Hepa szűrő szett a Blueair ECO 10 levegőtisztítókhoz

Hepa szűrő szett a Blueair ECO 10 levegőtisztítókhoz

Gyártó:Blueair
Cikkszám:Blueair-Hepa-ECO
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 29.800 Ft Nettó ár: 23.465 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Hepa szűrő szett a Blueair ECO 10 levegőtisztítókhoz

Hepa szűrő szett a Blueair ECO 10 légtisztító szériákhoz

A Blueair ECO 10 a világ egyik leggazdaságosabb légtisztító készüléke. Ehhez méltó, hogy a hozzá tartozó Hepa szűrők ugyanolyan hatékonyak legyenek. Az ECO 10-es levegőtisztító 3 db, nagy méretű Hepa szűrőt tartalmaz. Mindhárom szűrő három rétegű, annak érdekében, hogy a szűrő a maximás hatékonyságú és hosszabb élettartamú legyen. A szűrőbetétek első rétege tartóztatja fel a nagyobb szennyeződéseket, míg a második, és a harmadik réteg gondoskodik az egyre kisebb részecskék eltávolításáról.

Nemigen talál még egy olyan teljesítményű háztartási légtisztítót, mint a svéd Blueair levegőtisztítók. A Blueair annyira hatékony, hogy ezek a hatalmas méretű Hepa szűrők is 12 hónap alatt eltömődnek. Sok más gyártó 1-3 évente javasolja a szűrők cseréjét. Ez jó marketingeszköznek tűnik, de, ha logikusan belegondol, ez azt jelenti, hogy azok a berendezések kevesebb szennyeződést gyűjtenek össze.

Az ECO 10 légtisztító Hepa szűrői ideális megoldást jelentenek vírus, baktérium, por, pollen és a  parlagfű ellen is.

A maximális hatékonyság és az 5 évre kiterjeszthető garancia érdekében cserélje le a szűrőket legalább 12 havonta, és az év minden napján élvezze a friss, egészséges levegőt otthonában, irodájában!
Db:  

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Címkék: hepa, légtisztító, eco