Trotec TTK 105 S - Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig

Trotec TTK 105 S - Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 105 S fél ipari párátlanító
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 155.000 Ft 109.000 Ft Nettó ár: 85.827 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 105 S - Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig

Trotec TTK 105S - A fél-ipari páramentesítő készülék

(A készülék jelenleg nincs raktáron várható beérkezés november vége!)

Trotec TTK 105S - fél-ipari páramentesítő készülék

Trotec TTK 105S - fél-ipari páramentesítő készülék, német minőségA háztartási, és az ipari páramentesítő készülékek között óriási különbségeket fedezhetünk fel, ugyanakkor olyan eszközökkel is találkozhatunk, amelyek átmenetet képeznek a két megoldás között. Ilyen átmenet a Trotec TTK 105 S modellje is, amelyet leginkább fél-ipari páramentesítőnek nevezhetnénk! A tulajdonos egy olyan berendezéssel gazdagodhat, mely már kielégít néhány olyan igényt, melyet egy ipari páramentesítővel szemben támaszthat, mégis a termék ára inkább egy háztartási páramentesítő árához közelít. A készülékek maximális 30 literes párátlanító teljesítménnyel bír, (ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő), ugyanakkor a hagyományostól eltérő külsővel és anyaghasználattal.

Nálunk a páramentesítők mellé szakértelem és egyedülálló információk is társulnak

Nem csak kereskedelmi tevékenységet látunk el, hanem szakértőként, hozzáértőként is jelen vagyunk a piacon. Ha penészről és páramentesítő készülékekről van szó, akkor mi valóban tudjuk miről beszélünk! Európa legnagyobb páramentesítő márkáját képviselve (Trotec) több, mint 10 év szakmai jelenléttel, több, mint 50.000 eladott készülékkel és elégedett vásárlóval rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Mi elsődlegesen páramentesítőkkel foglalkozunk és erre specializálódtunk, így oldalaink és termékeink böngészése során nálunk egyedülálló információkra tehet szert. A termékleírás végén zöld címsorral megosztunk Önnel néhány szakmai javaslatot, mely fontos egészségügyi szempontokat tartalmaz.

Strapabíró fémből készült a Trotec TTK 105 S párátlanítóStrapabíró párátlanító Trotec TTK 105 S

A Németországban összeszerelt robosztus fémház garanciát jelent a hosszú távú védelemre, a gép belsejében található alkatrészek pedig a megbízható működésre. Természetesen a Trotec TTK 105 S párátlanító készülék rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amit egy jól felszerelt párátlanítótól elvárunk. Találhatunk benne higrosztátos szabályzót, digitális kijelzőt, automata és állandó üzemmódot, időzítést, üzemóra számlálót és sok más apró, de annál fontosabb kiegészítőt.

Emellett az említett fél-ipari páramentesítő kiváló designnal rendelkezik, így bármilyen környezetben esztétikus látványt nyújt, s egyáltalán nem zavaró.

Ezen tulajdonságaival tökéletes megoldást jelent könyvtárak, múzeumok és irattárak páramentesítésére is, maximum 90 m2-es alapterületig. Lakásokba az ipari jellegű kinézete és a fémes jellegű hangja miatt nem ajánljuk.

A penészfoltok nagyon sok helyen megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 105 S fél-ipari páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 105 S fél-ipari páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Kérjük, tekintse meg a Trotec TTK 105 S részletes technikai specifikációit, s ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal!

A TTK 105 S fémházas fél-ipari páramentesítő műszaki adatai: Trotec TTK 105S - fél-ipari páramentesítő készülék

 • Párátlanító teljesítmény max. : 30 l /nap (35°C/90% rp.)

 • Ventilátor max.: 240 m³/h

 • Ajánlott terület:  90 m²/ 225 m³ - ig

 • Üzemi hőmérséklet: 5°C -  35°C között

 • Páratartalom: 30% -100% r.p..

 • Feszültség: 230 V // 50 Hz

 • Teljesítményfelvétel max: 0,52 kW

 • Kondenztartály mérete: 5,2 l

 • Max zajszint, max fordulatont: 55 dB (A)

 • Méretek:: 250 x 342 x 517 mm

 • Súly: 14,5 kg

 • Jótállás: 1 év

 • Magyar nyelvű használati utasítás

Hogy még közelebbről megismerkedhessen a TTK 105 S fémházas páramentesítővel, feltöltöttünk ide egy német nyelvű videót is. A videóban jól látszanak a párátlanító gyakorlati előnyei, mint pl. fémház, szép design, egyszerű vezérlés, stb.Szakértői tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során

Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.

Rizikómentes vásárlás!

Nálunk semmi veszítenivalója nincs, hiszen ezt a típust 1 év jótállási idővel és 14 napos pénz-visszafizetési garanciával szállítjuk. Amennyiben elégedetlen lenne a párátlanítóval, indoklás nélkül visszaadhatja azt nekünk és mi visszafizetjük annak teljes vételárát. Meghibásodás esetén cégünk az eszközt saját költségére hozatja vissza, javítja meg és küldi vissza a felhasználónak!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű párátlanító gépet, a kosár gombra kattintva!

Db:  
Adatok
Funkciók két ventilátorfokozat, elektronikus leolvasztó funkció, robusztus aluház, időzítő-funkció, túlfolyásvédelem, kikapcsolási automatika, kondenzvíz elvezetési lehetőség
Páramentesítő adatok
Ajánlott terület 90 m2 / 225 m3
Ventilátor max. 240 m3/h
Súly 14,5 kg
Üzemi hőmérséklet 5°C - 35°C között
Páratartalom tartomány 30% - 100% r.p
Teljesítményfelvétel max. 0,52 kW
Zajszint dB (A) 55 (maximális fordulaton)
Méretek 250 x 342 x 517 mm
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Páramentesítő teljesítmény max. : 30 l /nap (35°C/90% rp.)
Kondenztartály 5,2 l

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (14)