Előrendelhető Ózongenerátor - Trotec Airozon 60000

Ózongenerátor - Trotec Airozon 60000

Gyártó:Trotec
Cikkszám: Airozon 60000
Készlet információ:Előrendelhető
80
Fogyasztói ár: 2.799.900 Ft Nettó ár: 2.204.646 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Ózongenerátor - Trotec Airozon 60000

Ózongenerátor Airozon 60000

Legerősebb mobilan alkalmazható ózongenerátorunk, gurulókocsis kivitelben, nagy alapterületű belső terek fertőtlenítésére, szagsemlegesítésre

Ózongenerátor Airozon 60000, tesztekkel igazolt hatékonyság

Az újrafogalmazott nagytakarítás - nagyszerű megoldás nagy alapterületű fertőtlenítésre 

Ózongenerátor Airozon 60000 gurulókocsis kivitelben

Az Airozon® 60000 ózongenerátorral most iskoláknak, óvodáknak, közlekedési vállalatoknak, hoteleknek és kiskerekedőknek is megteremtődött a lehetőség, hogy épp olyan kiváló teljesítménnyel mint idő- és költséghatékonyan tudják fertőtleníteni nagy alapterületű, tágas terű helyiségeiket. 

Amilyen nagy az igény, olyan nagy az Airozon® 60000 teljesítménye

Ahol sok ember találkozik, vagy személyszállítás zajlik, nagy látogatólétszámmal lehet kalkulálni, vagy gyakran váltogatják a felhasználók a helyiségeket, a hatékony fertőzések elleni védelem, ami megfelel az előírások szerinti higiéniás koncepciónak, egyszerűen elengedhetetlen. A hagyományos tisztító eljárások gyakorta önmagukban nem elégségesek, és lényegesen kevésbé hatékonyak, ezen felül vegyi anyagok használatát igénylik nagyobb személyi ráfordítás mellett. Az is nehezen igazolható, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken a lemosással járó fertőtlenítés eléggé hatékony-e. 

Gyors, hiánytalan és nagy felülető ózonos fertőtlenítés az Airozon® 60000 ózongenerátorral

Beltéri levegő és felületek egyik leghatékonyabb és leggyorsabb fertőtlenítő eljárása a professzionális Airozon® - ózonkezelés. Legerősebb, mobilan használható ózon-fertőtlenítőnkkel még a nagy alapterületek és légterek is épp olyan gyorsan és hiánytalanul kezelhetők a nagy reakcióképességű ózonnal, aminek következménye a fertőző csírák gyors felbontása. Az Airozon®  60000 ózongenerátorral végzett kezelés megszünteti az emberre kártékony gombák, vírusok jelenlétét a kezelés hatókörében, és hatékony a csírák és a káros mikroorganizmusok ellen is. 

Épp olyan satbil mint egyenletes ózonteljesítmény, az optimális fertőtlenítő hatás és eredmények érdekében

A speciálisan az Airozon®  60000 ózongenerátorba beépített kiváló minőségű, hosszú élettartamú 10g-os ózon-elektródák hatszoros kötése izolált dielektromos barrierrel dolgozik, azért, hogy az adott környezeti feltételek között stabil ózonkibocsátás legyen folyamatosan elérhető, 60.000 mg/h teljesítménnyel. Egy erős nyomóerejű radiálventilátor van a készülék belsejében, egy 360°-os kifújótoronyból speciálisan formálható lamellákon át áramlik ki a levegő az ózongenerátorból, és egyenletesen tud eloszlani az egész térben. Ez az ózonszint az előfeltétele a hatékony, gazdaságos és nagy felületű ózonos fertőtlenítésnek, nagy kiterjedésű területeken, mint például tornatermekben, szupermarketekben, vagy teljes vasúti személyszállító kocsikban, buszokon. 
Az opcionálisan kapható csőcsatlakozó toldaléksapkának köszönhetően nehezen hozzáférhető területek, például válaszfalak, alacsony kiképzésű szintek, üregek, tartályok, vagy csatornák célirányos fertőtlenítésére is használható az ózongenerátor szellőzőcsővel felszerelve, vagy szellőztetőrendszerrel is összekapcsolható az Airozon 60000 ózongenerátor

A tulajdonságokat összesítve felhasználási területek, ahol az Airozon 60000 mint professzionális ózonos fertőtlenítő használható: 

 • Iskolák, óvodák üzemeltetői

 • Közlekedési vállalatok, busz- és taxis vállalkozások

 • Ingatlankezelés, létesítmény-üzemeltetési szolgáltatások / Facility service management

 • Kis- és nagykereskedők

 • Hotelek üzemeltetői, ingatlanirodák

 • Személygépkocsi-kereskedések, autóbérbeadás

 • Vágóhidak

 • Gasztronómia

 • Közintézmények

 • Gazdaságok, gazdálkodások

 • Klinikák, kórházak

 • Otthonok, gondozóotthonok

 • Kártevőirtás

 • Istállók

 • Állatklinikák, állatmenhelyek

 • Tűz- és vízkárok utáni helyreállitás, szanálás

Az Airozon®-os ózonizálással a vírusok és baktériumok hatékonyan eltávolíthatók

Ózongenerátor Airozon 60000 hatékony fertőtlenítő eljárásOsztálytermek, hotelszobák, hétvégi házak, gondozóotthonok,bérelt gépkocsik, csónakok, taxik Airozon®-os ózonos fertőtlenítése, ózonizálása sem nem drága, sem nem időigényes, ellenben az eredménye egy steril környezet, ahol nem áll fenn fertőzésveszély vagy csírák, baktériumok okozta megfertőződés lehetősége. Sokkal inkább vendégeink, bérlőink, vásárlóink, lakótársaink vagy látogatóink megnyugtató jóérzése. Ellenben más munka- és nagy személyzeti igénnyel járó fertőtlenítési munkák végzésével az ózonos fertőtlenítés teljesen automatikusan végbemegy, és más kiegészítő kemikáliák használatára sincs mellette szükség. 
A koronavírusus időkben ózongenerátorunkat alkalmazva felhasználóink egy nagyon fontos higiéniás extrát nyújthatnak minden vendégüknek hotelszobákban, konferenciatermekben, lakásokban, szállásokon, járművek belsejében, hisz ezek higénikusan fertőtlenítve lesznek, csíramentes felületekkel és beltéri levegővel. És a Koronavírus után is értékelni fogja minden vásárló az Airozon®-os ózonizálás hatását, mert az ózongenerátorral kezelt belső terek kellemes illatmentesek, szagtalanok maradnak. 

Az Airozon®  60000 ózongenerátor használata egészen egyszerű, és számos előnnyel jár, különösen a hagyományos tisztító eljárásokal szemben: 

 • Automatikus kezelés, alkalmazás személyi közreműködés nélkül

 • Nagyon időtakarékos, hatékony eljárás

 • Nem tervezett, gyors bevetésekre is megfelelő

 • Még nehezen hozzáférhető helyeken is hat, ami mechanikus eszközökkel nem hozzáférhető

 • Gyakorlatilag minden alkalmazási területen használható, elegendő egy konnektor a működtetéséhez

 • Maradéktalan fertőtlenítés, szagsemlegesítés kemikáliák használata nélkül

Az Airozon® ózongenerátorok működési elve

Airozon®  60000 ózongenerátor ózonműködése

 1. Az Airozon®-széria szagsemlegesítő készülékei a helyiség levegőjében meglévő oxigént használják molekula-kapcsolódásként ozonizálásra. 

 2. Az ózongenerátor beszívja a környezeti levegőt, ami a készülék belsejében egy elektromos kisűlésen megy keresztül, aminek következtében a biatomáris oxigénmolekula 2 különálló oxigénatommá bomlik szét, amik szabad gyökökkel rendelkeznek. 

 3. Az atomos oxigén összekapcsolódik (A) egy oxigén-molekulával ózonná. 

 4. Az ózon igen erős oxidálószer, ami nagyon erős reakciós potenciállal rendlkezik, és ezért a környezeti levegőben lévő zavaró anyagok megszüntetésének hatékony reagense. Az ózonmulekulában lévő szabadgyökök kioldódnak a molekuláris kapcsolódásokból (B) és és reakcióba lépnek a környezeti levegőben lévő összes anyaggal, még akkor is, ha ez igen csekély koncentrációban fordul elő. A levegőben hordozott vagy helyhez kötött (pl. padlóban, falban, burkolatokban lévő) káros anyagok oxidatív lebomlása szagsemlegesítésként hat, valamint csírátlanítja és elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombaspórákat, rákkeltő és allergén hatású mikroorganizmusokat.

 5. Az oxigénatomok reakciós anyagokkal való oxidációjának eredményeként az ózonmolekulák átalakulnak oxigénmolekulákká. 

 6. A nem oxidált ózonmolekulák szétesnek a metastabil kötéseik miatt egy bizonyos idő eltelte után oxigénné, anélkül, hogy káros anyagokat hagynának hátra. Belső terekben az ózon felezési ideje a szokásos körülmények között 30 - 60 perc között van, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő ózonkoncentráció természetes körülmények között óránként legalább feleződik. 

 7. Technikai oxigén-regeneráció: ezzel a funkcióval az ózon oxigénre (6) való természetes szétesése jelentősen felgyorsul. Az Airozon® Supercracker ózongenerátor már fel van szerelve egy integrált oxigén regenerációs ciklussal. Ezen felül az  Airozon® Professzionális széria ózon-fertőtlenítői kombinálhatók a Zerozon 200 oxigén-regenerátorral, professzionális megoldásként a gyorsított ózonbontással kombinálva. 

Miért olyan hatékony az Airozon® -os ozonizálás? 

Airozon 60000 ózongenerátor, nagy teljesítmény, könnyű kezelhetőség

Az ózon a világ egyik legerősebb fertőtlenítőszere. Erős baktérium- és vírusölő, sporicid fertőtlenítő hatása miatt hatékony szer mikroorganizmusok, baktériumok, spórák vagy vírusok megszüntetésére. 
A természetben az ózon magasabb légrétegekben keletkezik, az ultraviola sugarak segítségével, amik a napból érkeznek. A folyamat a talaj közelében történik, villámcsapások következtében, vagy vízesésekben is. A levegő és a víz a természetesen előforduló ózon által folyamatosan tisztul. A legnagyobb ózonkoncentrációval tengerpartokon vagy az alpesi hegyvidékeken talélkozhatunk, ezek olyan helyek, ahol az ember automatikusan, könnyedén felfrissül és rögtön jobban érzi magát. Az emberi szagérzékelés képes arra, hogy az ózont a lehető legkisebb koncentrációban érzékelje, 0,1 - 0,2 részecskében egy millióból (ppm). 

Erős oxidáció a szagok és a csíraképződés megelőzésére

Nagy oxidációs erejénél fogva az ózon nagyon reakcióképes a kellemetlen szagokat kiváltó molekulákkal, megváltoztatja ezek kémiai struktúráját, amiknek következtében szagsemleges molekulák keletkeznek, és ezáltal a levegő tisztul. Épp ezért az ózonnal való kezelés nagyon hatékony módszer még a makacs szagok tartós megszüntetésére is. Az Airozon® ózongenerátorral előállított ózon ezen felül szétrombolja a fertőző vírusokat, baktériumokat, csírákat, felületeken és a környezeti levegőben egyaránt,  mégpedig úgy, hogy behatol a nukliensavmag fehérjeburkolatába, és ott szétrombolja a virusos RNA-t. 
A nagy ipari üzemekben technológiailag előállított ózon előszeretettel használatos ivóvíz-előkészítésre, uszodavíz csírátlanítására és előkezelésére, az élelmiszeriparban és az italgyártás területén szükséges víz kezelésére, vagy hűtővizek vagy egyéb más folyamatvizek kezelésére. De fehérítésnél is használnak ózont, a papír- vagy textiliparban. 

Ami az iparban nagy tételben hasznos, az Ön vállalkozásánál is hasznos lehet, kisebb tételben is előnyöket kovácsolva: 

Mert az Airozon® ózongenerátorral technikailag előállított ózon nagyon rugalmasan és bármely helyszínen felhasználható, oxidatív fertőtlenítés és szagsemlegesítés céljára, hiszen a Trotec Airozon® ózongenerátorai épp ezekre a speciális területekre lettek kifejlesztve. 

Példák az Airozon 60000 ózongenerátor lehetséges felhasználására: 

 • Nagy teljesítményű fertőtlenítés és szagsemlegesítés, beltéri levegő kezelése szupermarketekben, sport- és tornacsarnokokban, nagy alapterületű irodákban

 • Nagyfelületű fertőtlenítés vonatokon, villamosokon, buszokban

 • Gyakran használt hotelszobák, nyaralók, más szállások, vizes blokkok fertőtlenítése, szagsemlegesítése

 • Mikroorganizmusok, baktériumok, penészspórák megszüntetésére beltéri levegőben vagy beltéri felületek kezelésével

 • Beltéri levegő kezelése és felületkezelés nagy közlekedési eszközökön, lakóautókban és yachtokon 

 • Tűz és vízkárok utáni szagsemlegesítés

Az Airozon®-os ózonizálással kellemetlen szagok is hatékonyan megszüntethető

 • Tűzkárok és kemikáliák szaga, helyiségekben, textiliákban, bútorokban 

 • Vízkárok utáni dohszag, penészszag

 • Füst és égett szag, organikus összetevők másodlagos hatásai

 • Égett szag kábelek leégése után

 • Bomlástermékek szaga

 • Lakkok, ragasztók, festékek szaga

 • Fáklyák égéstermékei

 • Állatok szaga

 • Konyhák, maradványok szaga

 • Aminosavak, proteinek, nitrogénnel és kénnel (hányadék után)

 • Aminok és amidok, vizeletszármazékok

 • Nyílt láncú szénhidrogén-származékok (vajsav)

Az ózon-határértékek folyamatos nyomonkövetése

OZ-ONE ózonmérő mérőműszer Mivel az ózon egy oxidatív, ingereket kiváltó gáz, már csekély koncentációban is károsan hathat a szemre, orr-nyálkahártyára, garatüregre és tüdőre. Épp ezért az ózongenerátor használata után sürgősen szükséges a beállított határértékek betartásának biztosítása. 
Ennek érdekében a megtörtént ózonkezelés után és a megfelelő regenerációs várakozási idő betartása elteltével ellenőrizze egy megfelelő ózonmérő mérőműszerrel, hogy az ózongenerátorral kezelt helyiségben az ózonkoncentráció újra lehetővé teszi-e a veszélytelen belépést. 
Az ózonnal dolgozó üzemekben a törvényben meghatározott munkahelyi határértékek nemzetközi összehasonlításban megoszlanak, 0,05 és 0,1 ppm között lehetnek. Kültéren 120 µg/m3 számít jellemző terhelési határértéknek, a talajközeli ózonra vonatkozólag.
Tippünk, ajánlatunk: Az OZ-ONE professzionális ózonmérő mérőműszer optimálisan alkalmas az ózonnal kezelt helyiségekbe való belépés ellenőrzésére. Az ózonmérő mérőműszerről
ide kattintva talál bővebb információkat. 
Az OZ-ONE mérőműszer elektrokémiai szenzorát nagy pontosság jellemzi, különösen alacsony ózonértékek esetén is. Már 1 ppm-től méri a mérőműszer a koncentrációt. Így már a veszélyes határérték alatti legkisebb ózonkoncentráció is megbízhatóan mérhető.

Fontos: Az OZ-ONE ózonmérő nem alkalmas a magas ózonkoncentráció mérésére, az ózonkezelés ideje alatt. Köztes mérések végzésére az OZ-ONE ezért nem használható. 

Néhény példa az Airozon® 60000 ózongenerátor meggyőző felszereltségére: 

Airozon 60000 ózongenerátor gurulókocsis kivitelben Airozon 60000 ózongenerátor állítható lamellákkal, kifújótoronnyal Airozon  60000 ózongenerátor praktikus kezelőfelülettel Airozon  60000 ózongenerátor gurulókocsis kivitelben Airozon  60000 ózongenerátor nehezen hozzáférhető helyekre is

Kiváló minőségű alapanyagok, szolid kivitel, minőségi német gyártás: ezek az Airozon 60000 jellemzői. Hosszú élettartamot és befektetésvédelmet nyújtanak az ózongenerátornak. 

Az omnidirekcionális kifújótorony speciális lamella-szerkezetének köszönhetően vertikális irányhatásával az egész kezelendő terület magas hatásfokú átmosását teszi lehetővé. 

Az Airozon 60000 üzemeltetéséhez csak néhány kézmozdulat szükséges. Minden kezelőelem, úgymint az üzemi kapcsoló, a működésvisszajelző-lámpa, az időzítő vagy üzemóra-számláló is billenésvédetten, rázkódásmentesen van kiképezve. 

Az Airozon 60000 optimális kezeléséről és kiváló mozgathatóságáról állítható magasságú teleszkópos húzófogantyúja és stabil gurulókcsis kivitele gondoskodik. 

Az opcionálisan felhelyezhető kifújósapkának köszönhetően egy levegőelvezető-cső is csatlakoztatható az Airozon 60000 ózongenerátorhoz. Ideális nehezen hozzáférhető helyeken használva, például válaszfalak, alacsony kiképzésű szintek, üregek, tartályok, vagy csatornák célirányos fertőtlenítésére. 

Az Airozon® 60000 ózongenerátor használata közben jelentkező előnyök: 

 • Profi minőség, eredeti Trotec-gyártmány 

 • Robusztus konstrukció, profi fertőtlenítésre és szagsemlegesítésre

 • Egyfokozatú ózonteljesítmény, 60.000 mg/h 

 • Belső terek és felületek viruzid hatékonységú profi fertőtlenítése, tudományos tesztekkel igazoltan

 • Quarcüveges dielektromos* koronakisűlés, a tartós és stabil ózonteljesítményértékek érdekében

 • Hosszú élettartamú 10g-os ózon-elektródák hatszoros kötése, profi felhasználói körülmények között is megbízhatóan teljesít

 • Stabil gurulókocsis kivitel, maximális mobilitás

 • Nagy nyomóerejű radiális ventilátor, nagy terek gazdaságos kezelése

 • 360°-os terítés, nem maradnak fehér foltok, mint ahogy a manuális, tisztítószeres fertőtlenítésnél ez előfordulhat

 • Gyakorlatban előforduló

 • Omnidirekcionális ózonelolszlás, a kezelés teljes körében felületek és beltéri levegő egyenletes fertőtlenítése 

 • A kezelés végének akusztikus hangjelzése, figyelmeztető szignállal

 • Időzítő funkció, az ózonkezelés időtartamának előválasztására, 0 perctől 100 óra időtartam között

 • Üzemóra-számláló, a bevetési idő összesítésére

 • Integrált G4 levegőfilter, ami megelőzi a belső alkatrészek elkoszolódását 

   * A kiváló minőségű Airozon® -profi ózonelektródák speciálisan arra lettek fejlesztve, hogy a teljes hatókörben állandó magas ózonteljesítményt nyújtsanak, ami a feltétele a viruzidan hatékony felületi fertőtlenítésnek. Csak egy kiváló minőségű, csekély ingadozású ózontermelés a kezelés egész időtartama alatt tudja a szükséges minimum-ózonkoncentrációt biztosítani, bizonyítható terfőztlenítő hatékonysággal. 

Az Airozon®  60000 ózongenerátor műszaki adatai: Airozon 60000 ózongenerátor méretei

 • Levegőteljesítmény: max. 2.500 m3/óra

 • Ózonteljesítmény: max. 60.000 mg/óra

 • Feszültség: 230 V/ 50 - 60 HZ

 • Teljesítményfelvétel: 1.550 W

 • Névleges áramfelvétel: 6,8 A 

 • Csatlakozó típusa: CEE 7/7

 • Kábelhossz: 3,8 m

 • Méretek: 555 x 615 x 845 mm

 • Súly: 59 kg

 • ​Jótállás: 1 év

Magyar nyelvű használati utasítás

Amennyiben megnyerte tetszését az egyfokozatú, óránként max. 60.000 mg ózont kibocsátó Airozon® 60000 ózongenerátor, tisztításra és fertőtlenítő célokra használva, nehezen hozzáférhető helyeken és makacs szennyeződések esetén is, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosárba gombra! 
 

Db:  
Adatok
Csatlakozódugó CEE 7/7
Funkciók • Egyfokozatú ózonteljesítmény, 60.000 mg/h • Quarcüveges dielektromos koronakisűlés, a tartós és stabil ózonteljesítményértékek érdekében • Hosszú élettartamú 10g-os ózon-elektródák hatszoros kötése, profi felhasználói körülmények között is megbízhatóan teljesít • Stabil gurulókocsis kivitel, maximális mobilitás • Nagy nyomóerejű radiális ventilátor • 360°-os terítés • Omnidirekcionális ózonelolszlás, a kezelés teljes körében felületek és beltéri levegő egyenletes fertőtlenítése • A kezelés végének akusztikus hangjelzése, figyelmeztető szignállal • Időzítő funkció, az ózonkezelés időtartamának előválasztására, 0 perctől 100 óra időtartam között • Üzemóra-számláló, a bevetési idő összesítésére • Integrált G4 levegőfilter, ami megelőzi a belső alkatrészek elkoszolódását
Kábelhossz 3,8 m
Ózonteljesítmény 60000 mg/h
Teljesítményfelvétel 1550 W
Feszültség 230 V / 50 - 60 Hz
Levegőmennyiség max. 2.500 m3/óra
Névleges áramfelvétel 6,8 A
Méretek 555 x 615 x 845 mm
Súly 59 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (6)