszó kijelzővel, stílusos kivitelben, funkciók sokszínűségével

(A mérőműszer raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

BZ06 digitális páramérő és hőmérő, időjárásállomás dizájnos kivitelben

Teljes áttekintés helyiségklíma és időjárás tekintetében

BZ06 praktikus meteorológiai állomás, időjárásállomás

A modern kialakítású BZ06 hőmérséklet- és légnedvesség mérő meteorológiai állomás egy szempillantás alatt ellát minket gyors információkkal. A jól leolvasható, áttekinthető digitális kijelzőn jelölve van az aktuális belső helyiséghőmérséklet (°C-ban vagy °F-ban), a páratartalom (%-ban), a dátum, a hét napjai, valamint az óraidő, nagy, digitális számjegyekkel. A grafikusan kialakított időjárás-előrejelző prognózis jelzi a bekövetkező időjárás-változást. Különösen vonzó, szemet csalogató meglepő látványossága ennek az időjárás állomásnak a teljesen átlátszó kijelző. A funkciók sokszínűsége egy ébresztő funkcióval és szundival (snooze) válik teljessé. Bárhol is használjuk - a nappaliban, a konyhában, a gyerekszobában, a hobbi-helyiségben, a hálóban, a fürdőszobában, vagy üzletben, irodában, vagy a nyarlásra visszük magunkkal - minden jelzés teljesen hangtalan, ketyegésmentes, hogy az időjárás állomás sehol ne zavarja a használókat, kivéve persze egyedül eltekintve az ébresztő funkció sípoló jelzésétől.

Hogy elkerüljük a penészképződést, és optimalizáljuk a helyiségklímát

Az egészséges és kellemes helyiségklíma szempontjából a megfelelő hőmérséklet valamint az optimálisan szabályozott páratartalom meghatározó tényezők. A túl magas, vagy a túl alacsony klímaértékek is érezhetően rosszul befolyásolják a jó közérzetet és komfortérzetünket. Ezért érdemes a BZ06 hőmérséklet- és légnedvességmérővel folyamatosan szemmel tartani a hő- és páratartalom értékeket, hogy az egyéni érzékenység és észlelések szerint szükség esetén egy párátlanítóval, párásítóval vagy megfelelő fűtési teljesítménnyel, vagy hűtéssel szabályozzuk és tartsuk optimális tartományban mindezeket az értékeket.
És még egy pozitív mellékhatás: az áttekinthető és láthatóvá váló klímaadatok az első lépés ahhoz, hogy a magas energiaköltségeket csökkenthessük. MInden megspórolt fok a helyiséghőmérsékletet illetően kb. 6%-kal csökkenti az energiafelhasználást, és ezzel együtt a fűtési költségeket is. A tartósan magas páratartalom kedvez a penészképződésnek. Ezen a területen is jó szemmel tartani az értékeket, hogy idejében tudjunk intézkedni, az egészséget károsító hatások megelőzése céljából.

A belső komfortérzetet ábrázoló diagram megmutatja a jó közérzet tartományát

BZ06 időjárásállomás a még teljesebb komfortérzetért
(Szómagyarázat: behaglich (német) = kényelmes, kellemes, jóleső, komfortos)
Mint ahogy ezen a Leusden és Freymark által készített belső komfortérzetet szemléltető ábrán is jól látható, a legjobban egy 20 - 22 °C közötti hőmérsékletű, 40 - 60%-os páraértékek közötti helyiségben érezzük magunkat.
Az ezeken az értékeken kívül eső klímakörülményeket a legtöbb ember kellemetlenként érzékeli. Ezen felül a túl magas páratartalom sokféle kárt okozhat. Az első felismerhető figyelmeztető jelek a nyirkos ruhák, a dohos szag és a foltos falak (penészfoltok megjelenése) vagy a csírázó krumpli a pincében. Tudta-e például, hogy a penészgomba már 70% páratartalom felett képződik, és a rozsda már 60%-tól? Szabályozás nélkül belső terekben a páratartalom erősen ingadozhat, és magától nagyon nehezen éri el illetve marad az optimális értékek között. Természetesen ez függ a külső klímakörülményektől és az évszaktól függő hatásoktól is. 
A BZ06 beltéri klímamonitorral folyamatosan szem előtt vannak a hőmérséklet- és páratartalom-értékek.

Multifunkciós és egyszerűen praktikus

BZ06 időjárásállomás időjárás-előrejelzéssel

A BZ06 hőmérséklet- és légnedvesség mérő 20 másodpercenként méri az aktuális helyiséghőmérsékletet és a relatív páratartalmat. A hőmérséklet mérési tartománya -10°C-tól +50°C-ig terjed. A relatív páratartalmat 20 - 99% relatív páratartalom között méri az időjárás-állomás. Integrált Minimum / Maximum funkciója segítségével a meteorológiai állomás megjegyzi a mindenkori legalacsonyabb és legmagasabb értéket. Így például megtudhatjuk, hogy éjszaka vagy a nyaralás alatt hirtelen váratlan eltérések fordultak elő. Gombnyomásra előhívható a legalacsonyabb illetve legmagasabb érték, és szükség esetén visszaállítható. 

Előreláthatólag napsütés várható? Szimbolikus időjárás-előrejelző kijelzések

Használja kiegészítő időjárás-előrejelző információs forrásként a BZ06 meteorológiai állomás grafikus kialakítású időjárás-előrejelző kijelzéseit. A páratartalom-értékeken alapulva készül el egy prognózis. A nagy LCD-kijelzőre vetett egyetlen pillantással láthatjuk, ahogy 4 megfelelő időjárás-szimbólum közvetlenül tudatja velük, hogy napos, enyhén felhős, felhős vagy esős lesz-e az elkövetkező időjárás.

Digitális ébresztő szundi funkcióval

Hogy a hálószobában is tudjuk használni, az egyébként teljesen hangtalan BZ06 időjárás- állomást elláttuk egy ébresztő fukcióval is. Az idő kijelezhető 24 és 12 órás formátumban is. Ön is nehezen ébred fel reggelente? Egy gombnyomás a szundi-gombra elég, hogy 4 perccel tovább ágyban maradhassunk, míg újra felhangzik az ébresztő funkció sípoló hangjelzése. És ha az időjárás-előrejelzés napos időt jelez, akkor bizonyára még jobb kedvvel és még motiváltabban indítjuk az előttünk álló napot. Kívánságra minden egész óra jelzésére is beállítható egy hangjelzés. Abban az esetben, ha az óraidőt mégsem akarnánk folyamatosan látni, egyszerűen átkapcsolhatunk naptár-üzemmódra. Ekkor az óra kijelzőmezőjében az aktuális évszám látszik.
Tipp: Sokoldalú funkcióival a BZ06 meteorológiai állomás praktikus ajándék szerettei számára is!

A BZ06 időjárásjelző stílusával és funkcióival győzi meg használóit

BZ06 digitális páramérő és hőmérő, időjárásállomás sokféle funkcióval BZ06 időjárásállomás méretei BZ06 könnyen kezelhető időjárásállomás, időjárásjelző BZ06 időjárásállomás transzparens kijelzővel

A BZ06 dizájn időjárásjelző állomásfunkciók sokszínűségét rejti magába. Legyen szó időjárás-előrejelzésről, klímamérésről, óraidőőről vagy naptári adatokról: a teljesen átlátszó digitális kijelzőn minden egy szempillantásra látható.

A kompakt és stílusos hőmérséklet- és légnedvesség mérő jó arcát mutatja akár az íróasztalon, az éjjeli szekrényen, pohárszéken, vagy bármilyen polcon is helyezzük el. Az áramellátásra elegendő a mellékelt 1,5 V AAA elem, így nincs szükség hálózati csatlakozórészre.

Az áttekinthető kialakítású kezelőfelület 4 puhagumi-gombból áll, és könnyen érthető. Minden beállítás egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

Az átlátszó LCD-kijelzőn látszik az aktuális időjárás-előrejelzés, a helyiséghőmérséklet, a páratartalom, a dátum és az óraidő. Ébresztő üzemmódban beállítható egy kívánt ébrésztesi időpont. Naptár-nézetben az óraidő helyett tartósan az aktuális évszám látható.

BZ06 meteorológiai állomás: egyszerűen mindenhol jól használható!

BZ06 praktikus digitális páramérő és hőmérő, nagy kijelzővel

BZ06 digitális páramérő és hőmérő, időjárásállomás sokoldalú felhasználhatósággal

BZ06 digitális páramérő és hőmérő, időjárásállomás ideális penészmegelőzésre

Hogy a jó teljesítőképesség tartósan megmaradjon, az irodában is fontos, hogy a hőmérséklet és a páratartalom értékek is a kellemes, komfortos tartományban maradjanak.

A BZ06 időjárásállomás minden helyiségben praktikus: hálószobában, gyerekszobában, az íróasztalon, a konyhában, ha utazásra visszük magunkkal, munkahelyen vagy a hobbi helyiségekben is: mindenhol hasznos mérőeszköz.

Vigyázat túl magas páratartalom esetén! A konyhában, a fürdőszobában vagy a hálóban a túl magas páratartalom miatt nagy a penészképződés veszélye. Ezekben a helyiségekben különösen érdemes a BZ06 időjárásállomással a páraértékeket folyamatosan szemmel tartani és nyomon követni. Így elkerülhető a penészképződés.

A Trotec BZ06 páramérő és időjárásjelző előnyei a gyakorlatban:

 • A helyiség hőmérsékletének és páratartalmának, dátum, óraidő, a hét napjai és szimbolikus időjárás-előrejelzés egyidejű kijelzése BZ06 időjárásállomás ébresztővel és szundival

 • Ébresztőfunkció szundi gombbal

 • Minimum és maximum értékek kijelzése

 • Nagy, jól olvasható teljesen átlátszó LCD- kijelző, áttekinthető és jól leolvasható mérési értékekkel

 • Teljesen hangtalan, az érbesztő funkció kivételével

 • Kompakt asztali készülék, modern és stílusos kivitelben

 • A penészmegelőzés szempontjából hasznos információkkal szolgál

 • Optimális ár/érték arány

A Trotec BZ06 páratartalom- és hőmérsékletmérő műszer technikai adatai:

 • Hőmérséklet mérési tartomány: -9,9 °C-tól +50 °C-ig (14-122°F)

 • Felosztás (°C): 1

 • Hőmérséklet mérési pontossága: 2 °C

 • Relatív páratartalom mérési tartomány: 20% r.p. - 95% r.p. BZ06 digitális páramérő és hőmérő, időjárásállomás átlátszó kijelzővel

 • Relatív páratartalom felosztás: 1%

 • Relatív páratartalom mérési pontosság: 8 %

 • Környezeti feltételek:

  • Üzemi hőmérséklet (°C): 0 - 60

  • Üzemi max. páratartalom (%): 90

  • Tárolási hőmérséklet (°C): -30 - 85

  • Tárolási páratartalom (max. %): 95

 • Funkciók: Maximum és minimum értékek mutatása; hőmérséklet és páratartalom kijelzése; dátum, idő, hét napja, ébresztés, időjárás-előrejelzés, hőmérséklet mutatása °C-ban és °F-ban, váltás °C és °F között

 • Méret / Tömeg: 139 x 60 x 44 mm / 0,081 kg

 • 1 év jótállás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az időjárás-állomás készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését a Trotec stílusos, nagy átlátszó kijelzőjű  BZ06 digitális páramérő és hőmérő készüléke, meteorológiai állomása, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

Db:

 

Adatok
Funkciók Maximum és minimum értékek mutatása; hőmérséklet és páratartalom kijelzése; dátum, idő, hét napja, ébresztés, időjárás-előrejelzés, hőmérséklet mutatása °C-ban és °F-ban, váltás °C és °F között
Hőmérséklet mérési pontossága 2 °C
Hőmérséklet mérési tartomány -9,9 °C-tól +50 °C-ig (14°F-tól 122 °F)
Relatív páratartalom mérési pontosság max. +/- 8 %
Relatív páratartalom mérési tartomány 20% r.p. - 95% r.p.
Tárolás Hőmérséklet (°C): -30 - 85 Páratartalom (max. %): 95
Üzemi hőmérséklet 0-60 °C
Méretek 139 x 60 x 44 mm
Súly 81 g (elemmel együtt)

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (5)