Prémium levegőtisztító 65 m2 -  Blueair 603

Prémium levegőtisztító 65 m2 - Blueair 603

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blueair 603
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 229.000 Ft Nettó ár: 180.315 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Prémium levegőtisztító 65 m2 - Blueair 603

Blueair 603 - nem kell beépített légtisztító a hatékony légtisztításhoz

Vírus, baktérium, por, pollen, füst, gáz, atkák stb hatékony szűrése

(A légtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

Blueair 603-as légtisztító elölnézetAsztmában, allergiában, légúti megbetegedésben szenved? Válassza a Blueair 600-as svéd légtisztító sorozat valamelyik tagját! Közös jellemzőjük, hogy kiválóan tisztítják a levegőt, mert nagy mennyiség átáramoltatására képesek, és a beépített Hepa szűrőjük szűrőfelülete hatalmas. Ezek a szűrők kombinálják a mechanikus, és elektrosztatikus szűrők előnyeit, légszűrő képességük kiváló, energiatakarékosak. Szinte minden szennyező anyagot szűrnek, mint pl. vírusok, baktériumok, por, pollen, atkák, füst, gáz, stb.

Ahol sok ember dolgozik közös helységekben, gyakori probléma, hogy járványok idején megfertőzik egymást. Gondoljunk csak az irodaházakra, irodákra: nem véletlen, hogy ezt a típust nagyon kedvelik ezeken a helyeken. Akárcsak a kórházakban, rendelőkben is, mert ott aztán végképp telített a levegő baktériumokkal, vírusokkal. Ezen segít ez a légtisztító, az eredmény pedig jobb közérzet, a dolgozók, betegek, orvosok részéről.

Blueair 603 mobil légtisztító lakásokba, irodákba

Blueair oldalnézet a légbeszívó nyílássalEz a légtisztító nagy helységek levegőjének tisztítására alkalmas, a beépített SurroundAir szűrőtechnológia, és a nagyteljesítményű ventilátor segítségével. Az 503-as levegőtisztító készüléknél eggyel nagyobb teljesítményű, 65m2-es helységnagyságig ajánlott. A berendezés kerekekkel van ellátva, így mozgatható a helységen belül, vagy máshová is átvihető.

Magas CADR (légtisztítási hatékonyság)

Ezek a levegőtisztítók verhetetlenek a maguk kategóriájában. Arra bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan nézzen körül a piacon, nem fog más gyártótól készüléket találni, ami képes versenyezni a 603-al. Sokszor, pont ezért, más gyártók meg sem adják ezt az értéket, nehogy alulmaradjanak a versenyben.

CADR értékek:

Füst:  >450 (>765 m3/h) (Smokestop filter használata mellett.)
Por:     >400 (>680 m3/h)
Pollen:   >450 (>765 m3/h)

Egyszerű, megbízható vezérlés

Ez a levegőtisztító mindennapi életünk részét képezi, így tervezői abból indultak ki, hogy lakótérben, vagy irodákban használjuk. Tervezésekor fő szempont a megbízhatóság, robusztusság volt. A légszűrő kezelése egyszerű, egyetlen egy fokozatkapcsoló található, amellyel beállítható a ventilátor fordulatszáma, és a szűrés erőssége.
Ez a levegőszűrő ugyanolyan teljesítményű, mint a sorozat nagyobb, drágább tagjai, de mivel nem tartalmaz beépített szenzorokat, és digitális kijelzőt így olcsóbban hozzájuthat.

Teljes légcsere rövid idő alatt

A Blueair 603-as légtisztító egy óra alatt 850m3 levegőt képes átmozgatni, azaz igen rövid időn belül a helység teljes levegőjét megtisztítja. Lecsökken a pollen mennyisége, ami allergiát okozhatna. Lecsökken a vírusok, baktériumok száma, csökken a por és a szmog mennyisége is.

Mit jelent a 65m2 helységnagyság a Blueair 603-as légtisztíó esetében?

A Blueair - sok más gyártótól eltérően - a helységnagyságot úgy adja meg, hogy annak minden pontján maximális légtisztítást garantál. Nincsenek tehát "pangó" sarkok, ahol megáll a levegő: a helység teljes levegője 5-6-szor át lesz keringtetve a szűrőn.

Milyen előnyökkel jár a HEPA szűrő a Blueair levegőtisztítókban?

Blueair beépített HEPA szűrőA HEPA szó egy szabványt takar, amely szigorú követelményeket támaszt a szűrővel szemben. Ilyen például a levegőben levő szennyező részecskék kiszűrésének képessége, %-ban megadva. A mi légszűrő készülékeink három nagyméretű szűrővel vannak ellátva, amelyek 99,97 %-át kiszűrik a szennyező anyagoknak, akár 0.1 mikron (a milliméter ezredrésze!) nagyságtól kezdve. A hagyományos Hepa szűrőkkel ellentétben a Blueair esetében három rétegű szűrő végzi a munkát, így élettartamuk nagyobb, mintha csak egy réteg lenne beépítve a berendezésbe: az első réteg szűri a legdurvább szennyeződéseket, a második a közepes méretűeket, a harmadik pedig a legkisebbeket. Így jóval hosszabb idő alatt tömődnek el a szűrők, így megnövekszik élettartamuk. Gondoljunk csak bele: a finom szűrésre készített szűrőt nem fogják eltömíteni a durva részecskék, neki csak azt kell szűrnie, amire való.

És ez még nem minden! A tökéletes szűrés érdekében a levegőt további eljárásoknak vetjük alá: aktívszenes szűrés, és beépített ionizátor. Az ionizált levegőben levő részecskék erős negatív töltésüknek köszönhetően még jobban beletapadnak a szűrőkbe. A levegőtisztító működése mellett nem szállnak szabadon a levegőben, és így nem lélegezzük be őket. Az ionizálás ugyanakkor csíramentesítést is jelent: elpusztítja a baktériumokat, vírusokat.

Mitől különleges a Blueair ionizáló technológiája?

A Blueair légtisztító nem bocsát ki ózont, így különösen ajánlott a minimális ózonmennyiségre is érzékeny szervezetű asztmás, allergiás emberek számára. Az ionizálás egyik káros mellékhatása ugyanis az ózon képződés, amelyet sok más gyártó készüléke kibocsát magából, mert az ionizálás náluk a szűrés után történik meg. A Blueair 603 különlegessége abban rejlik, hogy az ionizálás még a szűrés előtt megtörténik, így a szűrő magát az ózont is kiszűri, így a végén az ózonkibocsátás nulla lesz. A vírusok és a baktériumok pedig még az előtt pusztulnak el, hogy a szűrőbe érnének. Az ionizátor a hepa szűrőt is védi az elfertőződéstől.

Az aktív szenes betét további szűrést végez. Ennek a szűrőnek van speciális, külön rendelhető változata az ún. Smokestop filter, ami még több aktív szenet tartalmaz és amely füst, szmog szűrésére kiváló.

Egyforma erősségű légtisztítás a helyiség bármely pontján

A levegtőisztító tervezésekor fontos szempont volt, hogy a helység teljes levegőjét átmozgassa, megtisztítsa, ne csak a levegőszűrő közvetlen közelében. Ezért a levegőszűrő három oldalról szívja be a levegőt: alul, és két oldalán is. A tisztított levegőt is három oldalon fújja ki: felül, és kétoldalt. Ennek a megoldásnak több előnye is van: egyrészt egyenletes lesz a légtisztítás, mert nagy lesz a légkeveredés, másrészt sokkal csendesebb is lesz a levegőtisztítás, mert az összes légmozgás zaja, ami együtt hangos lenne, így több irányba szétoszlik.

Energiatakarékos levegőtisztítás, halk működés - svéd minőség!

levegőtisztító vírus baktériumEz a légszűrő a mérnöki munka gyöngyszeme - precíz tervezés, jó minőségű anyagok, igényes gyártástechnológia jellemzi. A formatervezők is kitettek magukért, a levegőtisztító egyáltalán nem hat idegenként a lakásban, sőt, a vendégek gyakran megdicsérik, - mondják vásárlóink. Tény, hogy ezek a levegőtisztítók nem csupán hatékonyak, nagy teljesítményűek, hanem jól is mutatnak.

Mennyit fogyaszt a Blueair 603 levegőtisztító?

A legtöbb más, óránként 50-100W energiát fogyasztó légszűrővel szemben, ez a berendezés mindössze 30W-ot fogyaszt csendes fokozaton, miközben óránként 150m3 levegő halad át rajta, és tisztul meg. Ezen a fokozaton a levegőtisztító annyira halk, hogy aludni is lehet mellette. Egyedül akkor hallható a hangja, ha a nagyobb, pl. a 850m3-es fokozatra állítjuk, de erre ritkán van szükség, talán csak akkor, ha hirtelen intenzív légtisztításra van szükség ( pl. allergiában szenvedők lefekvés előtt, fertőző beteg jelenlétében, erős szagok, füst), egyébként bőven elég a csendes fokozat, ami mellett, mint mondtuk, aludni lehet.

Egyszerűen mozgatható

A levegőtisztító készüléket oda húzhatjuk, ahol szükség van rá. 4 darab irányba álló kereke gondoskodik a könnyű mozgatásról. A kerekek anyaga nem hagy nyomot a padlón.

A Blueair 603 E nagyteljesítményű légtisztító jellemzői

- a szigorú HEPA szabvány maradéktalan teljesítése
- mobil kivitel
- Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése
- 5 év garancia, ha rendszeresen, fél évente cserélünk szűrőt
- különben 1 év garancia
- Csendes, megbízható működés
- Egyszerű, robusztus vezérlés
- Esztétikus kivitel


Műszaki adatok

Méretek: 660x500x340 mm
Áram fogyasztás: 35-120 watt
Súly: 16 kg
Terem méret: 65 m2
CADR - Füst: 450  Por: >400  Pollen: 450 
Megmozgatott levegő mennyiség: 150-830  m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-66 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

Szűrje ki Ön is irodájából, lakásából a port, pollent a vírusokat és a baktériumokat, lélegezzen Ön is egészséges, kellemes levegőt!

A Blueair légtisztító készülékeket HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Amennyiben Smokestop szűrővel (szagokat, füstöt hatékonyan semlegesíti) kéri a légtisztítót, akkor a készülék ára: 245.700 Ft-ra változik. A Smokestop szűrő igényét kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Rendelje meg most a Blueair 603 levegőtisztítót!
 

Db:  


 

Légtisztító adatok
Áramfelvétel 35-120 W
Zajszint 32 - 66 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 150-830 m3/h
Ajánlott terület 65 m2-ig
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 16 kg
Feszültség; 220-240 V

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz