Aircooler PAE 10 léghűtő 300 m3/h, 70 W, 4 l tartály

Aircooler PAE 10 léghűtő 300 m3/h, 70 W, 4 l tartály

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Aircooler PAE 10 Léghűtő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 49.900 Ft 43.990 Ft Nettó ár: 34.638 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Aircooler PAE 10 léghűtő 300 m3/h, 70 W, 4 l tartály

Aircooler PAE 10 Léghűtő

Hűvös, jó közérzetet biztosító léghűtő

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

Aircooler PAE 10 hűvös, jó közérzetet biztosító léghűtő

Hatékonyság és eredményesség egy időben

Extra vékony és jó felépítésű – ez csak kettő a PAE 10 léghűtő sok számba vehető tulajdonsága közül. Ezek a jellemzők ezt a léghűtőt így még szűk helyeken használva is ideális választássá teszik, ami a forró nyári napokon laza-cool módon alkalmazva az első sorba helyezi magát. És a kiegészítő szellőztető és légfrissítő funkcióknak köszönhetõen a 3 az 1-ben léghűtő nem csak nyáron sláger, hanem folyamatosan, egész évben használható – a téli szezonban akár párásítóként, nyáron pedig léghűtőként is.

A PAE 10 léghűtő működéséről itt tekinthető meg egy német nyelvű videó:

A PAE 10 aircooler esetében különféle opciók közül választhatunk a hűvös helyiséglevegő optimális eloszlatásához. Így a három ventilátorsebesség, a beállítható fújásirány és a bekapcsolható automatikus billenő mozgás swing üzemmódban gondoskodnak a mindig az adott helyzetnek megfelelő egyéni beállításról, elhelyezésről.
A PAE 10 léghűtő a nyári hőségben is segíti a friss és felszabadító lélegzethez jutást. A készülék a beszívott levegőt a ventilátoron keresztül először az integrált levegőszűrőben, valamint a párologtatószűrő átgondolt méhsejt-struktúrájában megtisztítja, járulékosan párásítja és végül – lehűtve vagy kikapcsolt hűtőfunkció esetén hűtés nélkül – visszavezeti a helyiségbe.

Párolgás okozta hőcsökkenés – természetes és kedvező költségű

A PAE 10 léghűtő a párolgás okozta hőcsökkenés hatékony alkalmazásának köszönhetõen gondoskodik a kedvező költségű levegőhűtésről és a friss, jó közérzetet biztosító klímáról. Ezt a hűtő hatást érezzük például az emberi bőr izzadásakor. A léghűtő is tartályának hideg vizes töltetével vonja ki a meleget a környezeti levegőből és azt hűvösebb levegőként fújja ki. Ez a hűtési alapelv hatékony és rendkívül alacsony üzemeltetési költségekkel jár – 300 m³/h levegőteljesítménynél a PAE 10  alig 70 W áramfogyasztást igényel. Emellett a praktikus időzítő funkció kényelmes, idővezérelt használatot tesz lehetővé.
A hagyományos klímakészülékekkel ellentétben a PAE 10 léghűtő komplett vegyi hűtőközegek nélkül működik. Nincs szükség az egyébként szokásos elhelyezési korlátozásokra, mint amelyek például a költséges fali szereléssel vagy a levegőkivezető cső felszerelésével járnak együtt.
A nagy, 4 literes befogadóképességű víztartály gyakorlatilag szinte minden, amit a léghűtő igényel és így hosszú hűtési és nedvesítési időről gondoskodik: az óránként 0,4 liternél kevesebb vízfogyasztás olyan alacsony, hogy a vizet például az irodai hétköznapokban csak egyszer kell naponta feltölteni, pótolni.
Négy padlógörgőjével és a praktikus fogantyú-bemélyedéseivel a könnyű és kompakt léghűtő kényelmesen szállítható és szinte bármilyen belső helyiségben használható.

Tippünk:
A párologtató léghűtőt lehetőleg hideg vízzel töltse fel. Az erőteljes extra lehűtésről hűtőakkumulátorok vagy jégkockák gondoskodnak.

Léghűtők használata télen párásítóként Kombinált használat aircooler PAE 10 BH 30 konnektoros hygrosztáttal

A léghűtők száraz levegőjű helyiségekben működnek a leghatékonyabban. A készülékek párásítóként működnek a párologtatás elve szerint, azaz a levegőbe közvetlenül nedvességet vezetnek. Ennek következménye, hogy eljárásfüggően egyidejűleg a páratartalom érezhetően növekszik a helyiségben. Télen a páratartalom növelése a száraz fűtéslevegő miatt jó a nyálkahártya számára és így hasznos a megfázás megelőzéséhez. Annak érdekében, hogy a léghűtők a helyiséglevegő páratartalmát ideális, ill. kellemes szintre növeljék, legjobb a Trotec BH30 konnektoros higrosztát használata. Az eszközt egyszerűen a léghűtő és a dugaszaljzat közé kell dugni, és az automatikusan szabályozza a páratartalmat.

A PAE 10 aircooler hasznos tulajdonságai, képekben:

Aircooler PAE 10 3 az 1-ben készülék Aircooler PAE 10 párologtatószűrővel Aircooler PAE 10 léghűtő nagy tartállyal Aircooler PAE 10 léghűtő időzítő funkcióval

A beszívott levegő tisztítása és párásítása, hűtése az integrált levegőszűrőben és párologtatószűrőben történik

A párologtatószűrő méhsejtes szerkezete kellemes párolgás okozta hőcsökkenést okoz

A nagy, 4 liter űrtartalmú víztartály hosszú hűtési és nedvesítési időről gondoskodik

A praktikus időzítő funkció kényelmes, idővezérelt használatot tesz lehetővé

      A PAE 10 aircooler alkalmazása során jelentkező előnyök: 

 • 3 az 1-ben léghűtő: léghűtés, szellőzés-ventiláció, frissítés Aircooler PAE 10 léghűtő méretei

 • Hatékony párolgás általi lehűlés, Honeycomb-technológiával

 • Jégakkus vagy jégkockás üzemeltetés lehetősége, a hűtőteljesítmény fokozására

 • Helyiségklíma javítása

 • Beállítható kifújási irány, automatikusan forgatható lamellák

 • 3 fújásfokozat

 • Időzítő funkció

 • Rugalmas felhasználhatóság, az extra keskeny építési mód, kialakítás miatt

 • Különösen energiahatékony

 • Halk működés

 • Könnyen szállítható, könnyű súlya és stabil görgőinek köszönhetően

 • Egész éves használatra megfelelő! Télen párásító, nyáron léghűtő

Technikai adatok:

Légteljesítmény max: 300 m³/h Aircooler PAE 10 különösen keskeny kialakítású léghűtő
Kimeneti levegő sebessége: 3,8 m/s
Fújásfokozatok száma: 3
Párásító teljesítmény max.: 0,4 l/h
Hűtőközeg: víz
Víztartály: 4 l
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 70 W

Hálózati csatlakozó típusa: CEE 7/17
Kábelhossz: 1,8 m
Méretek: 324 x 200 x 634 mm
Súly: 5 kg

Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőhűtőt. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A PAE 10 aircooler, levegőhűtő 3 üzemmódban működtethető, levegőkeringető, léghűtő és párásító funkciójának köszönhetően télen-nyáron egyaránt folyamatosan használható készülék. Különösen keskeny kiképzése miatt belső terekben bárhol rugalmasan használható. Kérjük helyezze a levegőhűtőt a kosarába, amennyiben a készülék elnyerte tetszését!

Db:  

 

Léghűtő
Fújásfokozatok száma 3
Funkciók • 3 az 1-ben aircooler: léghűtés, szellőzés-ventiláció, frissítés • Hatékony párolgás általi lehűlés, Honeycomb-technológiával • Jégakkus vagy jégkockás üzemeltetés lehetősége, a hűtőteljesítmény fokozására • Helyiségklíma javítása • Beállítható kifújási irány, automatikusan forgatható lamellák • 3 fújásfokozat • Időzítő funkció • Rugalmas felhasználhatóság, az extra keskeny építési mód, kialakítás miatt • Különösen energiahatékony • Halk működés • Könnyen szállítható, könnyű súlya és stabil görgőinek köszönhetően
Hűtőközeg víz
Kimeneti levegő sebessége 3,8 m/s
Légteljesítmény max. 300 m3/h
Párásító teljesítmény max. 0,4 l/h
Víztartály 4 l
Adatok
Hálózati csatlakozó CEE 7/17
Hálózati kábel hossza 1,8 m
Teljesítményfelvétel max. 70 W
Feszültség 220 - 240 V / 50 Hz
Méretek 324 x 200 x 634 mm
Súly 5 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (17)
Címkék: aircooler, léghűtő