Trotec TTK 650 S - Ipari párátlanító 150 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Trotec TTK 650 S - Ipari párátlanító 150 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TTK 650 S
Készlet információ:Készleten
105
Fogyasztói ár: 459.900 Ft Nettó ár: 362.126 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TTK 650 S - Ipari párátlanító 150 liter/nap - Ipar, Könyvtár, Múzeum

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító max. 150 liter/ nap

Megbízható technológia, nagy szárítási kapacitás

(A termék raktáron van, kiszállítás 2-5 munkanap alatt!)

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító

Fekete-fehér. Tipp-topp. 

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító nagy teljesítménnyel

Jó és kedvező. A kizárólag csak a Trotecnél kapható TTK 650 S ipari páramentesítő hagyományosan EU-gyártásból származik, és nyilvánvalóan bizonyítja, hogy a távolkeleti árszinvonal minden további nélkül egyesíthető a robusztus kivitellel, és a kiváló márkaminőséggel. 
Ezzel a kiváló teljesítményű ipari párátlanítóval csak profitálhatunk kiszárítási munkák végzésekor vízkárok után, vagy új épületek építése esetén a szárítási feladatok ellátása közben, anélkül, hogy a kivitelezés vagy a megbízhatóság vallaná ennek kárát. 
Még a gyakori helyváltoztatás, a felhasználás helyszínének változása sem jelent problémát a TTK 650 S ipari szárító számára, hisz stabil gurulókocsis kivitelének, erős markolatának és nagy kerekeinek köszönhetően maximálisan mobil ez a készülék, és gyorsan áthelyezhető az egyik felhasználási helyről a másikra. 
A TTK 650 S ipari szárító üzemi kapcsolóját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója is védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el.
Hogy még alacsony hőmérsékleten is egészen biztosak lehessünk a hatékony páramentesítő eredményekben, egy korszerű, forró gázos leolvasztó automatika működik a TTK 650 S belsejében. Nagyon magas párátlanító teljesítménye miatt ez az ipari szárító a víztartály helyett egy közvetlen kondenzvíz-elvezetéssel üzemel

A TTK 650 S iprai páramentesítő opcionálisan integrált üzemóra-számlálóval vagy MID-konform duál-számlálóval is szállítható,  ami lehetővé teszi az üzemórák és kilowatt-órák számlálását. 

Mit jelent az, hogy MID-konform? 

Az Európai Mérőeszköz-Irányvonal (MID) néhány területen kiegészíti az eddigi szabályozást és kapcsolódó hitelesítést. Ennek megfelelően a jövőben Európában minden energiaszámláló, amit energia-felhasználás-átszámításra használnak, MID-konform kell hogy legyen. 

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító

Hydrofluorolefin (R-454C) környezetbarát hűtőanyag a páramentesítőkben

Környezetbarát hűtőanyag Évente több millió tonna környezetre káros CO2, üvegházhatást kiváltó gáz kerül a levegőbe, a szintetikus hűtőanyagok miatt. Épp ezért egyik legfontosabb célunk alternatív hűtőanyagok felhasználása. A Hydrofluorolefin (R-454C) hűtőanyagként való felhasználásával ez a páramentesítő is egy nagyon fontos hozzájárulást tud nyújtani a környezetvédelemhez.
A természetes hűtőanyag, a hydrofluorolefin (R-454C) egy szerves vegyület, és a szénhidrogének közé tartozik. A szintetikus hűtőanyagokkal ellentétben a környzetbarát hydrofluorolefin (R-454C) nem rendelkezik sem ózonbontó potenciállal (ODP=0), sem említésre méltó üvegházhatást kiváltó hatással (GWP=146).
És még egy kiegészítő hozzájárulás a környezetvédelem érdekében: kiváló termodinamikai tulajdonságainak köszönhetően a hydrofluorolefin (R-454C) egy különösen energiahatékony hűtőanyag, alkalmazása így még tovább csökkenti az energiaköltségeket.

A TTK 650 S páramentesítő különleges felszereltsége képekben:  

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító méretei Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító védett kapcsolókkal Trotec TTK 650 S - könnyen szállítható fém házas ipari párátlanító Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító elvezetőcső-csatlakozással

Kompakt méretei ellenére a TTK 650 S  max. 150 l/napos párátlanító teljesítménnyel büszkélkedhet, max. 590 m2-es / 1470 m3-es helyiségméretig. Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitele, erős fémháza és forgódugattyús kompresszora minden pozícióban lehetővé teszik a szállítást és a tárolást. 

Az ipari szárító üzemi kapcsolóját egy por- és fröccsenő víz ellen védett burkolat fedi. Hogy a higrosztát forgókapcsolója védve legyen a véletlenszerű elállítástól, és a kapcsolási pozíció megváltoztatásától, egy bemetszéssel láttuk el.

Az integrált hordozófogantyúk még inkább megkönnyítik a TTK 650 S szállítását és elhelyezését bármilyen kívánt helyre. 

A szériafelszereltséghez tartozó külső kondenzvíz-elvezetőcső-csatlakozás ideálissá teszi a TTK 650 S páramentesítőt tartós, felügyelet nélküli munkák végzésére. 

Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító automatikus működéssel Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító automata leolvasztással Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító memória funkcióval Trotec TTK 650 S - fém házas ipari párátlanító folyamatos működéssel

A TTK 650 S automatikusan gondoskodik arról, hogy a célérték folyamatosan tartva legyen. Ha elértük a kívánt célértéket, a páramentesítő kikapcsol, ha emelkednek a páraértékek, újra indul a párátlanítás. Az elérendő célérték 32 % és 100 % között választható, aszerint, milyen páraértéket szeretnénk elérni a helyiségben. 

A TTK 650 S ipari páramentesítő automata leolvasztó funkcióval rendelkezik. Ha a helyiséghőmérséklet 11 °C alatt marad, a páramentesítő párologtatója lejegesedne. Épp ezért ilyenkor a párátlanító automatikus leolvasztást futtat le. 

A TTK 650 S memória-funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően váratlan áramkimaradás után a készülék a legutóbbi beállításokkal indul újra, ha az áramellátás újraindul. 

Folyamatosan működtetve a TTK 650 S tartósan páramentesít. Épp ezért alkalmas hosszabb, felügyelet nélküli szárítási feladatok ellátására, profi épületszárításra. A páramentesítés során keletkező kondenzvizet a párátlanító nagy teljesítménye miatt elvezetőcsövön keresztül kell elvezetni. 

A TTK 650 S ipari páramentesítő higrosztát-vezérelte automatikus üzemeltetésének köszönhetően optimális helyiségklímáról gondoskodik például raktárcsarnokokban is. A kiválasztott célérték egy minimum és maximum érték között forgókapcsolóval állítható. 

A nagy teljesítményű és kényelmesen használható ipari páramentesítőnek köszönhetően szerkezetkész épületek gyorsan és egyszerűen száríthatók. Így nagyobb késlekedés nélkül is jól zajlanak a szárítási feladatok, még alacsony hőmérséklet esetén is. 

A TTK 650 S vízkárok esetén is kitűnő választás! Ilyen káresetek után a helyiségek szárítása jelentősen felgyorsulhat, egyidejűleg csökkentve a penészképződés kockázatát. 

A TTK 650 S páramentesítő legfontosabb tulajdonságai:

  • 100%-os Trotec minőség, fejlesztés, tervezés, dizájn

  • Alacsony hőmérséklet esetén is magas párátlanító teljesítmény

  • Robusztus műanyag bevonatú fém ház

  • Kettős forgattyús kompresszorának köszönhetően minden helyzetben szállítható és tárolható

  • Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitel

  • Higrosztát vezérelte párátlanító automatika 

  • Forró levegős leolvasztó-automatika

  • Opcionálisan MID-konform üzemóra- és kilowattóra duál-számlálóval felszerelhető

Trotek TTK 650 S - Ipari szárító készülék műszaki adatai: 

Párátlanítás: max. 150 liter/nap 
Párátlanítás (30°C, 80%rel. pár): 91 l/nap
Környezeti hőmérséklet: 5-32 °C
Környezet páratartalom: 50-90 % RH
Ajánlott terület: 1470 m/ 590 m2
Levegőmennyiség: 1000 m3/h
Feszültség: 220 - 240 V/ 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 8,6 A
Teljesítményfelvét: 1,9 kW
Ajánlott biztosíték: 16
Hűtőközeg típusa: R-454C
Hűtőközeg mennyisége: 1.050 g
GWP-faktor: 146
CO2-ekvivalenvcia: 0.15 t
Nyomás szívó oldalon: 0,5 MPa
Nyomás kimeneti oldalon: 1,8 MPa
Zajszint: 56 dB (A)
Méretek (HxSzxM): 616x511x1.022 mm
Súly: 52 Kg 
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Amennyiben elnyerte tetszését ez a nagy teljesítményű ipari száritó, a TTK 650 S, ami kimondottan nagy terekben használható, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra

Db:  


 

Adatok
CO2-ekvivalencia 0.15 t
Funkciók • Alacsony hőmérséklet esetén is magas párátlanító teljesítmény • Robusztus műanyag bevonatú fém ház • Kettős forgattyús kompresszorának köszönhetően minden helyzetben szállítható és tárolható • Stabil szállítófogantyúval ellátott gurulókocsis kivitel • Higrosztát vezérelte párátlanító automatika • Forró levegős leolvasztó-automatika • Opcionálisan MID-konform üzemóra- és kilowattóra duál-számlálóval felszerelhető
GWP-faktor 146
Hűtőanyag R-454C mennyisége: 1.050 g
Feszültség 220 - 240 V/ 50 Hz
Levegőmennyiség 1000 m3/h
Zajszint 56 dB (A)
Ajánlott terület 1470 m3 / 590 m2
Névleges áramfelvétel 8,6 A
Súly 52 kg
Ipari páramentesítő adatok
Teljesítményfelvétel 1,9 kW
Működési hőmérséklet 5-32 °C
Páramentesítő adatok
Leolvasztás forró gáz
Méret 616x511x1.022 mm
Páratartalom tartomány 50-90% RH
Páramentesítő teljesítmény max.70 l/nap

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz