Akciós csomagajánlat - Blueair 505 légtisztító SmokeStop szűrővel + SmokeStop szűrőcsomaggal

Akciós csomagajánlat - Blueair 505 légtisztító SmokeStop szűrővel + SmokeStop szűrőcsomaggal

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blueair 505 SmokeStop szűrővel + SmokeStop szűrőcsomaggal
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 269.900 Ft Nettó ár: 212.520 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Akciós csomagajánlat - Blueair 505 légtisztító SmokeStop szűrővel + SmokeStop szűrőcsomaggal

Blueair 505 SmokeStop szűrővel - Hatékony légtisztítás parlagfű allergia, asztma ellen is!

Vírus, baktérium, por, pollen, füst, gáz, atkák stb. hatékony szűrése

Nagy szennyezettségű helyiségekbe is!

Kedvezményes csomagban + SmokeStop szűrőbetét-szettel együtt

Blueair 505 kompakt légtisztító

Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel!

Blueair innováció a légtisztításbanHogy méginkább megkönnyítsük vevőink választását:  ezzel az összeállítással olyan helyiségekben történő felhasználásra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen. Így SmokeStop szűrővel együtt ajánluk és szállítjuk ezt a Blueair 505 légtisztítót.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. Az aktív szén és ez a vastag SmokeStop filter hatékonyan távolítja el a konyhai szagokat, vegyi anyagok szagát, dohányfüstöt, de házipor, állatszőr, gombaspóra, baktériumok és vírusok, virágpor, pollen ellen is kiváló.

SmokeStop szűrő, aktívszén töltet, BlueairA Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre.

Éljen ezzel az akciós csomagajánlattal, amellyel 23.300 Ft-ot takaríthat meg!

Blueair 505 SmokeStop szűrővel akciós csomagbanEgyedi, akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Blueair 505 SmokeStop szűrővel felszerelt légtisztítót, egy újabb csomag SmokeStop szűrőbetétszettel együtt. A plusz szűrőszettet fél áron, 46.500 Ft helyett 23.200 Ft-ért adjuk a légtisztító mellé, hogy a tökéletesen tiszta levegő még tovább, még kedvezőbb áron biztosított legyen!

A Blueair légtisztító csodafegyver allergia és asztma ellen is

Ha allergiától, asztmától, légúti megbetegedéstől szenved, a legjobb megoldást a Blueair 505 svéd légtisztító jelentheti. A nagy, akár 65 m2-es helyiségméretre kialakított modern Blueair Surround AirTM rendszer eltávolít minden allergia- és asztmakiváltó anyagot, és más a levegő által továbbított káros anyagot is kiszűr. A megújított készülék egy továbbfejlesztett digitális kijelzőt és érintőgombos kezelőfelületet kapott, és a wifi-csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően távirányítható a Blueair Friend-Applikáción keresztül.
Nagy felületű Hepa szűrőjével és levegő átáramoltató képességével tökéletesen tisztítja a levegőt. Ehhez a BlueairHEPASilent-technológiát használja, amiben ötvöződik a mechanikus és elektrosztatikus szűrők használatának összes előnye. A legújabb fejlesztésű szűrők és a részecske-feltöltő-kamra forradalmi újításából és kombinációjából egy egyedülálló légtisztító képesség jött létre. A technológia ezen ötvözésének köszönhetően a légtisztítás eredményessége olyan szintű, amit a mechanikai vagy az elektrosztatikus szűrés sem tudna külön - külön elérni.
Igy a készülék szinte minden szennyezőanyagot szűr, pl: vírusok, baktériumok, por, pollen, atkák, füst, gáz, stb. Nagy szűrőfelülete miatt kiváló berendezés asztma és parlagfű allergia ellen is.
Munkahelyeken, iskolákban, óvodákban, kórházakban, rendelő intézetekben és olyan helyeken, ahol sok ember kényszerül együtt lenni gyakoriak a fertőzések, több a levegőben a betegségeket okozó baktériumok és vírusok száma. A légtisztító ezen a problémán tökéletesen segít, eredménye a jobb közérzet és kevesebb beteg ember.

Teljes légcsere rövid idő alattBlueair 505 légtisztító beszívási irányok

A Blueair 505 légtisztítónál a SurroundAir szűrő és a nagy teljesítményű ventilátor biztosítja, hogy a nagy helyiségek levegőjét is tökéletesen tisztítja. Használata max. 65m²-es helyiségméretig ajánlott. A kifejezetten magas átmozgatott levegőmennyiség értékek mellett a légtisztító léghuzata kifejezetten alacsony. Ez a rendszer ugyanis három oldalról, alulról és mindkét oldalról szívja be a szennyezett levegőt, és felül és oldalt, három oldalról bocsájtja ki a megtisztított levegőt. Így a megnövekedett légkeverés egyenletessé teszi a tisztítást, további előnye, hogy a megosztott légmozgás zaja halkabb, mintha egy helyen mozgatná a levegőt a készülék. A helyiség bármely pontján ugyanolyan minőségű a levegő, és hatékony és gyors a légtisztítás.

A Blueair 505-as légtisztító egy óra alatt 765 m3 levegőt képes átmozgatni, azaz igen rövid időn belül a helyiség teljes levegőjét megtisztítja. Ezáltal lecsökken a levegőben az allergiát okozó pollen mennyisége, a betegségeket okozó vírusok, baktériumok száma, csökken a por és a szmog mennyisége.
A Blueair által megadott 65 m² kapacitásnál a helyiség minden pontján végbemegy a garantált légtisztítás, hiszen a levegő óránként 5 – 6 szor átkering a szűrőrendszeren.  Más gyártók ezzel ellentétben sokszor azt a területnagyságot adják meg, ahol a légtisztító hatása még érzékelhető. A Blueair
azt a területet jelöli, ahol a levegőtisztító még maximális hatékonysággal használható. Nagy teljesítménye miatt előszeretettel ajánljuk ezt a levegőtisztítót parlagfű allergia és asztma ellen.

Rálátás a tiszta levegőre

 Blueair Friend-ApplikációA kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair 505 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filtereit. Minden beállítás gyerekjáték. Az egyedüli tennivaló csak az érintőgomb megnyomása. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti otthonában a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében. Így a levegőminőség gyakorlatilag folyamatosan nyomon követhető és látható, a mobiltelefon kijelzőjén.

Magas CADR (Légtisztítási Hatékonyság)

A Blueair légtisztítók a saját kategóriájukban verhetetlenek a piacon, nem ismerünk hozzájuk mérhető versenytársat. Blueair 505 levegőtisztító kezelőfelület
A CADR értékeik hihetetlenül jók.
CADR értékek:

  • Füst: >450 (>765 m³/h) (Smokestop filter használat mellett)
  • Por: >400 (>680 m³/h)
  • Pollen >450 (>765 m³/h)

Egyszerűség, megbízhatóság

A légtisztító mindennapi életünk részét képezi, legyen szó lakótérről vagy irodáról, ezért tervezésekor fő szempont volt:

  • a megbízhatóság,

  • a masszív kialakítás,

  • az egyszerű kezelhetőség (egyetlen fokozatkapcsolóval egyszerűen beállítható a ventilátor és a szűrés intenzitása. A készülék könnyen mozgatható beépített kerekei segítségével.

A HEPA szűrő előnyei a levegőtisztításban

Partikelfilter, Blueair 500-as szériaA Blueair készülék három nagyméretű háromrétegű szűrőjén keresztül a szennyező anyagok 99,97%-át kiszűri,a 0,1 mikron mérettől kezdve. A három rétegének köszönhetően a szűrők élettartama jelentősen megnő. A szennyeződéseket a szűrő fokozatosan szűri ki, először a legnagyobbakat, kisebbeket és végül a legkisebbeket, így a szűrők később tömődnek el.
További 2 technológiával egészül ki ez a rendszer, melyet a Blueair sokkal jobban átgondolt, mint sok más gyártó. Egy aktívszenes szűrőbetét és a beépített ionizátor további légtisztítást végez. A levegő ionizálása után az erősen negatív töltésű részecskék sokkal jobban megtapadnak a szűrőkben, a baktériumok, vírusok elpusztulnak - a levegő csíramentesítésre kerül. Hogy miért írjuk, azt, hogy a Blueair ezt sokkal jobban átgondolta, mint sok más gyártó, azt a következő bekezdésben megtudhatja.

Blueair ionizáló különlegessége

Nem keletkezik ózon a folyamat során, ezért az asztmás, allergiás, érzékeny szervezetű emberek számára is megoldást jelenthet a Blueair 505-as. Az ionizálás - amely során ózon keletkeBlueair ionizáló képességezik - a Blueair levegőtisztítóknál nem a szűrés után, hanem még azt megelőzően történik, így a keletkezett ózont a szűrők kiszűrik. Ez a HEPA szűrőt is védi az elfertőződéstől, mert a vírusok, baktériumok már az ionizálás során elpusztulnak. Számtalan pozitív visszajelzésünk van már olyan háztartásokból, ahol asztma, vagy parlagfű ellen vetették be a készüléket.
Az aktív szenes szűrőbetét befejezi a tökéletes szűrést. A füsttel, szmoggal, kemikáliákkal erősen szennyezett levegő számára rendelhető egy ún. Smokestop, több aktív szenet tartalmazó szűrőkészlet is, ezzel az összeállítással épp az ilyen igényekre gondoltunk!


Blueair HEPASilent technológia

Energiatakarékos levegőtisztítás, halk működés - svéd minőség! Blueair 505 kompakt nagy teljesítményű légtisztító

A Blueair 505 a légtisztítók gyöngyszeme, hisz jellemzői

  • az egyedi, magas színvonalú tervezés,

  • a jó minőségű anyagok használata,

  • a precíz gyártástechnológia,

  • és az igényes forma.

Mennyit fogyaszt a Blueair 505 levegőtisztító?

A legtöbb hasonló kategóriájú levegőtisztító 50-100 W fogyaszt, ezzel szemben a Blueair 505 csendes fokozatban 15 W-ot vesz fel, mialatt 150 m3 levegőt tisztít alig hallhatóan. Csendesebb mint a suttogás. Hangja csak akkor hallható, ha igen intenzív tisztításra állítjuk, ilyenkor akár 765 m3 levegőt is átmozgat óránként. Erre a fokozatra az allergiában szenvedőknek, dohányosoknak, fertőző betegek környezetében van szükség.

A levegőtisztító mozgatása egyszerű

A Blueair 505 négy darab irányba álló kerekével könnyen mozgatható, mozgatás közben nem hagy nyomot a padlón.

Blueair 505 légtisztító minősítései

A Blueair 505nagyteljesítményű légtisztító további jellemzői:

- a HEPA szabványt maradéktalanul teljesíti
- Mobil  - kerekeken guruló kivitel
- Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése, magas CADR értékek
- 5 év garancia, ha rendszeresen, fél évente cserélünk szűrőt
- különben 1 év garancia 
- Csendes, megbízható működés
- Egyszerű, robusztus de esztétikus kivitel


Műszaki adatok

Méretek: 660x500x340 mm
Áram fogyasztás: 15-100 watt
Súly: 14 kg
Helyiségméret: 65 m2
CADR - Füst: 765 m3/h Por: 680 m3/h  Pollen: 765 m3/h Blueair 505 légtisztító érintőgombos kezelőfelülettel
Megmozgatott levegő mennyiség: 150-765 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-66 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Beépített levegőszenzor nincs
Távírányitható a Blueair Friend App segítségével
Ki/Be kapcsoló időzítő a Blueair Friend App segítségével
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Szűrőcsere-kijelzés
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Wifi kapcsolódás adatai: kompatibilis 802.11 b/g/n router, 2.4 GHz, wifi network band, network security; open, WEP, WPA & WPA2
​Magyar nyelvű használati utasítás

Tegye környezete levegőjét egészségesebbé, szűrje ki a baktériumokat, virusokat, port, polleneket a kellemes levegő és az allergénmentes levegővétel érdekében. Enyhítse allergiás, asztmás tüneteit!

Ebben az összeállításban, a SmokeStop szűrőkkel dohányfüstös, erősen szennyezett levegőjű helyiségekben való használatra gondoltunk. A Blueair 505 prémium légtisztító rendelhető HEPA szűrős felszereltséggel is, erről a készülékről itt talál információkat:
https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-levegotisztito-legtisztito

Rendelje meg most a Blueair 505 levegőtisztítót, összeállításunkban SmokeStop szűrővel együtt! Ehhez kérjük, tegye a terméket a kosárba!
 

Db:  
Adatok
Funkciók - Szűrőcsere-kijelzés - a HEPA szabványt maradéktalanul teljesíti - Mobil - kerekeken guruló kivitel - Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése, magas CADR értékek - Csendes, megbízható működés - Egyszerű, robusztus de esztétikus kivitel
Légtisztító adatok
Megmozgatott levegő mennyisége 150-765 m3/h
Áramfelvétel 15 - 100 W
Zajszint 32 - 66 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 765 m3/h-ig
Ajánlott terület 65 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate - Füst: 765 m3/h - Por: 680 m3/h - Pollen: 765 m3/h
Feszültség; 220-240 V

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz