Beázott, elázott, benedvesedett a pince? Majd magától kiszárad??? – SOHA!!!

Na jó, ez nem minden esetben helytálló kijelentés, bár a legtöbb esetben tényleg ez az igazság! Nagyjából úgy néz ki a dolog, hogy 2 lehetőség közül választhatunk, ha beázott a pince.

A legtöbben az első verziót választják. Ha Ön is szereti halogatni a dolgokat, és kísérletezni azokkal a módszerekkel, amik kezdetben olcsók, de működésképtelenek és hosszú távon rengeteg pénzbe kerülnek, akkor olvassa el az első pontot és hagyja ennyiben a dolgot!

Ha pedig valóban megoldást keres és szeretné megelőzni a további károkat és megspórolni több százezer, vagy több millió Forint felújítási költséget és szeretné megóvni a pincében tárolt dolgokat, akkor olvasson tovább és vásárolja meg nálunk még ma az Önnek megfelelő páramentesítő berendezést!


Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

Írtunk egy cikket arról, hogyan és miért kell kezelni a penészt, valamint hogy miért és hogyan kell lefesteni a felületet a páramentesítés megkezdése előtt. Annak érdekében, hogy csökkentsük a spórák levegőbe szóródását, a leírás sok új információt tartalmaz egyéb módszerekhez képest. Kérjük, ide kattintva olvassa el a teljes cikket!


elazott-pince

1)    Az első verzió szerint a pince beázása után elkezdenek abban reménykedni az emberek, hogy majd jön a jobb idő és a pince kiszellőzik, szépen kiszáradnak a falak és a talaj. Különösen akkor hitegetjük ezzel magunkat, ha épp nyár van. Logikusnak tűnik a dolog, de sajnos nem így működik.

Miért??? Azért, mert ha el is múlt a csapadékos veszély és kint száz ágra süt a nap, akkor is nagy eséllyel tovább nedvesedik a hűvös pince. Ez már kicsit a szakmai oldal, aminek a megértése a problémát nem oldja meg, de, hogy hozzásegítsük ahhoz, hogy gyorsan cselekedjen, röviden elmagyarázzuk ennek az okát. A nagy melegben pl. a 30 C-ban az 50 %-os páratartalom optimálisnak számít. Viszont, ha ez a levegő beérkezik a hűvös pincébe, akkor az a páratömeg, ami a meleg levegőben normál relatív páratartalmat eredményez, a hűvös körülmények között nagyon magas relatív páratartalomnak felel meg. Ez pince hőmérséklettől függően bőven a penészképződés határán túl van, de még az is előfordulhat, hogy a nedvesség konkrétan víz formájában kicsapódik.

vizes-pince

Szóval ilyenkor a remény él, de a probléma általában fokozódik. Egyre nagyobb felületeken jelenik meg a penész, felpúposodik a padló, doh és penész szag kezd terjengeni és szétrohadnak a pincében tárolt tárgyak is.

Sokan ezt végignézik, panaszkodnak, sokallják legjobb sportfogadó oldalak az azonnali megoldás árát, majd hónapok, évek múlva ráköltik annak a 20-30-szorosát.

2)    A második lehetőség, hogy az ember azonnal cselekszik és vásárol nálunk egy olyan páramentesítő berendezést, aminek a teljesítménye elegendő ahhoz, hogy azonnal beinduljon a száradás. Megfelelő párátlanító készülék használata mellett már az első 1-2 nap során érezhető a különbség. Beáll az ideális páratartalom, amiben elkezdenek száradni a falak és a talaj, valamint a pincében lévő tárgyak. A párátlanító berendezés biztonságot ad, mert időjárástól és külső körülményektől függetlenül száradásnak indul a pince.

pince-szaritas-paramentesito

Elképesztő, hogy milyen hatékonysággal dolgoznak a készülékeink. Legtöbben csodálkoznak, hogyan lehetséges, hogy naponta akár több tíz liter vizet is összegyűjt a készülék, pedig a saját szemükkel látják és tapasztalják a pozitív változásokat.

Konkrét számokban beszélve, egy 50-100.000 Ft-os páramentesítővel akár 2-3 millió Forintot is spórolhatunk, ha megóvjuk az épületet és a tárgyakat.

pince-paratlanitas-trotec

Természetesen nem csak ez a két opció létezik, vannak más hosszú távú megoldások is, mint pl. az épület átépítése, vagy szerencsés esetben az időjárási körülmények stb, de az általunk kínált módszer azonnal és garantáltan működik.

Nekünk, mint Magyarország legnagyobb és talán a legnagyobb tapasztalattal rendelkező páramentesítő kereskedőjének az a feladatunk, hogy arra motiváljuk az érdeklődőinket, hogy megtalálják azt a megoldást, ami valóban és azonnal megoldja a problémájukat.

Kérjük, böngésszen a termékeink között és válassza Ön is Európa méltán piacvezető márkáját, a Trotec-et. Ehhez kattintson ide és vásárolja meg az Önnek megfelelő teljesítményű párátlanítót!

Kérdések esetén pedig keressen minket bizalommal!