Akkus multifunkciós szerszámgép, LED, koffer, sok tartozék - Német márka - Trotec PMTS10-20V

Akkus multifunkciós szerszámgép, LED, koffer, sok tartozék - Német márka - Trotec PMTS10-20V

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Multifunkciós akkus szerszámgép PMTS 10-20V
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 27.900 Ft 24.900 Ft Nettó ár: 19.606 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Akkus multifunkciós szerszámgép, LED, koffer, sok tartozék - Német márka - Trotec PMTS10-20V

Univerzális akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V

Erős akkumlátor, kábel nélküli felhasználói szabadság

(A multifunkciós szerszámgép raktáron van, szállítási ideje 1-3 munkanap)

Univerzális akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születettek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

A rugalmas, nagy akkuerejű mindentudó, igényes felújítási munkák végzéséhez

Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V szállítási terjedelmeEgy multifunkciós szerszám tulajdonképpen egy háztartásból sem hiányozhat, ahol szívesen barkácsolnak. Ahol fontosak a jó munkaeredmények, épp úgy fontos a szerszámok jó minősége, mint a teljesítménye is. A PMTS 10-20V akkus multigép mindkét szempontot egy szerszámban egyesíti, ráadásul mindezt pénztárcakímálő áron, ergonomikus kompakt szerszámgépként, kábel nélküli kivitelben, ami felszabadító távolságtartást tesz lehetővé a hálózati konnektoroktól.
A PMTS 10-20V multigép kábel nélküli használati szabadságát a 2 Ah töltési kapacitású 20 V-os flexpower multiakku adja. Ez az NMC típusú magas minőségű, prémium márkás akku kombinálható a Trotec többi akkus szerszámával, és a lemerülés közeli állapotban is teljes akkuerővel képes teljesíteni.
Ezért a PMTS 10-20V akkus multifunkciós szerszámot használva még terhelés alatt, tartós használat esetén is profitálhat az egyenletesen nagy, erős motorteljesítményből. Az akkus üzemeltethetőség mindenhol kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, távoli sarkokban is, anélkül, hogy konnektort kellene keresni a közelben. Épp ezért az akkus multigép optimális kerti munkák végzésére, vagy nem kellően villamosított területeken történő használatra is.
Egy LED-munkalámpa az alapfelszereltség része, így a munkadarab olyan munkavégzési helyeken is jól látható és megvilágítható, ahol nincs hely másik munkalámpa használatára, vagy nincs áramellátás.

Átgondolt konstrukció, egyszerű szerszámcsere

A multifunkciós szerszám kényelmes fogásúra tervezett markolata kellemesen kézreálló, és beépített puhamarkolat-betéteivel csúszásbiztos tartást biztosít.
A PMTS 10-20V minden kezelőeleme úgy van elhelyezve, hogy bal- és jobbkezesek épp olyan jól használhatják egykezes munkavégzésre is. Az alaptartozékként szállított vibrációcsillapított markolat is igény szerint a szerszám jobb vagy bal oldalára szerelhető fel. Ez a kiegészítő markolat rezgéscsillapító hatású, és igényes munkák végzésekor lehetővé teszi a multifunkciós szerszámgép mindkét kézzel történő biztos, precíz vezetését.

Ha a szerszámbetétek cseréjére van szükség, a gyorsbefogótokmánnyal mindez könnyedén és gyorsan megoldható. Egyszerűen felemeljük a feszítőkart, és segédszerszám használata nélkül kicseréljük a betétet, és eközben be is állítjuk a 12 lehetséges munkahelyzet egyikébe. A jól kialakított befogó nem csupán a szilárd szerszámrögzítést garantálja, hanem egyben az OIS szabvány szerinti betétekkel is kompatibilis, így a szerszámbetétek kiválasztásánál Ön a lehető legszabadabban választhat.

Lendületes, precíz, tiszta mAkkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V porszívóadapterrelunka

Azért, hogy a szerszám teljesítményét mindig pontosan beállíthassuk az adott anyaghoz és a megfelelő felhasználáshoz igazítva, a lengésszám a forgókerék segítségével fokozatmentesen beállítható. A 3,2 fokos nagy oszcillációs szög precíz munkavégzést garantál sarkokban és széleken is.
Porelszívással együtt a PMTS 10-20V multifunkciós szerszám használata különösen tiszta megoldás nagy csiszolási törmelékkel járó munkák végzése esetén is. Már a szállítási trejedelem részeként megkapott porelszívó különböző szöghelyzetekbe beállítható, másodpercek alatt felszerelhető és és a megfelelő univerzális porszívóra csatlakoztatható. Így a porlerakódások elkerülhetőek a munkahelyeken, és a PMTS 10-20V multigép közvetlenül a lakóterekben is pormentesen használható.
A multifunkciós szerszámgép szállított tartozékei között különféle felhasználási területekhez sok hasznos toldalékot találunk, így kézhezvétele után azonnal kezdődhet is a felújítás, az átépítés vagy bővítés. 
Egyéb felhasználási területhez a PMTS 10-20V problémamentesen kombinálható további más tartozékokkal, például a kínálatunkban is meglévő
fürdőszobai felújító készlettel. Ezen kívül a professzionális multifunkciós szerszám szerszámbefogója sok más márkás szerszámszállító tartozékaihoz is alkalmas.

Garantáltan legjobb minőség

A PMTS 10-20V multifunkciós szerszámmal vevőink minden tekintetben biztosra mehetnek: hiszen ezt a készüléket TÜV által bevizsgált minőségben, kétszeres biztonsági tanúsítvánnyal kapják kézhez, mert természetesen a szerszámot is és a töltőkészüléket is bevizsgáltuk.TÜV certifikát

Prémium márkás akku, hogy folyamatosan tele legyen erővel

NMC típusú litium ion akkuA lítium-ionos akkuk az idők folyamán széleskörűen elterjedtek, mert sem memóriaffektus, sem önlemerülés nem fordul elő esetükben. A töltőkészülékről mindig levehetőek és használhatóak anélkül, hogy az akku károsodna. De az átfogó „lítium-ion“ megnevezésű kategória kapcsán vásárláskor gyakran olyan akkukkal találkozunk, melyek különböző minőségűek és elektródaanyagúak, sőt mi több, melyek egyre inkább csekély teljesítményt szolgáltatnak merülésük esetén.
A Trotec lítium-ionos prémium márkás akkumulátorai (NMC-típus) a használat teljes időtartama alatt változatlanul kiváló energiamennyiséget és töltési feszültséget garantálnak. Ezek a prémium márkás akkuk, ellentétben a szokásos lítium-ionos akkukkal a lemerülés folyamán nem veszítenek teljesítményükből.
A folyamatosan maximális erőből a felhasználó csak profitálhat, szinte a teljes lemerülésig. A használat előrehaladtával csak a töltési állapot csökken, a teljesítmény azonban soha nem esik vissza. Ez az előnye a Trotec prémium márkás akkujának!

Flexpower – a Trotec innovatív multiakku rendszere2 Ah Flexpower multiakku rendszer

Már ennek a Trotec Powertool szerszámgép alapfelszereltségének része egy nagyteljesítményű 20 V-os, 2 Ah nagy töltési kapacitású multiakku a Trotec Flexpower program kínálatából. Az akku töltöttségének aktuális állapotáról az akkumulátorházba integrált, háromfokozatú kapacitáskijelző ad jól láthatóan visszajelzést.
A mindössze egy óra alatt teljesen újra feltölthető erőcsomag nem csak akár 33 %-kal hosszabb készülék-használatot tesz lehetővé az 1,5 Ah standard akkumulátorokhoz képest – ezen túlmenően ez a Flexpower multiakku egyben rugalmasan kombinálható különböző Trotec szerszámokkal is, például: PRDS 10-20V akkus fúrókalapács,
PMTS 10-20V akkus multifunkcionális szerszám, PCSS 10-20V akkus kézi körfűrész, PWLS 10‑20V akkus munkalámpa,  PSCS 11‑20V akkus fúró-csavarozó, PHDS 11‑20V akkus ütvefúró-csavarozó vagy PJSS 11‑20V akkus lengőlöketes szúrófűrész.
A Flexpower multiakkukat használva mentesülünk a felesleges akkumulátorok és töltőkészülékek használatától – a megfelelő akkumulátor keresgélésének is vége. Cserélje ki egyszerűen csak a készüléket és ne az akkumulátort! A Flexpower véget vet a feleslegesen sok, különböző csereakku használatának és a folyamatosan növekvő számú szerszámkészlettel való kombinációs lehetőség révén a munkavégzés bármikor flexibilis marad és teljes energiabedobással folytatható!

A folyamatos és zavartalan munkavégzés biztosításához a szerszámgéphez való tartalék akkumlátor megrendelésére az alábbi linkre kattintva van lehetőség: https://lpv.hu/Trotec-akku-multifunkcios-pmts10-20V

Márkaminőség plusz árelőny

A multifunkcionális szerszámok között válogatva eddig alapjában véve csak két opció közül lehetett választani: vagy jó, de drága, vagy az a lényeg, hogy jó az ára az adott készüléknek.
A Trotec PowerTool szerszámaival most okosan választhat: Egyszerre jó és kedvező árúak szerszámgépeink. Hiszen a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszerek és levegőkezelő készülékek piacán jelképezi a márkaminőséget, hanem az elektromos szerszámok között is: Professzionális Trotec-megoldásokat kínálunk, kiváló ár-érték aránnyal.

A multifunkciós szerszámot használva különösen előnyös:

 • Nagyteljesítményű multifunkciós szerszám, TÜV által bevizsgált igazolt minőségben Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V tulajdonságai

 • Flexpower multiakku rendszer: más Trotec szerszámokkal rugalmasan kombinálható

 • 20 V-os erős lítium-ion akku, memóriahatás és önkisülés nélkül

 • Professzionális oszcillációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz

 • Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással

 • Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal

 • 12 különböző pozícióba állítható szerszámok

 • Beépített LED munkalámpa

 • Gyorstöltő automata lekapcsolással, csak 1 órás töltési idő

 • 3 fokozatú akku töltöttség kijelző

 • Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a rezgéscsillapított munkavégzéshez

 • Porelszíváshoz felszerelhető adapter

Tartozékok listája

A multifunkciós géppel együtt az alábbi tartozékokat szállítjuk:
1 db HCS CS 95/41 merülő fűrészlap fához, gipszkartonhoz és lágy műanyagokhoz
1 db HCS SC 80/31 kaparókés csemperagasztó-, szilikon-, malter- és festékmaradványok eltávolításához
1 db T65 gyémánt szegmens fűrészlap csempe- és járólapfúgák kimarásához
1 db Delta csiszolólap
3 db tépőzáras csiszoló háromszög fához
3 db tépőzáras csiszoló háromszög fémhez
Ezen kívül a szállítási terjedelem része: vibrációcsillapító markolat, sarokadapter, porelszívó adapter, keményhéjú koffer szállításhoz és tároláshoz
További tartozékok

Természetesen az alapkivitelen túl lehetőség van a PMTS 10-20V-t további tartozékokkal felszerelni, mint például az univerzális szett multifunkciós szerszámgéphez,  a fürdőszobai felújító készlet, valamint a háromszög csiszolópapír készlet

A multifunkciós szerszám felszereltségének áttekintése, képekben:

Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V lágyindítással Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V gyorsebfogótokmánnyal Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V mindkét oldalra felszerelhető pótmarkolattal Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V kkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V 1 órás gyorstöltéssel

A lágy indítás biztosítja a rángatás nélküli indulást

Gyorsbefogótokmány teszi lehetővé a szerszám nélküli tartozékcserét, pillanatok alatt

Mindkét oldalra felszerelhető pótmarkolat, rezgéscsillapító hatás és biztos vezetés

12 munkahelyzetet kínáló szerszámbefogó, minden IOS szabvány szerinti toldalékkal kompatibilis

Györstöltő 1 órás töltési idővel, automatikus lekapcsolással

Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V akkutöltöttség visszajelzéssel Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V fokozat nélküli vibrációs sebességgel Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V beépített LED munkalámpával Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V nagy oszcillációs szöggel Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V porszívóadapterrel

Az akkumlátor háromfokozatú töltöttségi állapot-kijelzője

Fokozat nélkül választható vibrációs sebesség, optimális testreszabás az anyaghoz és az adott felhasználáshoz

Beépített LED-munkalámpa, a sötét munkaterületek megvilágításához

3,2 fokos nagy oszcillációs szög precíz mukavégzéshez sarkokon, széleken

Alaptartozékként szállított porelszívó-adapter: csiszolásnál megszűnik a piszok

Élvezze a kábel nélküli munkavégzés mozgásszabadságát!

Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V merülő fűrészlappal Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V gyémánt szegmens fűrészlappal Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V kaparókéssel Akkus multifunkciós szerszámgép - PMTS 10-20V deltacsiszolóval

Faszerkezetben hasított kötések kifűrészelése, az alaptartozékként szállított merülő fűrészlappal fába, gipszkartonba

Járólapfúgák, vájatok kimarása, vakolatokban, gázbetonban, építőanyagokban, a T65 hosszú élettartamú gyémánt szegmens fűrészlappal

Ragasztott szőnyegek vagy PVC-padló leválasztása, HCS SC 80/31 kaparókéssel, habarcs, csemperagasztó, festék-, szőnyegmaradványok eltávolítása

Nagyobb felületek csiszolása delta csiszolólappal. Porelszívással használva különösen tiszta megoldás. Alaptartozékként 6 csiszolólapot szállítunk fához, fémhez


Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruázunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus multifunkciós szerszámgépet. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Műszaki adatok:

    Üresjárati fordulatszám, első fokozat: 5.000 - legmagasabb fokozat 19.000 min-1
    Rezgésszög: 3,2°
    Zajszint: 82,5 dB(A)
 &

Multifunkciós szerszámgép
Akku Típusa: Li-Ion Kapacitása: 2 Ah Feszültség: 20V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 V / 50 Hz
Szerszámgép
Funkciók • TÜV által bevizsgált igazolt minőség • Flexpower multiakku rendszer: más Trotec szerszámokkal rugalmasan kombinálható • 20 V-os erős lítium-ion akku, memóriahatás és önkisülés nélkül • Professzionális oszcillációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz • Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással • Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal • 12 különböző pozícióba állítható szerszámok • Beépített LED munkalámpa • Gyorstöltő automata lekapcsolással, csak 1 órás töltési idő • 3 fokozatú akku töltöttség kijelző • Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a rezgéscsillapított munkavégzéshez • Porelszíváshoz felszerelhető adapter
Rezgéskibocsátás érték Csavarás ah = in: 9,424 m/s2 Tűrés K: 1,5 m/s2
Rezgésszög 3,2 °
Üresjárati fordulatszám Első fokozat: 5.000 - 19.000 min-1
Adatok
Zajszint 82,5 dB
Névleges áramfelvétel 2000 mA
Súly 1,25 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz