Trotec TTK 350 S - Ipari párátlanító 70 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Trotec TTK 350 S - Ipari párátlanító 70 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 350 S_0624
Készlet információ:Készleten
105
Fogyasztói ár: 329.900 Ft Nettó ár: 259.764 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 350 S - Ipari párátlanító 70 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Trotec TTK 350 S - fém házas ipari párátlanító 70 liter/ nap

Profi mindentudó nagy teljesítményű szárítási alkalmazásokra

(A termék raktáron van, kiszállítás 2-5 munkanap alatt!)

Trotec TTK 350 S nagy teljesítményű fém házas ipari párátlanító

Robusztus, nagy teljesítményű mindentudó

Trotec TTK 350 S fém házas gurulókocsis ipari párátlanító

Fekete - fehér, egyetlen erős készülékben egyesítve. A TTK 350 S párátlanító befejezi a vagy - vagy választást a jó vagy kedvező között. Egyszerűen mindkettőt egyesíti egy készülékben, mindezt úgy, hogy profitálhatunk a távolkeleti árakból, anélkül, hogy a megbízhatóság vagy a kivitel szempontjából csalódnunk kellene. Hiszen ennek a páramentesítőnek a minősége a hagyományos EU-s gyártásból adódik, nem a többé-kevésbé megfelelőből. 
Ez a nagy teljesítményű ipari szárító napi max. 70 literes páramentesítő teljesítménnyel párátlanít megbízhatóan helyiségeket, max. 180 m-es alapterületig. A kívánt páratartalom 32% - 100% között állítható be egy praktikus forgókapcsoló segítségével, és ez után a TTK 350 S ipari szárító teljesen automatikusan működik, higrosztát vezérelte működéssel. Ezen felül a párátlanító egy erős levegőkeringetést képes létrehozni, 1.000 m3/ órás teljesítménnyel. 
Az, hogy ez a megbízható és robusztus páramentesítő hosszú élettartamra lett fejlesztve, mi sem mutatja jobban, mint műanyagbevonatú fémházas készülékháza, stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitele és nagy kerekei, amik biztosítják a maximális mobilitást is. 

Folyamatos üzemeltetés az épületszárításban 

Egy külső kondenzvíz-elvezetőcső csatlakoztatásával - szükség esetén opcionálisan külső kondenzvízszivattyút is hozzá kapcsolva - a TTK 350 S páramentesítő optimálisan alkalmas hosszabb felügyelet nélküli szárazontartási feladatok ellátására, például épületek szárítására is. 

Mert nagy hangsúlyt fektetünk a teljesítményre és a biztonságra! 

Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító

Az ipari szárító üzemi kapcsolóját és telítettségjelző lámpáját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el. A telítettséget jelző lámpa tele tartály esetén villan fel. Ezen felül a TTK 350 S párátlanító kikapcsol, ha a tartálya megtelik. 

A készülék belsejében egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatika szavatolja a hatákony páramentesítő eredményeket, még alacsony hőmérsékleten is. A kondenzvíz elvezetésére a csőcsatlakozás az alapfelszerelés része,  lehetővé téve ezzel a TTK 350 S számára a tartós, felügyelet nélküli működtetést, szárítási feladatok ellátását, épületszárítást is.

A TTK 350 S ipari szárító csak a Trotecnél kapható, és opcionálisan integrált üzemóra-számlálóval vagy MID-konform duál-számlálóval is szállítható,  ami lehetővé teszi az üzemórák és kilowatt-órák számlálását. 

Mit jelent az, hogy MID-konform? 

Az Európai Mérőeszköz-Irányvonal (MID) néhány területen kiegészíti az eddigi szabályozást és kapcsolódó hitelesítést. Ennek megfelelően a jövőben Európában minden energiaszámláló, amit energia-felhasználás-átszámításra használnak, MID-konform kell hogy legyen. 

Hydrofluorolefin (R-454C) környezetbarát hűtőanyag a páramentesítőkben

Környezetbarát hűtőanyag Évente több millió tonna környezetre káros CO2, üvegházhatást kiváltó gáz kerül a levegőbe, a szintetikus hűtőanyagok miatt. Épp ezért egyik legfontosabb célunk alternatív hűtőanyagok felhasználása. A Hydrofluorolefin (R-454C) hűtőanyagként való felhasználásával ez a páramentesítő is egy nagyon fontos hozzájárulást tud nyújtani a környezetvédelemhez.
A természetes hűtőanyag, a hydrofluorolefin (R-454C) egy szerves vegyület, és a szénhidrogének közé tartozik. A szintetikus hűtőanyagokkal ellentétben a környzetbarát hydrofluorolefin (R-454C) nem rendelkezik sem ózonbontó potenciállal (ODP=0), sem említésre méltó üvegházhatást kiváltó hatással (GWP=146).
És még egy kiegészítő hozzájárulás a környezetvédelem érdekében: kiváló termodinamikai tulajdonságainak köszönhetően a hydrofluorolefin (R-454C) egy különösen energiahatékony hűtőanyag, alkalmazása így még tovább csökkenti az energiaköltségeket.

A TTK 350 S páramentesítő különleges felszereltsége képekben 

Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító méretei Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító biztonságos üzemi kapcsolóval Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító integrált hordozófogantyúval Trotec TTK 350 S  fém házas ipari párátlanító külső kondenzvíz elvezetőcsővel

Kompakt méretei ellenére a TTK 350 S 70 l/napos párátlanító teljesítménnyel büszkélkedhet, max. 180 m2-es / 450 m3-es helyiségméretig. Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitele, erős fémháza és forgódugattyús kompresszora minden pozícióban lehetővé teszik a szállítást és a tárolást. 

Az ipari szárító üzemi kapcsolóját és telítettségjelző lámpáját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el.

Az integrált hordozófogantyúk még inkább megkönnyítik a TTK 350 S szállítását és elhelyezését bármilyen kívánt helyre. 

Az alapfelszerlésben szállított külső kondenzvíz-elvezetőcső ideálissá teszi a TTK 350 S páramentesítőt tartós, felügyelet nélküli munkák végzésére is. 

Trotec TTK 350 S  fém házas ipari párátlanító épületszárításra Trotec TTK 350 S nagy teljesítményű fém házas ipari párátlanító Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító memóriafunkcióval Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító épületszárításra

A TTK 350 S automatikusan gondoskodik arról, hogy a célérték folyamatosan tartva legyen. Ha elértük a kívánt célértéket, a páramentesítő kikapcsol, ha emelkednek a páraértékek, újra indul a párátlanítás. Az elérendő célérték 32 % és 100 % között választható, aszerint, milyen páraértéket szeretnénk elérni a helyiségben. 

A TTK 350 S ipari páramentesítő automata leolvasztó funkcióval rendelkezik. Ha a helyiséghőmérséklet 11 °C alatt marad, a páramentesítő párologtatója lejegesedne. Épp ezért ilyenkor a párátlanító automatikus leolvasztást futtat le. 

A TTK 350 S memória-funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően váratlan áramkimaradás után a készülék a legutóbbi beállításokkal indul újra, ha az áramellátás újraindul. 

Folyamatosan működtetve a TTK 350 S tartósan páramentesít. Épp ezért alkalmas hosszabb, felügyelet nélküli szárítási feladatok ellátására, profi épületszárításra. A páramenetsítés során keletkező kondenzvizet ebben az esetben a szállított elvezetőcsövön kell elvezetni, hogy ne legyen szükség a tartály folyamatos ürítésére. 

Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító higrosztát-vezérléssel

Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító tartós üzemeltetésre

Trotec TTK 350 S fém házas ipari párátlanító helyiségszárításra

A TTK 350 S ipari páramentesítő higrosztát-vezérelte automatikus üzemeltetésének köszönhetően optimális helyiségklímáról gondoskodik például raktárcsarnokokban is. A kiválasztott célérték egy minimum és maximum érték között forgókapcsolóval állítható. 

A nagy teljesítményű és kényelmesen használható ipari páramentesítőnek köszönhetően szerkezetkész épületek gyorsan és egyszerűen száríthatók. Így nagyobb késlekedés nélkül is jól zajlanak a szárítási feladatok, még alacsony hőmérséklet esetén is. 

A TTK 350 S vízkárok esetén is kitűnő választás! Ilyen káresetek után a helyiségek szárítása jelentősen felgyorsulhat, egyidejűleg csökkentve a penészképződés kockázatát. 

A TTK 350 S páramentesítő legfontosabb tulajdonságai:

  • 100%-os Trotec minőség, fejlesztés, tervezés, dizájn

  • Alacsony hőmérséklet esetén is magas párátlanító teljesítmény

  • Robusztus műanyag bevonatú fém ház

  • Kettős forgattyús kompresszorának köszönhetően minden helyzetben szállítható és tárolható

  • Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitel

  • Higrosztát vezérelte párátlanító automatika 

  • Forró levegős leolvasztó-automatika

  • Opcionálisan MID-konform üzemóra- és kilowattóra duál-számlálóval felszerelhető

Trotek TTK 350 S - Ipari szárító készülék műszaki adatai: 

Párátlanítás: max. 70 liter/nap
Környezeti hőmérséklet: 5-32 °C
Környezet páratartalom: 50-90 % RH
Párátlanítás (30 °C, 80% rel. pár.): 55 l/nap
Ajánlott terület: 450 m/ 180 m2
Légszállítás: 1000 m3/h
Feszültség: 220 - 240 V/ 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 6 A
Teljesítményfelvét: 1,3 kW
Ajánlott biztosíték: 10
Hűtőközeg típusa: R-454C
Hűtőközeg mennyisége: 650 g
GWP-faktor: 146
CO2-ekvivalenvcia: 0.0949 t
Nyomás szívó oldalon: 0,5 MPa
Nyomás kimeneti oldalon: 1,8 MPa
Tartály: 6 liter
Zajszint: 54 dB (A)
Méretek (HxSzxM): 530x500x965 mm
Súly: 39 Kg 
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Amennyiben elnyerte tetszését ez a nagy teljesítményű ipari száritó, a TTK 350 S, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra! 

Db:  


 

Adatok
CO2-ekvivalencia 0.0949 t
GWP-faktor 146
Hűtőanyag R-454 mennyisége: 650 g
Feszültség 220 - 240 V/ 50 Hz
Levegőmennyiség 1000 m3/h
Zajszint 54 dB (A)
Ajánlott terület 450 m3 / 180 m2
Névleges áramfelvétel 6 A
Súly 39 kg
Ipari páramentesítő adatok
Teljesítményfelvétel 1,3 kW
Működési hőmérséklet 5-32 °C
Tartály 6 liter
Páramentesítő adatok
Leolvasztás forró gáz
Méret 530x500x965 mm
Páratartalom tartomány 50-90% RH
Páramentesítő teljesítmény max.70 l/nap

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz