Prémium levegőtisztító 54 m2- Allergia, asztma ellen csodafegyver - Blueair 503

Prémium levegőtisztító 54 m2- Allergia, asztma ellen csodafegyver - Blueair 503

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blueair 503
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 198.700 Ft Nettó ár: 156.457 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Prémium levegőtisztító 54 m2- Allergia, asztma ellen csodafegyver - Blueair 503

Blueair 503 - Hatékony légtisztítás parlagfű allergia, asztma ellen is!

Vírus, baktérium, por, pollen, füst, gáz, atkák stb hatékony szűrése


 

levegőtisztító készülék allergia ellen

Ha allergiától, asztmától, légúti megbetegedéstől szenved, a legjobb megoldást a Blueair 503 svéd légtisztító jelentheti.

Nagy felületű Hepa szűrőjével és levegő átáramoltató képességével tökéletesen tisztítja a levegőt. A készülék szűrőrendszerében ötvöződik az mechanikus és elektrosztatikus szűrők használatának összes előnye. A Blueair 503 Energiatakarékos és légtisztító képessége egyedülálló.

blueair levegőtisztítóSzinte minden szennyezőanyagot szűr, pl: vírusok, baktériumok, por, pollen, atkák, füst, gáz, stb. Nagy szűrőfelülete miatt kiváló berendezés asztma és parlagfű allergia ellen is.

Munkahelyeken, iskolákban, óvodákban, kórházakban, rendelő intézetekben és olyan helyeken ahol sok ember kényszerül együtt lenni gyakoriak a fertőzések, több a levegőben a betegségeket okozó baktériumok és vírusok száma. A légtisztító ezen a problémán tökéletesen segít, eredménye a jobb közérzet és kevesebb beteg ember.

A Blueair 503 légtisztítónál a SurroundAir szűrő és a nagy teljesítményű ventilátor biztosítja hogy, a nagy helységek levegőjét is tökéletesen tisztítja. 54m²-es helységekben ajánlott.

 

Teljes légcsere rövid idő alatt

A Blueair 503-as légtisztító egy óra alatt 705 m3 levegőt képes átmozgatni, azaz igen rövid időn belül a helység teljes levegőjét megtisztítja. Ezáltal lecsökken a levegőben az alergiát okozó pollen mennyisége, a betegségeket okozó vírusok, baktériumok száma, csökken a por és a szmog mennyisége.
A Blueair által megadott 54 m² kapacitásnál a helység minden pontján a garantált légtisztítás végbemegy, a levegő 5 – 6 szor átkering a szűrőrendszeren óránként. Más gyártók ezzel ellentétben sokszor azt a területnagyságot adják meg, ahol a légtisztító hatása még érzékelhető. A Blueair
azt a területet jelöli, ahol a levegőtisztító még maximális hatékonysággal használható. Nagy teljesítménye miatt előszeretettel ajánljuk ezt a levegőtisztítót parlagfű allergia és asztma ellen.

Magas CADR (Légtisztítási Hatékonyság)

A Blueair légtisztítók a saját kategóriájukban verhetetlenek a piacon, nem ismerünk hozzájuk mérhető versenytársat.
A CADR értékeik hihetetlenül jók.
CADR értékek:

  • Füst: >375 (>638 m³/h) (Smokestop filter használat mellett)
  • Por: >375(>638m³/h)
  • Pollen >375(>638m³/h)
Egyszerűség, Megbízhatóság
légtisztító gyerekek számára

A légtisztító mindennapi életünk részét képezi legyen szó lakótérről vagy irodáról, ezért tervezésekor fő szempont volt 

  • a megbízhatóság,
  • a masszív kialakítás,
  • az egyszerű kezelhetőség (egyetlen fokozatkapcsolóval egyszerűen beállítható a ventilátor és a szűrés intenzitása. A készülék könnyen mozgatható beépített kerekei segítségével.)

Mivel az 503-as nem tartalmaz beépített szenzorokat, és digitális kijelzőt így olcsóbb, mint digitális társai.

A HEPA szűrő előnyei a levegőtisztításban

A blueair 503 légtisztító készülék három nagyméretű háromrétegű szűrőjén keresztül a szennyező anyagok 99,97%-át kiszűri,a 0,1 mikro mérettől kezdve. A három rétegének köszönhetően a szűrők élettartama jelentősen megnő. A szennyeződéseket a szűrő fokozatosan szűri ki, először a legnagyobbakat, kisebbeket és végül a legkisebbeket, így a szűrők később tömődnek el. 

Blueair beépített HEPA szűrőÉs ezután jön még az igazi tisztítás. Egy aktívszenes szűrőbetét és a beépített ionizátor segítségével. A levegő ionizálása után az erősen negatív töltésű részecskék sokkal jobban megtapadnak a szűrőkben, a baktériumok, vírusok elpusztulnak - a levegő csíramentesítésre kerül.

Blueair ionizáló különlegessége

Nem keletkezik Ózon, ezért az asztmás, allergiás, érzékeny szervezetű emberek számára is megoldást jelenthet a Blueair 503-as. Az ionizálás - amely során ózon keletkezik - a Blueair levegőtisztítóknál nem a szűrés után, hanem még azt megelőzően történik, így a keletkezet ózont a szűrők kiszűrik. Így a HEPA szűrőt is védi az elfertőződéstől, mert a vírusok, baktériumok már az ionizálás során elpusztulnak. Számtalan pozitív visszajelzésünk van már olyan háztartásokból, ahol asztma, vagy parlagfű ellen vetették be a készüléket.

Az aktív szenes szűrőbetét befejezi a tökéletes szűrést. Az füsttel, szmoggal erősen szennyezett levegő számára rendelhető egy ún. Smokestop, több aktív szenet tartalmazó szűrő.


A helység teljes levegőjét átkeringeti, megtisztítja. A Blueair levegőtisztítók három oldalról szívják be (alul, mindkét oldal) és három oldalról fújják ki (felül, mindkét oldal) a levegőt. Így a megnövekedett légkeverés egyenletesé teszi a tisztítást, további előnye, hogy a megosztott légmozgás zaja halkabb mintha egy helyen mozgatná a levegőt a készülék.
A helység bármely pontján ugyanolyan légtisztítás!

Energiatakarékos levegőtisztítás, halk működés - svéd minőség!

A Blueair 503 a légtisztítók gyöngyszeme allergia ellen légtisztító

  • egyedi magas színvonalú tervezés
  • jó minőségű anyagok
  • precíz gyártástechnológia
  • igényes forma

Mennyit fogyaszt a Blueair 503 levegőtisztító?

A legtöbb hasonló kategóriájú levegőtisztító 50-100 W fogyaszt, ezzel szemben a Blueair 503 csendes fokozatban 30W-ot vesz fel, mialatt 150 m3 levegőt tisztít alig hallhatóan. Csendesebb mint a suttogás. Hangja csak akkor hallható ha igen intenzív tisztításra állítjuk, ilyenkor akár 705 m3 levegőt is átmozgat óránként. Erre a fokozatra az allergiában szenvedőknek, dohányosoknak, fertőző betegek környezetében van szükség.

A levegőtisztító mozgatása egyszerű

levegőtisztító tesztA Blueair 503 négy darab irányba álló kerekével könnyen mozgatható, mozgatás közben nem hagy nyomot a padlón.

A Blueair 503 nagyteljesítményű légtisztító további jellemzői

- HEPA szabványt maradéktalanul teljesíti
- Mobil  - kerekeken guruló - kivitel
- Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése, magas CADR értékek
- 5 év garancia, ha rendszeresen, fél évente cserélünk szűrőt
- különben 1 év garancia 
- Csendes, megbízható működés
- Egyszerű, robusztus de esztétikus kivitel


Műszaki adatok

Méretek: 660x500x340 mm
Áram fogyasztás: 35-120 watt
Súly: 16 kg
Terem méret: 54 m2
CADR - Füst: 375  Por: 375  Pollen: 375 
Megmozgatott levegő mennyiség: 150-705 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-66 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

Tegye környezete levegőjét egészségesebbé, szűrje ki a baktériumokat, virusokat, port, polleneket a kellemes levegőért. Enyhítse allergiás, asztmás tüneteit!

A Blueair légtisztító készülékeket HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Amennyiben Smokestop szűrővel (szagokat, füstöt hatékonyan semlegesíti) kéri a légtisztítót, akkor a készülék ára: 215.400 Ft-ra változik. A Smokestop szűrő igényét kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Rendelje meg most a Blueair 503 levegőtisztítót! Ehhez kérjük, tegye e terméket a kosárba:

 

Db:  


 


 

Légtisztító adatok
Áramfelvétel 35-120 W
Zajszint 32 - 66 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 150-750 m3/h
Ajánlott terület 54 m2-ig
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 16 kg
Feszültség; 220-240 V

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz