Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig - Trotec TTK 105 S

Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig - Trotec TTK 105 S

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 105 S fél ipari párátlanító
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 155.000 Ft 109.000 Ft Nettó ár: 85.827 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Fémházas fél-ipari páramentesítő ipari jellegű környezetbe, fém ház, max. 30l/nap, 90 m2-ig - Trotec TTK 105 S

Trotec TTK 105S - A fél-ipari páramentesítő készülék

(A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)
német fémházas páramentesítő

TTK105 S páramentesítő kijelző - robusztus kivitelA háztartási, és az ipari páramentesítő készülékek között óriási különbségeket fedezhetünk fel, ugyanakkor olyan eszközökkel is találkozhatunk, amelyek átmenetet képeznek a két megoldás között. Ilyen átmenet a Trotec TTK 105 S modellje is, amelyet leginkább fél-ipari páramentesítőnek nevezhetnénk! A tulajdonos egy olyan berendezéssel gazdagodhat, mely már kielégít néhány olyan igényt, melyet egy ipari páramentesítővel szemben támaszthat, mégis a termék ára inkább egy háztartási páramentesítő árához közelít.

TTK105S páramentesítő fém ház tartály

Ez a fémházas páramentesítő lényegében maximális 30 literes párátlanító teljesítményt takar, (ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő), ugyanakkor a hagyományostól eltérő külsővel és anyaghasználattal.

Strapabíró fémből készült a Trotec TTK 105 S párátlanító

A Németországban összeszerelt robosztus fémház garanciát jelent a hosszú távú védelemre, a gép belsejében található alkatrészek pedig a megbízható működésre. Természetesen a Trotec TTK 105 S párátlanító készülék rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amit egy jól felszerelt párátlanítótól elvárunk. Találhatunk benne higrosztátos szabályzót, digitális kijelzőt, automata és állandó üzemmódot, időzítést, üzemóra számlálót és sok más apró, de annál fontosabb kiegészítőt.

TTK105S páramentesítő egyszerű szűrő takarítás Emellett az említett fél-ipari páramentesítő kiváló designnal rendelkezik, így bármilyen környezetben esztétikus látványt nyújt, s egyáltalán nem zavaró.

Ezen tulajdonságaival tökéletes megoldást jelent könyvtárak, múzeumok és irattárak páramentesítésére is, maximum 90 m2-es alapterületig. Lakásokba az ipari jellegű kinézete és a fémes jellegű hangja miatt nem ajánljuk.


A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 105 S fél-ipari páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 105 S fél-ipari páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

Kérjük, tekintse meg a Trotec TTK 105 S részletes technikai specifikációit, s ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal!

A TTK 105 S fémházas fél-ipari páramentesítő műszaki adatai:

 • Párátlanító teljesítmény max. : 30 l /nap (35°C/90% rp.)

 • Ventilátor max.: 240 m³/h

 • Ajánlott terület:  90 m²/ 225 m³ - ig

 • Üzemi hőmérséklet: 5°C -  35°C között

 • Páratartalom: 30% -100% r.p..

 • Feszültség: 230 V // 50 Hz

 • Teljesítményfelvétel max: 0,52 kW

 • Kondenztartály mérete: 5,2 l

 • Max zajszint, max fordulatont: 55 dB (A)

 • Méretek:: 250 x 342 x 517 mm

 • Súly: 14,5 kg

 • Jótállás: 2 év

 • Magyar nyelvű használati utasítás

Hogy még közelebbről megismerkedhessen a TTK 105 S fémházas páramentesítővel, feltöltöttünk ide egy német nyelvű videót is. A videóban jól látszanak a párátlanító gyakorlati előnyei, mint pl. fémház, szép design, egyszerű vezérlés, stb.Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű párátlanító gépet, a kosár gombra kattintva!

 

Db:  
Adatok
Funkciók két ventilátorfokozat, elektronikus leolvasztó funkció, robusztus aluház, időzítő-funkció, túlfolyásvédelem, kikapcsolási automatika, kondenzvíz elvezetési lehetőség
Páramentesítő adatok
Ajánlott terület 90 m2 / 225 m3
Ventilátor max. 240 m3/h
Súly 14,5 kg
Üzemi hőmérséklet 5°C - 35°C között
Páratartalom tartomány 30% - 100% r.p
Teljesítményfelvétel max. 0,52 kW
Zajszint dB (A) 55 (maximális fordulaton)
Méretek 250 x 342 x 517 mm
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Páramentesítő teljesítmény max. : 30 l /nap (35°C/90% rp.)
Kondenztartály 5,2 l

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz