Toronyventilátor, oszlopventilátor 3 fokozattal, ergonomikus kialakítással, 92 cm Trotec TVE 31 T

Toronyventilátor, oszlopventilátor 3 fokozattal, ergonomikus kialakítással, 92 cm Trotec TVE 31 T

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Toronyventilátor Trotec TVE 31 T oszlop ventilátor
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 23.990 Ft 14.990 Ft Nettó ár: 11.803 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Toronyventilátor, oszlopventilátor 3 fokozattal, ergonomikus kialakítással, 92 cm Trotec TVE 31 T

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T

Frissítő, elegáns hűtés, forró napokra és éjszakákra

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T gyönyörű kivitelben

Forró a nyár? Maradj laza, tartsd hűvösen!

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T funkcióiA 45 w teljesítményű, dizájn toronyventilátorral, a TVE 31 T-vel teljesen kipihenten lehet a nyarat élvezni, még rekordmelegek esetén is,  a frissítő, élénkítő fuvallatban. Stílusos, helytakarékos, biztonságos talpakon álló, 97 cm. magas oszlop-kiképzése mélyfekete, gyönyörű kivitelben mindenhol csalogatja a tekinteteket, bárhol használjuk. Szemet gyönyörködtető, praktikus darab akár az irodában, a nappaliban, a télikertben, nyaralóban, vagy üzletekben, éttermekben is használjuk.

Komfort, hogy még jobban érezhessük magunkat

A ventilátorfokozatok, amik egy lágy szellővel kezdődnek, és egész a friss széllel fejeződnek be, lehetővé teszik a friss levegőáramlat mindenkori hőmérséklethez és helyiségmérethez való igazítását. Azért, hogy a hűvös fuvallat az egész térben egyenletesen szétoszoljon, a karcsú, formatervezett dizájn ventilátor egy bekapcsolható, 60°-os oszcilláló funkcióval is rendelkezik. Ezen felül a TVE 31 T toronyventilátor egyéb üzemmódok széles választékát kínálja, mint a normál működés, természetes szél és éjszakai üzemmód. A komfortos felszerelést és használatot egy kellemesen nyugodt működés, kézreálló távirányító, időzítő funkció, hordozófogantyú, modern LED-kijelző, a helyiséghőmérséklet kijelzése, valamint az utolsó üzemmód memória funkciója teszik teljessé.

Tower of Power - erő, a toronyban

A hagyományos ventilátorokkal ellentétben a TVE 31 T toronyventilátor látható rotorlapátok nélkül hűt és szellőztet. A készülék belsejében egy maga körül forgó lamella-konstrukció mozog, ami beszívja a helyiség levegőjét, és az elülső oldalon a készülék teljes magasságában kifújja. Ennek az eredménye egy érezhetően hűsítő, simogató érzés a bőrön. Legmagasabb ventilátorfokozaton is a készülék 58,5 dB(A) hangértékes működése kellemesen csendesnek mondható.

Élvezzük a természetesen lágy légmozgásokat  TVE 31 T toronyventilátor üzemmódjai

A tartósan egyenletes levegőáramlat helyett aktiválhatjuk és használhatjuk a természetes szél üzemmódot is. Ebben automatikusan váltja egymást egy erősebb vagy gyengébb légáramlat. Így az az érzésünk támad, mintha odakinn, a természetben lennénk, és a kinti friss fuvallatot érezzük.

Halk hűtés a pihentető alvás érdekében

Ha nyomott, meleg az idő, rosszabbul alszunk. Sokkal kellemesebb, ha elalváskor legalább hűvösebb levegőt élvezhetünk. A bekapcsolható éjszakai üzemmód gondoskodik arról, hogy a légáramlat a kiválasztott ventillációfokozat szerint hűtsön. Egy idő után bekapcsol a következő, alacsonyabb ventilátorfokozat. Leggyengébb és leghalkabb fokozaton  a ventilátor egész éjszakán át egy könnyed, frissítő fuvallatot bocsájt ki, hogy ne melegedjen fel a levegő. A kijelző fényereje is csökken az éjszakai üzemmód ideje alatt. Így egy jó éjszakának semmi sem állhat útjába.

Automatikus kikapcsolás az időzítővel

A 12 órás időzítő a TVE 31 T toronyventilátor előre programozott kikapcsolását teszi lehetővé. Állítsa be egy órás léptékekben, hogy mikor kapcsoljon ki a ventilátor magától. Ez például olyankor praktikus, amikor nem akarjuk, hogy a ventilátor egész éjjel működjön. Így áramot is megtakarítunk, amiben az egyébként is takarékos TVE 31 T oszlopventilátor 45W-os fogyasztásával élenjáró.
Mindegy, hogy odahaza vagy az irodában használjuk: a TVE 31 T dizájn-toronyventilátorral hőségben a hűtéskomfort szempontjából a stílusosan biztonságos oldalon állunk.

A TVE 31 T toronyventilátor előnyei hagyományos ventilátorokkal szemben:

 • A TVE széria toronyventilátorai nem csak pontszerűen hűtenek, hanem teljes készülékhosszban, függőlegesen. Az egyenletes, széles levegőáram érezhetően intenzvebb lehűlést eredményez.

 • A TVE 31 T kiválóan alkalmas az íróasztal melletti felfrissülés biztosítására. A hűtés mindig az asztallap széle alatt történik – és így nincsenek felkavarodó, repülő papírlapok.

 •  A rotorlapátok elhagyásával kisebb a baleseti kockázat olyan háztartásokban, ahol gyermekek és állatok vannak.

 • Meggyőző, helytakarékos kivitel és dizájn: az oszlop-forma harmonikusan illeszkedik minden lakókörnyezetbe.

TVE 31 T és TVE 32 T összehasonlításaTVE 31 T vagy TVE 32 T - az Öné a választás!

A toronyventilátoroknak adott a készülékmagasságuk, ami ellentétben az álló ventilátorok teleszkópos, állítható lábával nem változtaható. Két toronyventilátorunk, a TVE 31 T és a TVE 32 T teljesítményében, komfortosságában teljesen azonos, egyedül  magasságuk tér el.
92 cm-es magasságával a TVE 31 T tökéletesen megfelel irodákban, ahol az íróasztal magasságában nyújt felfrissülést. A kifújt levegőáram - mindig az adott asztal magasságától függően - az asztallap alatt marad, és így a lábakat, talpat hűti. Az alacsonyabbra pozicionált levegőáramlat megakadályozza azt, hogy a papírok elrepüljenek. Ülőgarnitúrán, karosszékben, szófán űlő személyek számára is ideális választás alacsonyabb magasságú készülékünk.
Ha a toronyventilátort nagyobb térfelületen használjuk a levegő átmozgatására, a technikailag azonos megoldású TVE 32 T toronyventilátor az inkább megfelelő választás. A magasabbra felérő levegőkimenet ülő személyek esetén a felsőtestet éri leginkább, itt nyújt érezhető felfrissülést.

A TVE 31 T oszlopventilátor különös ismertetőjegyei:

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T méretei Dizájn toronyventilátor TVE 31 T oszcillációja Dizájn toronyventilátor TVE 31 T kijelzője Dizájn toronyventilátor TVE 31 T üzemmódok

Karcsú, dizájnos, helytakarékos oszlop-kivitel: 92 cm magasság, 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat.

A friss levegőáram egyenletes és nagy felületű eloszlatásáról a bekapcsolható 60°-os oszcilláció gondoskodik. A ventilátortest automatikusan ide-oda fordul.

A modern, jól áttekinthető digitális kijelzőn a ventilátorfokozat, az üzemmód, a  bekapcsolt oszcilláció, az aktuális helyiséghőmérséklet kerülnek kijelzésre. Aktív időzítés esetén a hőfok helyén a beállított óraszám látható.

12-órás időzítő funkció, éjszakai üzemmód, természetes szél: kellemes és praktikus hűtési komfortot nyújt a kiváló minőségű toronyventilátor.

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T gyönyörű forma Dizájn toronyventilátor TVE 31 T, távirányítóval is kezelhető Praktikus, helytakarákos dizájn toronyventilátor TVE 31 T

Könnyen mozgatható dizájn toronyventilátor TVE 31 T

Egyszerűen kezelhető, praktikus kezelőfelület, akár manuálisan, akár távirányítóval szabályozzuk. Mindig minden ellenőrzés alatt.

Nem szükséges fölöslegesen felállnunk: minden beállítás kényelmesen elvégezhető a kézreálló távirányító segítségével.

A lapos távirányító a készülék hátoldalán egy praktikus tartóba dugható be.  Így szállítás közben is jól elhelyezhető, és nincs keresgélés, vagy elkallódás.

A könnyű, csupán 2,5 kg súlyú ventilátor fogantyújánál fogva egyszerűen áthelyezhető egyik helyről a másikra, ahol épp szükség van rá. 

A toronyventilátor használata során jelentkező előnyök:

 •     45 watt teljesítmény, 92 cm magasság

 •     Modern, helytakarékos oszlopdizájn

 •     Csekély üzemeltetési költség

 •     3 sebességfokozat

 •     3 üzemmód: Normál üzemmód, természetes szél üzemmód és éjjeli üzemmód

 •     Automatikus, 60°-os oszcillálás, kikapcsoló funkcióval

 •     Időzítő funkció (1-12 óra)

 •     LED-kijelző és érintő kezelőpanel

 •     IR-távirányító

 •     Integrált fogantyú

 •     Biztonságos állványtalp

 •     Nyugodt járású motor: max. 58,5 dB(A)

A TVE 31 T toronyventilátort SGS által bevizsgált minőségben szállítjuk, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája, hogy a Trotec-márkaminőséggel vásárlóink teljesen biztosra mehessenek. Tanúsítvány

Kellemes, friss fuvallatt, épp ott, ahol szükség van rá! A toronyventilátor felhasználási területei:

Dizájn toronyventilátor TVE 31 T ideális irodai használatra Dizájn toronyventilátor TVE 31 T minden lakótérbe illeszkedik

Újra forró napok járnak? Maradjunk ezeken a napokon is lazák az irodában, és végezzük örömmel a munkánkat.

Minden lakótérbe illeszkedik: a TVE 31 T stílusosan és nagy teljesítménnyel hűt.

A TVE 31 T toronyventilátor technikai adatai:

Teljesítményfelvétel (W): 45
Fújásfokozat: 3
Oszcilláció: 60°
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V/50 Hz
Kábelhossz (m): 1,5
Hálózati csatlakozó: CEE 7/16
Zajszint, 1 méteres távolságban (dB(A)): 58,5
Méretek:
250 x 250 x 920
Súly (kg): 2,5

KockáVásárlási garanciazatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a TVE 31 T toronyventilátort. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TVE 31 T toronyventilátor 45 wattos teljesítménnyel, 3 fújásfokozattal és maximum 60°-os automatikus oszcillációval biztosítja az optimális levegőeloszlást. Praktikus időzítő funkciójának köszönhetően a beállított időtartam szerint kikapcsolása automatikusan programozható. Magassága ideális irodába, ülő környezetben használva. Amennyiben a karcsú, minden környezetben esztétikus és praktikus toronyventilátor megnyerte tetszését, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

Db:
Ventilátor
Fújásfokozat 3
Funkciók • 45 watt teljesítmény, 92 cm magasság • Modern, helytakarékos oszlopdizájn • Csekély üzemeltetési költség • 3 sebességfokozat • 3 üzemmód: Normál üzemmód, természetes szél üzemmód és éjjeli üzemmód • Automatikus, 60°-os oszcillálás, kikapcsoló funkcióval • Időzítő funkció (1-12 óra) • LED-kijelző és érintő kezelőpanel • IR-távirányító • Integrált fogantyú • Biztonságos állványtalp • Csendes működés: max. 58,5 dB(A)
Oszcilláció 60°
Adatok
Hálózati csatlakozó 220 - 240 V/ 50 Hz CEE 7/16
Hálózati kábel hossza 1,5 m
Zajszint 58,5 (dB(A)) (1 méteres távolságban)
Méretek 250 x 250 x 920
Súly 2,5 kg
Ipari páramentesítő adatok
Teljesítmény 45 W

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (13)