Aircooler PAE 21 léghűtő 276 m3/h,50W,5,6l tartály

Aircooler PAE 21 léghűtő 276 m3/h,50W,5,6l tartály

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Aircooler PAE 21 Léghűtő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 54.900 Ft 49.900 Ft Nettó ár: 39.291 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Aircooler PAE 21 léghűtő 276 m3/h,50W,5,6l tartály

Aircooler PAE 21 Léghűtő

3 az 1-ben kombinált megoldás: levegőhűtő, ventilátor és párásító egyben: egész éves használatra ideális

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

Aircooler PAE 21 egyszerűen kezelhető léghűtő

Élvezzük a felfrissülést és a lehűlést!

Aircooler PAE 21 Léghűtő természetes hűtéstechnológiaHa nyáron a forróság az irodában vagy odahaza szó szerint érezhetővé válik, és gyakorlatilag megáll a levegő, gondoskodjon a klasszikusan elegáns PAE 21 léghűtővel a kellemes felfrissülésről, ráadásul csak természetes párologtatási technológiát felhasználva! 5,6 l-es víztartályával, óránkénti 0,8 l-es párásító teljesítményével max. 7 órán keresztül tud ez a készülék hűsítő levegőt szolgáltatni, análkül hogy a tartályt újra kellene tölteni. Ezen kívül elláttuk egy 3 fokozatú ventilátorral, és ilyen üzemmódban a hűtőfunkció bekapcsolása nélkül is használható, csak levegőkeringető üzemmódban gondoskodva a frissítő fuvallatról. Az egyenletes levegőelosztást a swing-funkció biztosítja, ami a függőleges lamellák jobbra - balra irányú folyamatos mozgásával jár együtt. A külső, vízszintes lamellák kézzel szabályozhatók, és kívánság szerint felfelé, lefelé vagy előre vezetik el a légáramlatot. A könnyen kivehető levegőszűrő megtisztíja a levegőt az állatszőröktől, gombáktól, spóráktól, levegőben lévő portól. 

Természetétől fogva hatékony hűtési technológia

A jól mozgatható PAE 21 léghűtő a természetes párologtatás hűtési elve szerint működik. Mindannyian ismerjük saját tapasztalatunkból: ha a nedves bőrre ráfújunk, akkor azonnal érezzük a közvetlen lehűlést, mivel a párolgás folyamata hőt von el. A PAE 21 aircoolerrel ugyan ez történik: a léghűtő belsejében egy vízzel teletöltött ún. Honeycomb - méhsejt szerkezetű, lép-struktúrájú szűrő található. A meleg levegő a készülék hátoldalán beszívódik, átvezetődik a nedves filteren és lehűl a párologtatás elve miatt. Az így keletekezett hidegebb levegő a ventilátor segítségével oszlik el egyenletesen a térben.
Frissítő tippünk: Minél hidegebb a víz, annál nagyobb a hűtési teljesítmény. Ha mindkettő, a csomagban lévő hűtőakkut a víztartályba helyezzük, a PAE 21 léghűtő teljesítménye tovább növekedhet. Jégkockák behelyezésével is ezt a kiegészítő frissítő hatást célozzuk meg.

A hűtés problémamentes verziójaAircooler PAE 21 Léghűtő 3 üzemmóddal

A klímakészülékekkel ellentétben, a léghűtőkben semmilyen kemikáliát vagy hűtőközeget nem használunk. A hűtési folyamat a fent leírtak szerint teljesen természetes módon történik. Sem elvezetőcsőre, sem fáradalmas installációra, beállításra sincs szükség.
Egyszerűen felállítjuk, és élvezzük a hűvös frissességet
Állítsa oda a levegőhűtőt, ahol épp szükség van rá. Miután csatlakoztatta áramhoz és feltöltötte a víztartályt, már élvezheti is a frissítő szellőt, fuvallatot. A fogantyúk és a könnyen gördülő görgők segítségével az aircooler nagyon könnyen mozgatható, áthelyezhető, de a görgők a fék segítségével biztonságosan, fixen rögzíthetők is.
Egész éves üzemeltetés: nyáron levegőhűtő, télen párásító
A PAE 21 levegőhűtővel egész évben a komfortos, jó közérzetet biztosító légkört élvezhetjük. Ahelyett, hogy a keskeny, helytakarékos kialakítású levegőhűtőt a nyár elteltével elraknánk a sufniba, nyugodtan használhatjuk egész évben. Tavasszal és nyár végén használhatjuk ventilátorként, 3 fújásfokozatával a frissítő fuvallatról gondoskodva. És ezután alig telik el kis idő, és jön is a fűtési szezon. Használja ősszel és télen a PAE 21 aircoolert hatékony párásítóként a kellemes helyiségklíma megteremtésére, és hogy óvja a légutakat a túl száraz levegő kellemetlen következményeitől. Óránkénti 276 m3 levegőmozgató és 0,8 l párásító teljesítményével biztosítja a kellemes helyiségklímát párásító üzemmódban használva.
A PAE 21 léghűtő stílusos kivitele gyakorlatilag minden lakó- és irodai környezetbe kiválóan illeszkedik. És 50 W-os teljesítményével tartósan energiahatékony és takarékos üzemeltetést kínál.

SecoSan Stick: tiszta víz, akár 6 hónapon keresztülTartósan friss víz, a jó levegőminőség érdekében

Azért, hogy a víztartály folyamatosan és automatikusan olyan tiszta maradjon, mint a feltöltés napján, a SecoSan Sticket ajánljuk, a víz folyamatos csíramentes tisztántartására. A SecoSan  egyedülálló megoldása az ezüstionos aktív felület, ami megköti a csírákat és baktériumokat és megakadályozza szaporodásukat. A teljesen önadagoló SecoSan iontároló kimutathatóan csíramentesen tartja a vizet. A rudacska még napi vízcsere vagy vízhasználat esetén is 6 hónapon keresztül gondoskodik a tiszta vízről. Aircooler PAE 21 Léghűtő BH30 konnektoros higrosztáttal működtetve

Léghűtők használata télen párásítóként

A léghűtők száraz levegőjű helyiségekben működnek a leghatékonyabban. A készülékek párásítóként működnek a párologtatás elve szerint, azaz a levegőbe közvetlenül nedvességet vezetnek. Ennek következménye, hogy eljárásfüggően egyidejűleg a páratartalom érezhetően növekszik a helyiségben. Télen a páratartalom növelése a száraz fűtéslevegő miatt jó a nyálkahártya számára és így hasznos a megfázás megelőzéséhez. Annak érdekében, hogy a léghűtők a helyiséglevegő páratartalmát ideális, ill. kellemes szintre növeljék, legjobb a Trotec BH30 konnektoros higrosztát használata. Az eszközt egyszerűen a léghűtő és a dugaszaljzat közé kell dugni, és az automatikusan szabályozza a páratartalmat.

A PAE 21 aircooler hasznos tulajdonságai, képekben:

Aircooler PAE 21 Léghűtő méretek, funkciók

Aircooler PAE 21 Léghűtő honeycomb technológiával

Aircooler PAE 21 Léghűtő nagy víztartállyal

Aircooler PAE 21 Léghűtő jégakkuval szállítjuk

Meggyőző adatok: 0,8 l/h párásító teljesítmény, 5,6 l-es víztartály, 3 fújásfokozat, 2 jégakku, stílusos dizájn 

Jól bevált technológia: a párologtatószűrő méhsejtes szerkezete különösen hatékony párásító teljesítményt biztosít, természetes technológiájú hűtéssel

Töltse fel vezetékes vízzel a nagy méretű víztartályt, és élvezze akár 7 órán át a frissítő légáramlatot! 

A hűtés hatékonyságának növelése érdekében a szállított 2 jégakkut a víztartályba helyezve, jégkockákat használva még nagyobb hűtési hatékonyságot érhetünk el

Aircooler PAE 21 Léghűtő vízszintjelzővel Aircooler PAE 21 Léghűtő légtisztító funkcióval Aircooler PAE 21 Léghűtő, könnyen kezelhető praktikus készülék Aircooler PAE 21 jól mozgatható léghűtő

Hogy mindig képben legyünk a vízszintet illetően: vízszintjelző minimum - maximum értékekkel

A beépített levegőszűrő kiszűri a port, szöszöket, állatszőrt a helyiséglevegőből. Ideális allergiásoknak, a szűrő könnyen kivehető és tisztítható.

Minden funkció jól látható és könnyen kezelhető az egyértelmű kezelőfelületen.

A fogantyúk és a könnyen gördülő görgők segítségével az aircooler nagyon könnyen mozgatható, áthelyezhető, de a görgők a fék segítségével biztonságosan, fixen rögzíthetők

A PAE 21 levegőhűtő készüléket az Intertek által bevizsgált minőségben kapja kézhez, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája, hogy a Trotec-márkaminőséggel teljesen biztosra mehessen. Igazolt minőség 

Néhány példa a léghűtő felhasználására:

Aircooler PAE 21 Léghűtő felhasználása Aircooler PAE 21 dizájnos, karcsú léghűtő Aircooler PAE 21 Léghűtő sokoldalúan használható

A PAE 21 léghűtő a forró napokon problémamentesen gondoskodik a felfrissülésről. Állítsa épp oda, ahol a frissítő fuvallatra szükség van!

Stílusos, karcsú kiképzésével, helytakarékos kialakításával kiválóan illeszkedik minden térbe.

Ha az irodában újra nagyon melegre fordulna az idő, a párásító-léghűtő természetes módon teremti meg a kellemes munkahelyi klímát.

A PAE 21 aircooler alkalmazása során jelentkező előnyök: 

 • 3 az 1-ben léghűtő: léghűtés, szellőzés-ventiláció, légnedvesítés-párásítás

 • Hatékony párolgás általi lehűlés, Honeycomb-technológiával

 • Jégakkus vagy jégkockás üzemeltetés lehetősége a hűtőteljesítmény fokozására, 2 tartozék jégakkuval

 • Állítható fúvásirány, automatikusan forgó lamellák

 • Helyiségklíma javítása

 • 3 fújásfokozat 

 • 0,8 l/h párásító teljesítmény

 • 5,6 l űrtartalmú nagy víztartály, hosszú üzemeltetési idő

 • 276 m3/h levegőmennyiség

 • Halk működés, csendes üzemeltetés

 • Könnyen szállítható, stabil görgőinek és rögzítőfékeinek köszönhetően, komfortos fogantyú

 • Egyszerű, intuitívan kezelhető kezelőfelület

 • Egész éves használatra megfelelő! Télen párásító, légfrissítő, nyáron léghűtő

Technikai adatok: Aircooler PAE 21 Léghűtő

Légteljesítmény max: 276 m³/h
Kimeneti levegő sebessége: 5 m/s
Fújásfokozatok száma: 3
Párásító teljesítmény max.: 0,8 l/h
Hűtőközeg: levegő
Víztartály: 5,6 l
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 50 W

Hálózati csatlakozó típusa: CEE 7/16
Kábelhossz: 1,8 m
Méretek: 290 x 260 x 700 mm
Súly: 6,5 kg

Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőhűtőt. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A PAE 21 aircooler, levegőhűtő 3 üzemmódban működtethető, levegőkeringető, léghűtő és párásító funkciójának köszönhetően télen-nyáron egyaránt folyamatosan használható készülék. Jégakku elhelyezésével még hűvösebb, kellemesebb levegőt szolgáltat. Amennyiben a nagy víztartályú, halk és nagy teljesítményű készülék elnyerte tetszését, kérjük helyezze a levegőhűtőt a kosarába!
 

Db:  
Léghűtő
Fújásfokozatok száma 3
Funkciók • 3 az 1-ben léghűtő: léghűtés, szellőzés-ventiláció, légnedvesítés-párásítás • Hatékony párolgás általi lehűlés, Honeycomb-technológiával • Jégakkus vagy jégkockás üzemeltetés lehetősége a hűtőteljesítmény fokozására, 2 tartozék jégakkuval • Állítható fúvásirány, automatikusan forgó lamellák • Halk működés, csendes üzemeltetés • Könnyen szállítható, stabil görgőinek és rögzítőfékeinek köszönhetően, komfortos fogantyú • Egész éves használatra megfelelő! Télen párásító, légfrissítő, nyáron léghűtő
Hűtőközeg levegő
Kimeneti levegő sebessége 5 m/s
Légteljesítmény max. 276 m3/h
Párásító teljesítmény max. 0,8 l/h
Víztartály 5,6 l
Adatok
Hálózati csatlakozó CEE 7/16
Hálózati kábel hossza 1,8 m
Teljesítményfelvétel max. 50 W
Feszültség 220 - 240V / 50 Hz
Méretek 290 x 260 x 700 mm
Súly 6,5 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (17)
Címkék: aircooler, léghűtő