Prémium légtisztító 34 m2-ig - Blueair 403

Prémium légtisztító 34 m2-ig - Blueair 403

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blueair 403
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 159.300 Ft Nettó ár: 125.433 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Prémium légtisztító 34 m2-ig - Blueair 403

Blueair 403 levegőtisztító - Maximális hatékonyság, csendes, svéd technológia!

(A levegőtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)
 

blueair szabályzóNe csak az asztma, allergia gyógyszereitől várja a megoldást, inkább alakítsa a világ egy szeletét, az otthonát olyanra, ahol megszabadulhat a kínzó tünetektől, ahol a puszta létezés is felüdülés! Egy nehéz nap után lélegezzen be tiszta, pollen- , baktérium- és vírusmentes levegőt. A Blueair 403-as légtisztító ideális mindazoknak, akik egy professzionális levegőtisztítót keresnek, de fontos az is, hogy ezt minél kisebb befektetéssel vásárolhassák meg. A Blueair 403-as levegőtisztító ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a készülékcsalád 450 E digitális vezérlésű tagja, de leegyszerűsített, még egyértelműbb, tekerőgombos kezelőfelelüttel. így lesz árban, teljesítményben és a kezelés egyszerűségében verhetetlen a maga kategóriájában.

Mit, és hogyan szűrnek a Blueair 403 légtisztítók?

3 rétegű hepa szűrő, vírus baktériumA légtisztító úgy működik, hogy a helység levegőjét nagy teljesítményű ventilátor segítségével átáramoltatja a beépített, három lépcsős ún. HEPA szűrőn. A többlépcsős szűrő azért előnyös, mert a különböző lépcsők különféle méretű szennyező részecskeméretre vannak optimalizálva, a nagyobbal kezdve. Így a nagyobb részecskék már rögtön a folyamat elején csapdába esnek, nem tömítik el a finomabb részecskék szűrésére optimalizált betétet. Az eredmény jobb szűrés, kevesebb szűrőcsere.

Ezzel a megoldással a szűrőben maradnak pollenek, allergiát okozó anyagok, poratkák, penész spórák sőt az egész kis méretű részecskék is: szagok, mérgező gázok, vírusok, baktériumok is! A végeredmény tiszta, friss levegő.

Ez azonban még nem minden. A légtisztító a többlépcsős szűrőt ionizátorral kombinálja. Ez azt jelenti, hogy a beáramló levegőt egy nagyfeszültségű ionizátor elektromosan feltölti. Ezzel egyrészt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, másrészt a feltöltött részecskék könnyebben lerakódnak a szűrőben, így növelve a szűrés hatékonyságát. Az ionizátorral szemben gyakori érv, hogy egészségre káros ózont termel. Ez a légtisztító készülék nem bocsájt ki ózont - mivel az ionizátor a szűrő előtt helyezkedik el, így a Hepa szűrő kiszűri az esetlegesen keletkező minimális mennyiségű ózont is.
 

Mekkora helységméretig használhatók a Blueair 403 levegőtisztítók?

csendes légtisztítóA technológiai fejlesztéseknek köszönhetően sikerült egy, 34m2-helységnagyságig használható levegőtisztítót fejleszteni az Ön számára. Ez abban is megmutatkozik, hogy sok más gyártóval szemben ez az érték, a 34 m2 valódi légtisztítást takar. Nem arról van tehát szó, hogy ekkora területen van hatással a berendezés a levegőre, hanem arról, hogy ekkora területen végez tökéletes munkát! Az óránként megmozgatott levegő mennyisége, a 475 m3/h is magáért beszél. A 0,1 mikron vagy annál nagyobb részecskék 99,7%-kát kiszűri a levegőtisztító.

A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a típus is különösen magas értékeket kapott.
CADR értékek:
Füst: 240 (408 m3/h)
Szagok:    240 (408 m3/h)
Pollen:  240 (408 m3/h)


A Blueair 403-at több intézet is vizsgálta, és több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal is rendelkezik.

svéd design energiatakarékos, energiahatékony

 

nincs ózon kibocsájtásblueair aham tanúsítvány

Csendes működés, minimális karbantartásigény

A légtisztító az alapos tervezőmunka eredményeképpen, amely maximálisan figyelembe veszi a vásárlói igényeket, nagyon csendesre sikerült, olyannyira, hogy aludni is lehet mellette. A többlépcsős szűrőknek köszönhetően ritkábban kell szűrőt cserélni, és maga a szűrőcsere sem bonyolult, néhány perc alatt bárki megcsinálhatja.

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás?

  • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)csendes levegőtisztító szobába

  • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

  • Csendes levegőtisztítás

  • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

  • Környezettudatosság

  • Díjnyertes svéd formaterv

  • Könnyű kezelhetőség

Svéd minőség és elegáns külső

Ez a légtisztító prémium minőségi kategóriát képvisel, a beépített anyagoknak és a precíz tervezésnek köszönhetően. Végül, de nem utolsósorban szép, tökéletesen illeszkedik a lakás szín- és formavilágához.

Műszaki adatok:

Méretek: 590x500x275 mm
Áram fogyasztás: 30-80 watt
Súly: 15 kg
Terem méret: 34 m2
CADR - Füst: 240 Por: 240 Pollen: 240 
Megmozgatott levegő mennyiség: 130-475 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-52 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair légtisztító készülékeket HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Amennyiben Smokestop szűrővel (szagokat, füstöt hatékonyan semlegesíti) kéri a légtisztítót, akkor a készülék ára: 169.100 Ft-ra változik. A Smokestop szűrő igényét kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Rendelje meg a Blueair 403-as levegőtisztítót, és élvezze a tiszta levegő összes előnyét - még ma!
 

Db:  
Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 30-80 W
Levegőmennyiség 130 - 475 m3/h
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 34 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 15 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 240, Pollen > 240, Szag > 240

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz