Üvegkonvektor, üvegradiátor távirányítóval, gyönyörű kinézettel - 2 kW TCH 2000 E

Üvegkonvektor, üvegradiátor távirányítóval, gyönyörű kinézettel - 2 kW TCH 2000 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:TCH 2000E elektromos üvegkonvektor, üvegradiátor
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 37.000 Ft 29.900 Ft Nettó ár: 23.543 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Üvegkonvektor, üvegradiátor távirányítóval, gyönyörű kinézettel - 2 kW TCH 2000 E

Üvegkonvektor, üvegradiátor TCH 2000 E

Stílusos konvekciós fűtőtest, mellyel tisztán, hangtalanul teremthet meleget

(Az üvegradiátor raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

 
stílusos, esztétikus üvegkonvektor TCH 2000 E

Stílusos meleg!  Hogy jól érezzük magunkat kompromisszumok nélkül

praktikus üvegkonvektor TCH 2000 EAzoknak, akiknek nem csak a kellemes meleg, de az az esztétikum és a modern design is fontos, ideális választás a Trotec TCH 2000 E konvekciós fűtőtest. Akik a meleget szolgáltató hőforrást szívesen, és örömmel rápillantva szeretnék a közvetlen lakókörnyezetükben látni, előszeretettel ajánljuk ezt a gyönyörű üvegradiátort.
Az esztétikus, stílusos üvegkonvektor egy olyan fűtési megoldás, ami a befűtendő helyiségekben gyorsan és bonyodalommentesen szolgáltat meleget, tiszta és hangtalan körülmények között.
A formatervezett üvegradiátor frontoldala fehér biztonsági üvegből készült. Karcolásmentes, és kifejezetten könnyen tisztítható. A kiváló minőségű üvegkonvektor a beépített érintőkijelzős kezelőpanelnak köszönhetően nagyon könnyen beállítható, fölötte a háttérvilágítással ellátott nagy
könnyen kezelhető üvegkonvektor TCH 2000 E kijelzőn jól láthatóak a beállítások. 

A TCH 2000 E üvegkonvektor használatba vételéhez mindösszesen egy konnektorra van szükség. Ezt követően válassza ki az érintőképernyőn az elérni kívánt  hőmérsékletet, 15 °C és 50 °C között, ami a termosztát-vezérlésnek köszönhetően energaiatakarékos módon tartósan fenntartható. Az aktuális hőmérsékletet a készülék automatikusan ellenőrzi. Amint a fűtőtest elérte az előzetesen beállított hőfokot, a készülék csökkenti teljesítményét, és tartja a kívánt hőfokot. Ezzel az energiatakarékos üzemmóddal mindig épp annyi energiát használunk, amennyire valóban szükség van.A kétfokozatos fűtési teljesítmény mellett, amivel egyéni módon állítható az épp időszakosan szükséges hőfok, a TCH 2000 E üvegradiátor rendelkezik egy megbízható túlmelegedés elleni védelemmel és egy 24 órára beállítható időkapcsolóval, amivel igény szerint beállíthatja a a fűtési időszakokat. A fagyásgátló védelem nyaralás alatt, vagy ha más okból áll használaton kívül a lakás, megakadályozza a terek teljes kihűlését.

Az érintőképernyős kezelés mellett mindezek a funkciók a csomagban szállított távirányítóval is könnyedén beállíthatók.

Széleskörű felhasználhatóság

könnyen kezelhető üvegkonvektor TCH 2000 EA TCH 2000 E az egyenletes melegítés elvével működik és számos területen használható: Lehet szó gyors bevetésről, ha épp nem működőképes a központi fűtés. Átmeneti időszakokban a fűtési időszak megkezdése előtt vagy befejzése után önállóan használt fűtőtestként is, vagy olyan helyiségek fűtésére, ahol nincs lehetőség központi fűtésre.
A biztonságos elhelyezés érdekében az  üvegkonvektort stabil lábakkal láttuk el, ennek hála rugalmasan pozicionálható a fűtőtest a helyiségekben. Alternatívaként a fűtőtest elhelyezhető falra szerelve is, az ehhez
szükésges szerelési anyagok a szállítási csomag részét képezik. A hordozófogantyúk lehetővé teszik a fűtőtest problémamentes áthelyezését, mozgatását, illetve használati időn kívül a konvektor tárolását is.

esztétikus üvegkonvektor TCH 2000 E

 

Egyenletes meleg a termosztátvezérlésű üvegradiátor segítségével

A TCH széria konvektoraiban a levegőt a készülékben elektromosan felfűtött fűtőszálak melegítik fel, és ennek következtében a meleg levegő felfelé száll, és egy természetes szívóhatás, beáramlás jön létre, a hideg levegő így folyamatosan be tud áramolni a készülékbe. Ennek következtében a helyiség egészében egy folyamatos meleg levegőáramlás jön létre, ami minden sarokba, szegletbe eljut. A meleg mindenhol egyenletesen  kiterjed, az egyes részek kihűlése, vagy túlmelegedése így nem lehetséges. Amint az előre beállított hőfokot eléri a konvektor, a készülék energiatakarékos módon lekapcsol, ha hűl a levegő, a konvektor újra működésbe lép.

Fagyásgátló védelem - ideális megoldás időszakosan használt épületekben, vagy ha üresen áll az épület
A hordfagyásgátló védelemozható üvegradiátoron beállíthatja a fagyásgátló védelmet is. Ebben a működési módban a termosztát segítségével a készülék automatikusan bekapcsol, azért, hogy a helyiségeket fagymentesen tartsa vagy az erős lehűlést megakadályozza. A fagyás megakadályozójaként TCH-konvektoraink nemcsak bérlőknek vagy építtetőknek optimálisak, hanem magánszemélyeknek, üzletembereknek is, üresen álló épületek, garázsok fagymentes fenntartására. Különösen pincéket, télikerteket, vagy központi fűtés nélküli helyiségeket lehet megbízható módon melegen tartani ennek a funkciónak köszönhetően.

Hasznos tulajdonságok:

 • 2000 wattot elérő fűtésteljesítmény, tiszta, kondenzvíz mentes, szagtalan meleg falra is szerelhető üvegkonvektor TCH 2000 E

 • Fokozat nélküli hőszabályozás

 • Két fűtésfokozat (1000 W, 2000 W)

 • Termosztát vezérlésű automatikus üzemmód

 • Fagyásgátló védelem

 • Energiatakarékos üzemmód az automatikus lekapcsolásnak köszönhetően, ha eléri a kívánt hőfokot

 • Kijelzi az aktuális szobahőmérsékletet

 • Infravörös távirányító

 • Biztonsági üveg, érintőképetnyővel esztétikus üvegonvektor TCH 2000 E

 • LCD-kijelző

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Hangtalan fűtés

 • Használható álló és falra akasztható készülékként is

 • Stabil állóhelyzet, a nagy lábaknak köszönhetően

 • Előkészítve a falra szereléshez, szereléshez szükséges anyagok mellékelve

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az  üvegkonvektort.  Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


A TCH 2000 E konvektor  műszaki adatai

 •  24 m2 ig alkalmas, szigeteléstől függőentávirányítóval is kezelhető üvegkonvektor TCH 2000 E

 • Fűtőteljesítmény: választható (fokozatok: 1 / 2 )  1000 W / 2000 W 

 • Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz

 • Csatlakozóvilla: CEE 7/7

 • Kábelhossz: 1,6 m

 • Méretek ( mélység, szélesség, magasság ) lábak nélkül:  110 x 533 x 355 mm

 • Méretek ( mélység, szélesség, magasság ) lábakkal együtt:  200 x 533 x 390 mm

 • Súly: 10,0 kg

 • Szállítási terjedelem: fűtőtest, lábak, szereléshez szükséges anyagok, kezelési utasítás
 • Jótállás: 1 év


Amenyiben a szemet gyönyörködtető, mégis robusztus és hosszú élettartamú  TCH 2000 E konvektor megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
 

Db:  


 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Adatok
Funkciók - szabályozható termosztát - fagyásgátló védelem - termosztát vezérlésű automatikus üzem - túlmelegedés elleni védelem - hordozható, lábakra állítható, falra szerelhető - 2 fűtésfokozat - infravörös távirányító - LCD kijelző - 24 órás időkapcsoló - aktuális szobahőmérséklet kijelzése - biztonsági üveg, érintő képernyős kijelzővel
Fűtési teljesítmény - 2 fokozat - 1 kW / 2 kW
Kábelhossz 1,6 m
Feszültség 230V (50Hz)
Méretek 110 x 533 x 340 mm Lábakkal: 200 x 533 x 390 mm
Súly 2 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (2)