Professzionális fertőtlenítés országszerte

Professzionális fertőtlenítés országszerte

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Fertotlenites
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: Érdeklődjön!
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Professzionális fertőtlenítés országszerte

Professzionális fertőtlenítés országszerte

Figyelem! Az országban egyedülálló módon mi rendelkezünk ezzel a BIOCID engedélyhez kötött fertőtlenítési eljárással és maradéktalanul ki tudjuk írtani a koronavírust és egyéb kórokozókat bármilyen felületen és térben!

Megrendelőink és referenciáink között szerepelnek állami intézmények, nagyobb vállalatok, egészségügyi intézmények, stb. Vállaljuk többek között a koronavírus teljes kiirtását mindenféle zárt térben, mint pl, óvódák, iskolák, rendelők, várótermek, irodák, raktárak, csarnokok... A részletekért kérjük olvasson tovább és keressen minket bizalommal!

Hatékony fertőtlenítés


Mit jelent mindez a gyakorlatban?Hatékony fertőtlenítés

  • Képesek vagyunk akár 5, vagy 6 logosan is fertőtleníteni. Ez azt jelenti, hogy a kórokozók számát egy adott helyiségben százezredére, vagy milliomodra csökkentjük, beleértve a koronavírust is!
  • Az eljárás során hidrogén peroxidot porlasztunk a levegőbe, amely az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, mégis teljesen környezetbarát, hiszen hidrogénre és oxigénre bomlik.
  • A technológia újdonsága, hogy a porlasztás során 1 micron méretű szemcséket hozunk létre, így nem keletkezik kondenzáció. Ennek következtében még a legfinomabb elektronikai berendezések sem károsodnak, pl. MR készülékek, CT-k, stb., ugyanakkor a fertőtlenítő részecskék mindenhová eljutnak!
  • Meg tudjuk oldani nagyobb, több száz m3-es területek fertőtlenítését is.

  • Képesek vagyunk akár orvosi eszközöket, gépeket is fertőtleníteni, melyek a hagyományos ózonos kezelés mellett károsodhatnának. (Elektronika, gumitömítések, műanyagok.)

  • Maradéktalanul ki tudjuk írtani a koronavírust és egyéb kórokozókat nagyobb helyiségekben, irodákban,, csarnokokban, rendelőkben, műtőkben is.

  • Képesek vagyunk kiirtani az egészségügyi és szociális intézményekben gyakori ágyi poloskát is.
  • Igény esetén akár 24 órán belül a helyszínre érkezünk professzionális csapatunkkal és néhány órán belül dokumentálhatóan tiszta teret hagyunk magunk után.
  • Az eljárásunk hatékonyságát és nagyszerűségét az engedélyező hivatalokon túl a Robert Koch intézet és a Gráci Egyetem is elismerte.
  • Hasonló eljárások küzül kizárólag az általunk képviselt technológia rendelkezik ma Magyarországon BIOCID engedéllyel.


Figyelem! Rengeteg kókler van a piacon BIOCID engedély nélküli készülékekkel, óriási marketingszövegekkel és valótlan teljesítményadatú, károkat okozó berendezésekkel. A fertőtlenítési folyamatot kizárólag képzett csapatunk végezheti és a technológia nem kerülhet illetéktelen kezekbe!

Ha biztosra akar menni, azaz szeretné a kórokozókat is elpusztítani, de ezzel párhuzamosan a berendezéseit is meg szeretné óvni a legtöbb fertőtlenítő eljárás által okozott korróziótól, károsodástól, akkor keressen minket bizalommal!

Farkas Tamás
0630/989-3240

 

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (5)