Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

Írtunk egy cikket arról, hogyan és miért kell kezelni a penészt, valamint hogy miért és hogyan kell lefesteni a felületet a páramentesítés megkezdése előtt. Annak érdekében, hogy csökkentsük a spórák levegőbe szóródását, a leírás sok új információt tartalmaz egyéb módszerekhez képest. Kérjük, ide kattintva olvassa el a teljes cikket!

A szürke és fekete foltok a falon egyértelműen a penészesedésre utalnak, ami igen gyorsan terjed és kellemetlen szaggal, sőt, akár allergiás megbetegedéssel is együtt járhat az erre érzékeny emberek esetében. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a páramentesítő berendezés iránt, hiszen gyakran még az új építésű ingatlanokban is felüti fejét a penészgomba. Az okok egyértelműen a magas páratartalomban és az elégtelen hőszigetelésben keresendő. A nyílászárók állapota biztosan nem okolható, hiszen az újonnan kicserélt műanyag nyílászárók esetében is előfordul a penész megjelenése, ezek ugyanis a lakásban tartják a meleg mellett a nedvességet is. Ne feledkezzen meg a rendszeres szellőztetésről, a párátlanító készülék használatával pedig elejét veheti annak, hogy további penészgondokkal kelljen szembesülnie.Csak az után állítsa üzembe a berendezést, hogy a már megjelent telepeket nagy körültekintéssel kezelte és lefestette, ahogy ezt a fenti cikkben részletezzük.


A munkahelyeken és otthonokban is kiválóan alkalmazható berendezések energiatakarékos kialakítással szolgálják az egészségesebb belső mikroklíma megteremtését. Válasszon olyan páramentesítő készüléket, amelyik időtálló minőséget és garantáltan tiszta belső mikroklímát teremt a lakás bármelyik helyiségében! Akár az interneten keresztül is leadhatja rendelését, hiszen napjainkban a világháló a párátlanító vásárlása során is hasznos segítőtársnak bizonyul.