A zárt terekben történő tevékenységek során meglehetősen sok nedvesség kerülhet a levegőbe. Ennek számos hátulütőjével találkozhatunk a hétköznapokban. Nem véletlen, hogy egyre többen döntenek a páramentesítő készülékek mellett.

De vajon melyik márka válik be igazán? Mit érdemes használni akkor, ha nagy alapterületről van szó? Speciális igényekhez is megtalálhatóak az ideális eszközök? A szakemberek gyakran találkoznak ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel.

A Trotec TTK 70 E páramentesítő kitűnő választás azokba a háztartásokba, ahol az ingatlan használói szeretnék elkerülni a penészesedést. A jelenség sajnos sokaknál ismert, hiszen az hétköznapi elfoglaltságok során igencsak megnőhet a levegő páratartalma.

Miért tenné ki falait és lakástextíliáit a penészesedés kockázatának, ha korszerű, elérhető áron beszerezhető megoldás is létezik a kellemetlenség ellen? A német minőség már sokszor tanúbizonyságát tette annak, hogy megbízhatóan, időtálló színvonalon áll rendelkezésre.

Nem csak a háztartások találhatják meg számításukat a kínálatban, hiszen a gyártó olyan nagyobb teljesítménnyel rendelkező eszközökkel is megjelent a piacon, melyek ipari méretekben is ideálisnak bizonyulnak. A Trotec eszközei között elérhetőek a könyvtárak, múzeumok, ipari létesítmények igényeihez is maximálisan passzoló készülékek.

Ezek akár naponta 50 liter nedvességet képesek kiszűrni a levegőből. Egyszerű mozgathatóságuknak köszönhetően könnyedén áthelyezhetőek. A páramentesítők lehetőséget teremtenek az optimális, egészséges belső mikroklíma megteremtésére.