B kategóriás Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel 120 m2-ig - max. 40l /nap, LCD, német márka - Trotec TTK 110 HE

B kategóriás Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel 120 m2-ig - max. 40l /nap, LCD, német márka - Trotec TTK 110 HE

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 110 HE B kategóriás párátlanító és levegőtisztító
Készlet információ:Elfogyott
Fogyasztói ár: Érdeklődjön!
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

B kategóriás Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel 120 m2-ig - max. 40l /nap, LCD, német márka - Trotec TTK 110 HE

Páramentesítő és légtisztító Hepa szűrővel - Trotec TTK 110 HEPA

Páramentesítés és légtisztítás egy készülékkel – az érezhetően jobb levegővételért! 

(A párátlanító jelenleg nincs raktáron.)

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
 2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
 3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Olyan helyeken javasoljuk használatukat, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Mindenhol, ahol a nedves levegő problémát jelenthet: megoldás egyetlen készülékkel!

párátlanító légtisztító kompakt készülék TTK 110 HepaKi ne ismerné a magas párataratalom okozta problémákat? Vizesedő ablakok, nedvességérzet, feketéllő penész a sarkokban, bútorok mögött. Emellett sűrűn tapasztalható az arra érzékenyeknél légúti megbetegedés, asztma, köhögés - mindez a penészgombák spórái miatt? Hála a mérnökök innovatív fejlesztéseinek, a Trotec egy készülékben keresett megoldást a párátlanításra és a jó levegőminőség  biztosítására is.  TTK 110 Hepa kompakt párátlanító és légtisztító készülék ugyanis egyszerre működik kiváló páramentesítőként és levegőtisztítóként is!

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.


A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy friss levegőt szolgáltató sokoldalú segítség, lakóterek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására.

Nedves és nyirkos terek gyakran rögtön két problémát is okoznak: túl magas páratartalmat és ezzel egy időben egészségtelen levegővételt. Ezt a gyermekek és allergiában szenvedők azonnal észreveszik, de az egészséges emberek jó közérzete is elszenvedi a káros mikrorészecskék jelenlétét a belélegzett levegőben.

Itt alkalmazható sikerrel  az egyedi kombinációjú páramentesítő és légtisztító készülékünk, a tartós jó közérzet biztosítására, fűtött lakóterekben.

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 110 Hepa páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. Ebben a készülék levegőtisztító funkciója nagy segítség. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 110 Hepa páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Egy készülék, két megoldás, és sok ok, ami a TTK 110 HEPA kombinált páramentesítő-légtisztító mellett szól!

Páramentesítés a TTK 110 HEPA kombi-készülékkel  könnyen kezelhető párátlanító TTK 110 Hepa

Párátlanító készülékünk mindenhol otthon van, ahol a nedves levegő problémát okoz!
Három párátlanító program közti választási lehetőség, maximum 40 literes párátlanító teljesítmény naponta: ezek a jellemzők szinte minden felhasználási területet lefednek, legyen szó magánháztartásokról, vagy irodákról.

Felhasználási lehetőségek

 • Automatikus párátlanítás: A kívánt páratartalom 5 %-os léptékekkel beállítható, 40 és 70 % között. A célérték elérésekor a készülék automatikusan átvált szakaszos üzemre.
 • Erős, folyamatos párátlanítás: maximális páramentesítő teljesítmény, az állandóan alacsony páratartalom megteremtése érdekében. Ez a szárítási megoldás a leghatákonyabb vízkár, felújítási munkálatok és épületszárítás esetén, megszakítás nélküli tartós használattal.
 • Ruhaszárító funkció: Nedves ruhák száradásának elősegítésére. 
 • Levegőtisztítás: Lehetőség van a légtisztító funkciót a páramentesítéssel párhuzamosan és külön is máködtetni. Sőt még egy ionizátor funkció is választható!

A kompakt kivitelezés, a diszkrét és modern dizájn, a görgők még inkább kiemelik párátlanítónk sokoldalúságát, rugalmas alkalmazhatóságát, felhasználhatóságát.

Könnyen mozgatható és egyszerűen használható a párátlanító készülék. Az intelligens időzítő és kikapcsoló funkciók segítéségével elkerülhető a fölösleges működtetés, és energiát is megtakarít.
kompakt páramentesítő könnyen mozgatható TTK 110 Hepa

Lehető legegyszerűbb kezelés: ha egyszer beállítja, a párátlanító TTK 110 HEPA hálózattól függetlenül, akár áramszünet esetén is eltárolja a paramétereket, és kezdi is halk üzemmódú munkáját. A túlfolyás-védelem egy figyelmeztető-lámpával jelzi, ha a 6 literes víztartály elérte maximális kapacitását. Így biztosított az Ön kényelme és az üzemeltetés biztonsága.

Légtisztítás a TTK 110 HEPA páramentesítő – légtisztítóval

Épp olyan széles körben, mint párátlanítóként, teljes értékű légtisztítóként is bemutatkozik kombi TTK 110 HEPA légtisztító-párátlanító készülékünk, második felhasználási területén. Itt aktív szén és HEPA szűrőket használunk, hogy a helyiségek levegőjét megtisztítsuk a legkülönfélébb szennyeződésektől. A kombi készülék szabványszerűen egy magas hatékonyságú True-HEPA-filterrel van felszerelve, ami eredményes vírusokkal és baktériumokkal szemben. Aktív szén szűrők, amik elsődlegesen az organikus allergének – mint pollen, kellemetlen szagok leküzdésében használatosak, tetszőleges kiegészítőként rendelhetők. 
Lélegezzen fel nyugodtan, és érezze a tisztított levegő különbségét!

Valóban egészséges levegőt lélegzik be otthonában? 

Átlagban időnk kétharmadát odahaza töltjük. Ez épp elég ok arra, hogy optimális levegőminőséget, és egészséges feltételeket teremtsünk, a szabad légutak párátlanító légtisztító TTK 110 Hepaés az akadálytalan levegővétel számára! Sokaknak azonban nincs tudomása arról, hogy a bútorok és az építkezéshez használt anyagok (padlóburkolatok, fedőburkolatok) folyamatosan kémiai anyagokat bocsájtanak ki. Az is tény, hogy a kilélegzett levegő széndioxiddal és nedvességgel rontja folyamatosan a helyiség klímájának minőségét. Ezek mellett a kémiai finomrészecskék mellett mikroorganizmusok is, mint gombaspórák, poratka-maradványok, baktériumok és vírusok is kikerülhetnek a helyiségek levegőjébe, amiket a hagyományos levegőszűrővel nem lehet felfogni.

A következmény: betegségtünetek, mint allergiás reakciók, a légutak irritációja, fáradtság- érzés, fejfájás léphetnek fel. Olyan mindennapos tünetek, amikhez kénytelenek vagyunk hozzászokni, vagy nem is tudjuk, miért gyötörnek minket nap - mint nap, ahelyett, hogy hatékonyan szembeszállnánk velük. A légúti megbetegedések kockázata növekszik, a levegőtisztítás pedig elkerülhetetlenné válik.

A TTK 110 HEPA légtisztító szűrőfunkciójának segítségével érezhetően javul a helyiség levegőjének minősége, 8 órán belül megtisztítva azt az egészségre káros vírusoktól, baktériumoktól, szennyeződésektől. 
Legyen szó akár kémiai, akár organikus allergének elleni harcról, az Ön egészsége a legfontosabb!

A hagyományos szűrőkkel szemben a beépített HEPA-lebegőanyag-filter elnyeli a legkisebb mikrorészecskéket is, 0,03 mikrométeres nagyságig, 99, 97%-os hatékonysággal. 
Ne menjen bele kompromisszumokba, ha a belélegzett levegő tisztaságáról van szó! A kombinált párátlanító és légtisztító TTK 110 HEPA ugyanazzal a nagy hatékonyságú True- Hepa-filtertechnikával dolgozik, mint a különálló légtisztító készülékeink..

légtisztító párátlanító kombi készülék TTK 110 Hepa

Foglaljuk össze a TTK 110 Hepa párátlanító és légtisztító  előnyeit a gyakorlati használat során: 

 • Páramentesítő és légtisztító kombi-készülék 

 • 99,97%-os hatékonyságú HEPA-légtisztítás, virágportól, poratka-maradványoktól, penészgombaspóráktól és más allergénektől

 • Maximum 120 m² / 300 m³ nagyságú helyiségekre alkalmas

 • Max. 40l / napos páramentesítő teljesítmény,  (35°C/90% rp.)

 •  6 liter felfogónagyságú víztartály

 • digitális kezelőfelület, a relatív páratartalom kijelzésével

 • swing – funkció, a kifújási irány állítására párátlanító - légtisztító TTK 110 Hepa

 • előszűrő (cserélhető) a durva szennyeződések ellen (mint állatszőr, házipor, bolyhok)

 • időzítő funkció, programozható ki – és bekapcsolással

 • éjszakai üzemmód (halk, mint egy suttogás)

 • túlfolyásvédelem, automata kikapcsolóval, látható jelzéssel, ha megtelik a víztartály

 • állandó vízelvezetés csatlakoztatásának lehetősége

 • öntisztító funkció, a problémamentes tárolás érdekében

 • kétfokozatú ventilátor

Technikai adatok: 

Páramentesítő teljesítmény: max. 40 liter/24h (35 C/ 90 r.p)
Légmennyiség: 260 m³/h
Helyiség mérete: 120 m² / 300 m³
Ajánlott hőmérséklet: 5 – 32 °C
Ajánlott nedvességtartalom: 30 – 80 % relatív páratartalom
Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,53 kW
Víztartály: 6 liter
Zajszint dB (A) (1 m-es távolságban): 46
Méretek: 265 x410 x 665 mm
Súlya: 18 kg

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő- légtisztító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Páramentesítő TTK 110 HEPA

A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy multifunkciós légtisztító is egyben, lakóépületek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására. A párátlanítás és a tisztítás egyedi kombinációja tartósan jó közérzetről gondoskodik, fűtött helyiségekben. Amennyiben széleskörűen felhasználható kombi páramentesítőnk elnyerte tetszését, kérem, helyezze a kosárba!
 

Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,53 kW
Párátlanítás max. 40 l/nap
Leolvasztás automata
Víztartály 6 l
Méret 265 x 410 x 665 mm
Ventilátor 260 m3/h
Zajszint < 46 dB
Súly 18 kg
Mozgatás fogantyú és görgők segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 C
Ajánlott környezet 120 m2 / 300 m3 Tartós épületszárító funkciónál: 60 m2, 150 m3
Ventilátor fokozat 2 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 95 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz