B kategóriás páramentesítő penész max. 20 l/nap, 45 m2-ig - exkluzív, digitális, energiatakarékos - német márka - Trotec TTK 69 E

B kategóriás páramentesítő penész max. 20 l/nap, 45 m2-ig - exkluzív, digitális, energiatakarékos - német márka - Trotec TTK 69 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 69 E - B kategória, párátlanító penészmentesítő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: Érdeklődjön!
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

B kategóriás páramentesítő penész max. 20 l/nap, 45 m2-ig - exkluzív, digitális, energiatakarékos - német márka - Trotec TTK 69 E

Trotec TTK 69 E digitális páramentesítő kiváló funkciókkal - B kategória
 Gyors és hatékony megoldás a penész ellen, modern formában

(A páramentesítő raktáron van. 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek! )

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
 2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
 3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Olyan helyeken javasoljuk használatukat, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

A Trotec TTK 69 E digitális páramentesítője 2015-ös fejlesztésű, új párátlanító a Trotec kínálatában. Ennek megfelelően a legmodernebb technikai felszereltséggel, és a mai, modern lakásokba illő designnal rendelkezik. Szép, egységes külső, minőségi anyagokból készült belső felépítés jellemzi. Szerelem első látásra!

TTK69E digitális páramentesítő elegáns kivitelben

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

A TTK 69 E páramentesítő gyakorlati tulajdonságai:TTK 69 E páramentesítő mosható levegőszűrővel

 • Könnyen kezelhető, teljesen automata működésű készülék.

 • A TTK 69 E párátlanító automata higrosztát vezérléssel rendelkezik.

 • Napi 20 literes párátlanítási kapacitásának megfelelően kiválóan alkalmas lakások, irodák páramentesítésére 70 m2-ig.

 • ​Hatalmas előnye kedvező energiafelhasználás.

 • Időzítő funkció, mellyel beállítható a működés időtartama.

 • Digitális LED kijelző, mely mutatja az aktuális páratartalmat.

 • Háromfokozatú ventilátor.

 • Folyamatos üzemmódban is működtetehető,és magára hagyható, hiszen csatlakoztatható csőelvezetéssel rendelkezik.

 • Elektronikus automata leolvasztás.

 • Víztartály telítettségjelző lámpa.

 • Túlfolyás elleni védelem automata kikapcsolással.

 • Kerekek a könnyebb mozgatás érdekében, egyszerűen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba.

 • Mosható levegőszűrő.

 • Extra üzemmódok: éjszakai üzemmód és ruhaszárító üzemmód.

 • Gyerekzár.

Trotec TTK69 E digitális LED kijelzővel rendelkező páramentesítőMilyen esetekben ajánljuk a TTK 69 E páramentesítőt?

- A szigetelt épületekben a szigetelés és a túl jól záró ablakok bezárják a párát, így a nedvesség a falakon, ablakokon csapódik le. A régi épületekben pedig a szigetelés hiánya vezet a nedvesedő falakhoz, ablakokhoz. A nyirkos felületeken rövid idő alatt megtelepszik és szaporodásnak indul a penészgomba, ami hosszútávon allergiához vagy akár asztmához is vezethet. Ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 69 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 69 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

- A nagy nedvességtartalmú levegőt nehezebb felfűteni, így a páramentesítő használatával a fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- A páramentesítő használata segít a gyors ruhaszáradásban, nem beszélve arról, hogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- A pincehelyiségekben gyakran okoz problémát a hűvös levegő miatt kicsapódó pára. 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék magas páratartalma is nagyszerűen szabályozható a berendezéssel, hogy itt se jelenjenek meg a bosszantó penészfoltok.

A Trotec Európa legsikeresebb márkája ezen a területen

A Trotec TTK 69 E párátlanító a német Trotec terméke, mely több, mint 30 éve van jelen a háztartási és ipari párátlanítás területén. Európában a Trotec a legnagyobb és legsikeresebb márka ezen a piacon. Évente több százezer háztartás és vállalkozás szabadul meg a penésztől és a magas páratartalomtól a Trotec páramentesítő készülékeinek segítségével. Válasszon Ön is megbízható márkát. Nem érdemes pazarolni a pénzt mindenféle bizonytalan eredetű és fantázianévvel ellátott párátlanítóra, ha ugyanazért a pénzért elismert minőséget és megbízható műszaki megoldásokat vásárolhat.Kérjük olvassa el a további jellemzőket is:

Energiatakarékos páramentesítés a Trotec TTK 69 E -vel

Az új tervezésnek és a modern anyagoknak köszönhetően a TTK 69 E páramentesítő is rendkívül alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A napi 20 literes teljesítménykategóriában ritkán találni ilyen takarékos páramentesítőt. Ezzel a típussal megszűnnek a penész által okozott gondok és nem keletkezik helyette egy újabb, anyagi jellegű probléma, mint sok más, nagyfogyasztású páramentesítő esetében.

A TTK 69 E páramentesítő felhasználóbarát funkciói összefoglalva:

Az automata higrosztát segítségével a páramentesítőt nem kell folyton kapcsolgatni, ő a beállított optimális páratartalmat tartja, ennek megfelelően kapcsol be illetve ki.

Az energiatakarékos konstrukciójának köszönhetően a folyamatos páramentesítés is kedvező áramfelhasználás mellett valósítható meg. Mindemellett a fűtés számlán is spórolhat, hiszen a szárazabb levegő felfűtése gyorsabban történik, mint a nagy nedvességtartalmú levegőjé.

A páramentesítő jelez, ha a tartály megtelt, és automatikusan ki is kapcsol. Azonban, ha nem szeretné a tartályt folyton üríteni, egy vízelvezető cső is csatlakoztatható hozzá, melyet elvezetve, nyugodtan magára hagyható a készülék folyamatos működéssel, akár napokra is.

Digitális LED kijelzőjéről leolvasható az aktuális páratartalom, és kényelmes megoldás a beállítások alkalmával is. 

Az időzítő funkció segítségével beállítható a működésének ideje, így akár előre programozhatja, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék, ha már Ön elment otthonról.

A TTK 69 E páramentesítő kerekek segítségével mozgatható, így ha egyik helyiségből a másikba szeretné átvinni, nem okoz problémát, nem kell cipelni a páramentesítőt, egyszerűen átgurítható.

A páramentesítő egyben
tisztítja is a levegőt a levegő keringetése során, hiszen a kivehető és mostható levegőszűrőn fennakadnak a nagyobb szennyeződések, például állati szőrök.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei: TTK 69 E páramentesítő csatlakoztatható vízelvezetés

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max.350W
Párátlanítás: max.20 l/nap (35 °C, 90% r.p)
Ajánlott terület: 45 m2 / 110 m3
Szabályozó: digitális páratartalom szabályozó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 4 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 210 x 345 x 582 mm
Ventilátor: 130 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 15 kg
Mozgatás: fogantyú és kerekek
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ºC
Jótállás: 2 év

Magyar nyelvű használati utasítás

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben TTK 69 E páramentesítő elnyerte tetszését és Ön is szeretne megszabadulni a penésztől és a dohos szagoktól, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

Db:  

 

Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,35 kW
Áramspóroló funkció +-3 %-os tűréshatár
Párátlanítás max. 20 l/nap
Szabályzó digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás automata
Víztartály 4 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 210 x 345 x 575 mm
Ventilátor 130 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 14 kg
Mozgatás fogantyú és kerekek segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 35 C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Ventilátor fokozat 3 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 80 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (29)