Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 110 HEPA és BZ 05 - Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel és Páramérő 120 m2-ig - max. 40 l/nap, LCD, német márka

Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 110 HEPA és BZ 05 - Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel és Páramérő 120 m2-ig - max. 40 l/nap, LCD, német márka

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 110 HE párátlanító, levegőtisztító, páratartalom
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 136.990 Ft 122.990 Ft Nettó ár: 96.843 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 110 HEPA és BZ 05 - Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel és Páramérő 120 m2-ig - max. 40 l/nap, LCD, német márka

Páramentesítő és légtisztító Hepa szűrővel - Trotec TTK 110 HEPA

Most kedvezményes csomagban BZ 05 páramérővel együtt

Páramentesítés és légtisztítás egy készülékkel – az érezhetően jobb levegővételért! 

(A termék nincs raktáron, várható beérkezés december vége, január eleje!)

A nedves levegő problémát jelenthet: megoldás egyetlen készülékkel!

párátlanító légtisztító kompakt készülék TTK 110 HepaKi ne ismerné a magas párataratalom okozta problémákat? Vizesedő ablakok, nedvességérzet, feketéllő penész a sarkokban, bútorok mögött. Emellett sűrűn tapasztalható az arra érzékenyeknél légúti megbetegedés, asztma, köhögés - mindez a penészgombák spórái miatt. Hála a mérnökök innovatív fejlesztéseinek, a Trotec egy készülékben keresett megoldást a párátlanításra és a jó levegőminőség  biztosítására is.  TTK 110 Hepa kompakt párátlanító és légtisztító készülék ugyanis egyszerre működik kiváló páramentesítőként és levegőtisztítóként is!

A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy friss levegőt szolgáltató sokoldalú segítség, lakóterek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására.

Nedves és nyirkos terek gyakran rögtön két problémát is okoznak: túl magas páratartalmat és ezzel egy időben az egészségtelen levegővételt. Ezt a gyermekek és allergiában szenvedők azonnal észreveszik, de az egészséges emberek jó közérzete is elszenvedi a káros mikrorészecskék jelenlétét a belélegzett levegőben.
Itt alkalmazható sikerrel  az egyedi kombinációjú páramentesítő és légtisztító készülékünk, a tartós jó közérzet biztosítására, fűtött lakóterekben.

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 110 Hepa páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. Ebben a készülék levegőtisztító funkciója különösen nagy segítség. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 110 Hepa páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Trotec TTK 110 Hepa páramentesítő páramérővel csomagajánlatÉljen ezzel az akciós csomagajánlatunkkal, melyben 4.000 Ft-ot takaríthat meg Egyedi akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 110 E páramentesítőt egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A BZ05 digitális páramérő kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő. Ebben az ajánlatban most 7.900 Ft helyett féláron, 3.990 Ft-ért Öné lehet a BZ 05 páramérő

Nálunk a páramentesítők mellé szakértelem és egyedülálló információk is társulnak

Nem csak kereskedelmi tevékenységet látunk el, hanem szakértőként, hozzáértőként is jelen vagyunk a piacon. Ha penészről és páramentesítő készülékekről van szó, akkor mi valóban tudjuk miről beszélünk! Európa legnagyobb páramentesítő márkáját képviselve (Trotec) több, mint 10 év szakmai jelenléttel, több, mint 50.000 eladott készülékkel és elégedett vásárlóval rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Mi elsődlegesen páramentesítőkkel foglalkozunk és erre specializálódtunk, így oldalaink és termékeink böngészése során nálunk egyedülálló információkra tehet szert. A termékleírás végén zöld címsorral megosztunk Önnel néhány szakmai javaslatot, mely fontos egészségügyi szempontokat tartalmaz.

Egy készülék, két megoldás, és sok ok, ami a TTK 110 HEPA kombinált páramentesítő-légtisztító mellett szól!

Páramentesítés a TTK 110 HEPA kombi-készülékkel  könnyen kezelhető párátlanító TTK 110 Hepa

Párátlanító készülékünk mindenhol otthon van, ahol a nedves levegő problémát okoz!
Három párátlanító program közti választási lehetőség, maximum 40 literes párátlanító teljesítmény naponta: ezek a jellemzők szinte minden felhasználási területet lefednek, legyen szó magánháztartásokról, vagy irodákról. A maximális párátlanító teljesítmény 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

Felhasználási lehetőségek

 • Automatikus párátlanítás: A kívánt páratartalom 5 %-os léptékekkel beállítható, 40 és 70 % között. A célérték elérésekor a készülék automatikusan átvált szakaszos üzemre.
 • Erős, folyamatos párátlanítás: maximális páramentesítő teljesítmény, az állandóan alacsony páratartalom megteremtése érdekében. Ez a szárítási megoldás a leghatákonyabb vízkár, felújítási munkálatok és épületszárítás esetén, megszakítás nélküli tartós használattal.
 • Ruhaszárító funkció: Nedves ruhák száradásának elősegítésére. 
 • Levegőtisztítás: Lehetőség van a légtisztító funkciót a páramentesítéssel párhuzamosan és külön is máködtetni. Sőt még egy ionizátor funkció is választható!

A kompakt kivitelezés, a diszkrét és modern dizájn, a görgők még inkább kiemelik párátlanítónk sokoldalúságát, rugalmas alkalmazhatóságát, felhasználhatóságát.

Könnyen mozgatható és egyszerűen használható a párátlanító készülék. Az intelligens időzítő és kikapcsoló funkciók segítéségével elkerülhető a fölösleges működtetés, és energiát is megtakarít.
kompakt páramentesítő könnyen mozgatható TTK 110 Hepa

Lehető legegyszerűbb kezelés: ha egyszer beállítja, a párátlanító TTK 110 HEPA hálózattól függetlenül, akár áramszünet esetén is eltárolja a paramétereket, és kezdi is halk üzemmódú munkáját. A túlfolyás-védelem egy figyelmeztető-lámpával jelzi, ha a 6 literes víztartály elérte maximális kapacitását. Így biztosított az Ön kényelme és az üzemeltetés biztonsága.

Légtisztítás a TTK 110 HEPA páramentesítő – légtisztítóval

Épp olyan széles körben, mint párátlanítóként, teljes értékű légtisztítóként is bemutatkozik kombi TTK 110 HEPA légtisztító-párátlanító készülékünk, második felhasználási területén. Itt aktív szén és HEPA szűrőket használunk, hogy a helyiségek levegőjét megtisztítsuk a legkülönfélébb szennyeződésektől. A kombi készülék szabványszerűen egy magas hatékonyságú True-HEPA-filterrel van felszerelve, ami eredményes vírusokkal és baktériumokkal szemben. Természetesen a szűrőket időben cserélni kell, hogy azok ne fertőződjenek el hosszú távon. Az aktív szén szűrő, amik elsődlegesen az organikus allergének – mint pollen, kellemetlen szagok leküzdésében használatosak, tetszőleges kiegészítőként rendelhetők. 
Lélegezzen fel nyugodtan, és érezze a tisztított levegő különbségét!

Valóban egészséges levegőt lélegzik be otthonában? 

A TTK 110 HEPA légtisztító szűrőfunkciójának segítségével érezhetően javul a helyiség levegőjének minősége, 8 órán belül megtisztítva azt az egészségre káros, szennyeződésektől. 
Legyen szó akár kémiai, akár organikus allergének elleni harcról, az Ön egészsége a legfontosabb!

A hagyományos szűrőkkel szemben a beépített HEPA-lebegőanyag-filter elnyeli a legkisebb mikrorészecskéket is, 0,03 mikrométeres nagyságig, 99, 97%-os hatékonysággal. 
Ne menjen bele kompromisszumokba, ha a belélegzett levegő tisztaságáról van szó! A kombinált párátlanító és légtisztító TTK 110 HEPA ugyanazzal a nagy hatékonyságú True- Hepa-filtertechnikával dolgozik, mint a különálló légtisztító készülékeink.

légtisztító párátlanító kombi készülék TTK 110 Hepa

Foglaljuk össze a TTK 110 Hepa párátlanító és légtisztító  előnyeit a gyakorlati használat során: 

 • Páramentesítő és légtisztító kombi-készülék 

 • 99,97%-os hatékonyságú HEPA-légtisztítás, virágportól, poratka-maradványoktól, penészgombaspóráktól és más allergénektől

 • Maximum 120 m² / 300 m³ nagyságú helyiségekre alkalmas

 • Max. 40l / napos páramentesítő teljesítmény, (35°C/90% rp.)

 • 6 liter felfogónagyságú víztartály

 • digitális kezelőfelület, a relatív páratartalom kijelzésével

 • swing – funkció, a kifújási irány állítására párátlanító - légtisztító TTK 110 Hepa

 • előszűrő (cserélhető) a durva szennyeződések ellen (mint állatszőr, házipor, bolyhok)

 • időzítő funkció, programozható ki – és bekapcsolással

 • éjszakai üzemmód (halk, mint egy suttogás)

 • túlfolyásvédelem, automata kikapcsolóval, látható jelzéssel, ha megtelik a víztartály

 • állandó vízelvezetés csatlakoztatásának lehetősége

 • öntisztító funkció, a problémamentes tárolás érdekében

 • kétfokozatú ventilátor

Technikai adatok: 

Páramentesítő teljesítmény: max. 40 liter/24h (35°C/90% rp.)
Légmennyiség: 260 m³/h
Helyiség mérete: 120 m² / 300 m³
Ajánlott hőmérséklet: 5 – 32 °C
Ajánlott nedvességtartalom: 30 – 80 % relatív páratartalom
Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,53 kW
Víztartály: 6 liter
Zajszint dB (A) (1 m-es távolságban): 46
Méretek: 265 x410 x 665 mm
Súlya: 18 kg

Szakértői tanács: Fontos sorrend a penészmentesítés során
Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat. A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget.


Kockázatm
entes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő- légtisztító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Páramentesítő TTK 110 HEPA

A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy multifunkciós légtisztító is egyben, lakóépületek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására. A párátlanítás és a tisztítás egyedi kombinációja tartósan jó közérzetről gondoskodik, fűtött helyiségekben. Amennyiben széleskörűen felhasználható kombi páramentesítőnk elnyerte tetszését ebben a csomagajánlatban a páramérővel együtt, kérjük nyomja meg a kosárba gombot.
 

Db:
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,53 kW
Párátlanítás max. 40 l/nap (35°C/90% rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 6 l
Méret 265 x 410 x 665 mm
Ventilátor 260 m3/h
Zajszint < 46 dB
Súly 18 kg
Mozgatás fogantyú és görgők segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 C
Ajánlott környezet max. 120 m2 / 300 m3 Tartós épületszárító funkciónál: 60 m2, 150 m3
Ventilátor fokozat 2 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 95 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz