Előrendelhető Páramentesítő 45 m2-ig - gyönyörű, digitális, energiatakarékos - német márka Trotec TTK 68 E

Páramentesítő 45 m2-ig - gyönyörű, digitális, energiatakarékos - német márka Trotec TTK 68 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 68 E párátlanító
Készlet információ:Előrendelhető
59
Fogyasztói ár: 87.000 Ft 71.900 Ft Nettó ár: 56.614 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Páramentesítő 45 m2-ig - gyönyörű, digitális, energiatakarékos - német márka Trotec TTK 68 E

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő

Trendi technológia friss megjelenésben

A párátlanító jelenleg nincs raktáron, várható beérkekzés december első hete

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő új töltőanyaggal

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Nagy teljesítmény, dizájnos kivitellel és komfortos működtetéssel párosítva 

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő

Nem csak a dizájn kapcsán mutat feltűnő hangsúlyokat az elegáns zöld-metál külsejű Trotec TTK 68 E páramentesítő, hanem már az első bekapcsolásnál is megmutatja ez a komfort-készülék, hogy a luxuriózus teljes felszereltség mindenki számára elérhető lehet. Egy a sok átgondolt extra közül:  a légterelő, ami a lamellákat takarja az indítógomb megnyomására automatikusan kinyílik, és kikapcsoláskor önműködően bezárul, így védve a felesleges szennyeződéstől a készülék ventilátorát, illetve az egész páramentesítőt.
A készülék használható higrosztátautomatikával, folyamatos üzemben, vagy időkapcsoló órával vezérelve, rendelkezik külön ruhaszárító üzemmóddal és automatikusan jelzi a szükségessé vált szűrőtisztítást vagy a kondenzátumtartály ürítését.
A nedvesség célértékének megadása kényelmesen, a valós érték előválasztásával történik és az közvetlenül megjelenik az innovatív, beépített kijelzőn, ami nem csak magára vonzza a tekintetet, hanem ennek a konstrukciónak köszönhetőn különösen könnyen tisztítható is.

Egészséges, jó közérzetet biztosító helyiségklíma

A Home-Comfort széria TTK 68 E párátlanítójával egész évben gondoskodhatunk az optimális és egészséges helyiségklímáról odahaza, a 4 fal között. Hiszen az ideális helyiségklíma tekintetében nem csak a hőmérséklet meghatározó, hanem az optimális páratartalom is. Fűtött lakóterekben a páraértékek nem lenne szabad hogy meghaladják a 60%-ot, míg a fürdőszobában a relatív páratartalom akár 70% is lehet, vagy akár ennél több is. 

Meggyőző részletek 

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő ruhaszárító funkcióval

A TTK 68 E páramenetesítő komfort felszereltségét az időzítő, az automatikus kikapcsolással ellátott túltelítettség elleni védelem, a ruhaszárító üzemmód valamint egy gyerekzár teszik teljessé. Ezen felül beépített, mosható levegőszűrő gondoskodik a további légtisztításról, a por és az állatszőrök felfogásával.
A beépített különálló csőcsatlakozás felügyelet nélküli, folyamatos üzemeltetés esetén is lehetővé teszi a kondenzvíz külső elvezetését - ez ideális feltétel tartós üzemeltetésre hobbihelyiségekben, hétvégi házakban, ahol a víztartály ürítése nem lehetséges rendszeresen. A nagy víztartály űrtartalma 4 liter, ami az ürítések számát kellemesen csökkenti. Görgőinek és praktikus fogantyújának köszönhetően a TTK 68 E páramentesítő a lehető legjobban elő van készítve a rugalmas helyváltoztatásra. A TTK 68 E párátlanító kezelése ezeknek a részleteknek köszönhetően épp olyan komfortos, mint egyszer
Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő időzítővel is működtethetőű. 

Automatikus újraindulás 

Az automatikus újraindulásnak - vagy másképpen nevezve memória funkciónak köszönhetően a készülék egy váratlan kikapcsolás után, például áramkimaradás esetén az előzőleg beállított programmal indul újra, mihelyst újra van áram. A páramentesítő a legutóljára használt programmal indul újra, de a páraértékeket aktuálisan újra be kell állítani. A párátlanító tehát alkalmas időkapcsolóval működtetve is.

Kímélő ruhaszárítás páramentesítőkkel

A helyiséglevegő párátlanítása mellett egy páramentesítőt kényelmesen használhatunk ruhaszárításra is - támogatva vagy teljesen helyettesítve egy hagyományos ruhaszárítót. A ruhaszárító-funkció (textilszárító-Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő ruhaszárító funkcióvalüzemmód vagy SuperDry-funkció) teljesen összehasonlítható a hagyományos, szabadban történő levegőn való szárítással.
A páramentesítők rendelkeznek azzal az előnyös tulajdonsággal, hogy kíméletesen szárítják a ruhákat, csakúgy, mintha a szárítás a természetben, szabad ég alatt történne. A színek élénkek maradnak, a ruhák élettartama hosszabb marad, mint hagyományos szárítók esetén, és mindez lényegesen csekélyebb áramfogyasztás mellett történik.
Ezen felül az olyan érzékeny ruhaanyagok is, mint a selyem, gyapjú vagy a műszál is száríthatók minden kétség és probléma nélkül. A hagyományos, csak levegőn való szárítással ellentétben az anyagok sokkal puhábbak, lágyabbak maradnak, és kellemes lesz viseletük a bőrön. 
A ruhaszárítás olyan párátlanítókkal, amiknek nincs ruhaszárító funkciója is lehetséges. A páratartalom célértékét a kívánt fennmaradó nedvességnek megfelelően kell beálítani:
Szekrényszáraz: 46 % relatív páratartalom
Vasalásnedves: 58 % relatív páratartalom
Teljesen száraz: 65 % relatív páratartalom

Propán (R290) környezetbarát hűtőanyag a páramentesítőkben

Évente többTrotec TTK 68 E komfort páramentesítő új töltőanyaggal millió tonna környezetre káros CO2, üvegházhatást kiváltó gáz kerül a levegőbe, a szintetikus hűtőanyagok miatt. Épp ezért egyik legfontosabb célunk alternatív hűtőanyagok felhasználása. A propán (R290) hűtőanyagként való felhasználásával ez a páramentesítő is egy nagyon fontos hozzájárulást tud nyújtani a környezetvédelemhez.
A természetes hűtőanyag, a propán egy szerves vegyület, és a szénhidrogének közé tartozik. A szintetikus hűtőanyagokkal ellentétben a környzetbarát propán (R290) nem rendelkezik sem ózonbontó potenciállal (ODP=0), sem említésre méltó üvegházhatást kiváltó hatással (GWP=3).
És még egy kiegészítő hozzájárulás a környezetvédelem érdekében: kiváló termodinamikai tulajdonságainak köszönhetően a propán (R290) egy különösen energiahatékony hűtőanyag, alkalmazása így még tovább csökkenti az energiaköltségeket.

A TTK 68 E páramentesítő különleges felszereltsége, képekben: 

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő áttekinthető kezelőfelülettel Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő levegőszűrővel Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő nagy tartállyal Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő kondenzvíz elvezetéssel

A TTK 68 E kezelőfelülete áttekinthető, és könnyen érthető. A digitálisan kijelzett értékek mutatják többek között az aktuális relatív páraértékeket a helyiségben. 

A könnyen kivehető levegőszűrő felfogja a bolyhokat és az állatszőrt is, könnyen és gyorsan letörölhető, lemosható.
Ezen kívül a készülék ki is jelzi a szűrő tisztításának szükségességét. 

A kivehető víztartály 4 literes űrtartalommal rendelkezik. A készülék automatikusan megáll, ha megtelik a tartály és ezt egy LED is jelzi. 

Azért, hogy a kondenzvíz folyamatosan el legyen vezetve, a készülék oldalán egy cső is csatlakoztatható. 

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő higrosztát vezérléssel

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő időzítő funkcióval

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő ruhaszárító funkcióval

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő folyamatos üzemeltetésre

TTK 68 E pátrátlanító egy higrosztát-vezérelte automatikus páramentesítéssel rendelkezik. Az előre választott kívánt célérték 30 - 80 % rel. páratartalom között választható ki, és állítható be 10%-os léptékekben a LED-es kijelzőn. A kívánt érték elérésekor a kompresszor magától kikapcsol, ha emelkedik a páratartalom, a működés folytatódik. 

Használja ki a praktikus időzítő funkciót, hogy a készüléket egy adott óraszám elteltével bekapcsolhassa (max- 24 órás időtartamig). Az időzítő használata megakadályozza a felelsleges használatot, és lehetővé teszi az életritmusunkhoz igazított páramentesítést.

A TTK 68 E-t használhatjuk nyugodtan a háztartásban lakó- és háztartási helyiségekben a nedves ruhák szárításának elősegítésére. Így gyorsítható a száradás folyamata, és megakadályozzuk, hogy a helyiségben megnövekvő páratartalom nyomot hagyjon a térben, vagy hosszú távon penészképződéshez vezessen.

Állandóan működtetve a TTK 68 E folyamatosan páramentesít. Ez különösen kedvező pincében vagy raktárakban, bárhol, ahol a magas páraértékek miatt nagy a penészképződés veszélye. Hogy ne kelljen a tartályt folyamatosan üríteni, elvezetőcső csatlakoztatható a kondenzvíz elvezetéséhez.
 

Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő, kényelmes használat Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő környezetbarát töltőanyaggal

Azért, hogy a kellemetlen és egészségre is ártalmas penészképződést a pincében, hobbi helyiségekben vagy hideg, nedvességtől veszélyeztetett sarkokban, falakon megakadályozzuk, ajánlott a páramentesítő idejében történő, tartós használata. 

Használhatjuk az irodában, a nappaliban vagy a műteremben is - a TTK 68 E páramentesítő higrosztátvezérelte párátlanító automatikájával, valós páraérték-választásával, választható teljesen automatikus vagy folyamatos működésével és időzítőjével mindig gondoskodik az optimális helyiségklímáról. 

Trotec TTK 68 E páramentesítő legfontosabb tulajdonságai:

 • Higrosztátvezérlés páramentesítő automatikával valós értékű célérték előválasztással 30 - 80% között, 10%-os léptékekben választhatóan

 • Higrosztátvezérlés valós értékű célérték előválasztással

 • A kívánt páraérték elérésekor a kompresszor magától kikapcsol, a ventilátor tovább működik. Ha a páratartalom emelkedik, a készülék automatikusan bekapcsol, tovább működik. 

 • Automatikus újraindulás, külső időkapcsolóval működtetve is alkamas

 • Választhatóan teljesen automatikus vagy folyamtos üzemmód

 • Érintőképernyős LED-es kezelőfelület

 • Időzítő funkció

 • Háromfokozatú ventilátor

 • Könnyen hozzáférhető levegőszűrő, egyszerű tisztítás. Kiszűri az állatszőrt, bolyhokat, pihéket, port, és megelőzi a baktériumképződést 

 • Külső kondenzvíz-eleveztőcső csatlakozó

 • Figyelmeztető lámpa tele viztartály esetén

 • Túltöltés elleni védelem automatikus lekapcsolással

Profitáljon Ön is vásárlónkként a Trotec márkaminőségből, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája. A törvény által védett GS-jellel az Intertek ellenőrző szervezet tanúsítja, hogyTTK 68 E tanúsítvánnyal a készülék  rendeltetésszerű vagy előre látható használata esetén sem a felhasználó biztonsága, sem egészsége nincs veszélyben.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTK 68 E párátlanító készülék műszaki paraméterei: Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő csőcsatlakozással

Feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 1,9 A
Teljesítmény: max. 0,45  kW
Ajánlott biztosíték: 10 A
Párátlanítás: max. 20 l/nap 
Párátlanítás (30 °C /80% rel. pár): 18,7 l/nap
Ajánlott terület: max. 45 m2 / 110 m3
Szabályozó: digitális páratartalom szabályozó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 4 l, tömlő csatlakoztatható
Üzemi hőmérséklet (min-max): 5 - 32 °C 
Üzemi páraértékek (min-max): 30 - 80 % rel. pár. 
Hűtőfolyadék: R 290
Hűtőfolyadék mennyisége: 110 g
GWP faktor: 3
CO2-ekvivalencia: 0.0003 t
Szívó oldali nyomás: 1,5 Mpa
Kimeneti nyomás: 3 MPa Trotec TTK 68 E komfort páramentesítő, dizájnos kivitelben
Méret: 246 x 367 x 582 mm
Ventilátor: 130 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 15 kg
Mozgatás: fogantyú és kerekek segítségével
Csatlakozódugó: CEE 7/7
Kábelhossz: 1,7 m
Jótállás: 2 év

Magyar nyelvű használati utasítás

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt egyszerűen csak leszárítaná vagy leseperné, akkor az szétszórná a spóráit és ott maradnának a gombatelepek. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen és megfelelő szereket és eszközöket használjon. Mindenképp tájékozódjon előtte a szakszerű folyamatról! Mindezek mellett fontos az is, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben még a szerek által elpusztított spórák is a levegőbe szóródnának. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Amennyiben a TTK 68 E győnyörű, dizájn páramentesítő elnyerte tetszését, funkciói sokszínűségével és 20 l/napos meggyőző párátlanító teljesítményével,  kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

Db:  
 

Vásárlói vélemények:

"Nagyon jó készülék, naponta működik megbízhatóan a pincében. Könnyen kezelhető, jó a kivitelezése, minden egyértelmű, a leírás alapján is. "
B.L.

"Újra Trotec készüléket választottam – mivel 2 éve használom a lakott pincémben a korábbi modellt, napi szinten, teljesen problémamentesen, 50, 55%-os páratartalmat tart. A másodikat a mosókonyhámba szereztem be. Napközben használom, éjszakára kikapcsolom. Már az első néhány napban is kiváló eredményeket hozott. Sokkal kellemesebb a levegő mindenhol!"
A.K.

"Néhány hónapja használom a páramentesítőt. Azt teszi, amit ígértek, és praktikus is. A mérnökök és dizájnerek nagyon jól eltalálták a fejlesztésnél. Jól néz ki, akár a nappaliban is, nem kell eldugni egy ajtó mögé. Elegendő méretű a tartály és a páramentesítés mértéke is számomra. Állítható halkra is a működés. Nagyon egyszerűen kezelhető! Automatikusan figyelmeztet a szükséges tisztításokra (pl. szűrőtisztítás), ami nagyon tetszik nekem! Örülök a vételnek! "
M.K.

"A készülék halk, és kiválóan páramentesít. Az ablakaink minden reggel párásak voltak, amióta használjuk, ez megszűnt."
Z.E.

Db:  
Adatok
CO2-ekvivalencia 0.0003t
Csatlakozódugó CEE 7/7
Funkciók • Kezelőtáblába integrált kijelző • Szűrőtisztítás kijelzése • Ruhaszárító üzemmód • Gyerekzár • Higrosztátvezérlés a páratartalom valós értékű előválasztásával • Választás szerint teljesen automatikus vagy folyamatos üzemmód • Időzítő funkció • Háromfokozatú ventilátor • Kondenzvíz-eleveztőcső csatlakozó folyamatos szárító funkció ellátásához • Elektronikus leolvasztó automatika • Figyelmeztető lámpa tele viztartálynál • Túltöltés elleni védelem automatikus lekapcsolással • Magas párátlanítási teljesítmény, akár 20 l/nap • Intuitiv LCD kijelző • 4 literes kondenzvíz tartály • Mosható levegőszűrő • Kerekeken mozgatható
GWP-faktor 3
Kábelhossz 1,7 m
Névleges áramfelvétel 1,9 A
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,45 kW
Párátlanítás max. 20 l/nap
Szabályzó digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás automata
Víztartály 4 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 290 Mennyisége: 140 g
Méret 246 x 367 x 582 mm
Ventilátor 130 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 15 kg
Mozgatás fogantyú és kerekek segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 C
Ajánlott környezet max. 45 m2 / 110 m3
Ventilátor fokozat 3 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 80 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (41)