Rengeteg okból kifolyólag szükségünk lehet a pontos hőmérsékletméréshez. Nem csak a helyiségek levegőjének a hőmérsékletét, de különböző tárgyak, anyagok, élelmiszerek felületi vagy maghőjét is megmérhetjük akár infravörös sugarak segítségével érintés nélkül is. Sütés-főzés közben fontos információt szerezhetünk az ételekről és alapanyagokról, melyek egy-egy elkészítési technológiához elengedhetetlenek. A legegyszerűbb beszúró hőmérő például megállja helyét az élelmiszeripar és kereskedelem, gasztronómia, kézművesipar és építőipar különböző területein is, gyors és egyszerű maghőmérséklet mérést lehetővé téve. Grillezés során az arra kialakított digitális, vezeték nélküli mérőeszközt javasoljuk, hogy tökéletesen készüljenek el húsételeink és elkápráztathassuk vendégeinket. A pontos méréseket a nemesacél mérőhegy és a kábel biztosítja, valamint fény és hangjelzés. Kényelmi funkcióként előre bele van programozva többféle húsfajta. Az infravörös készülékeknél pedig határ a csillagos ég, mert szinte bárminek megmérhetjük a felületi hőmérsékletét érintés nélkül, akár mínusz 50 és plusz 1850 celsius fok között. Az energiatakarékos, szoftverrel is ellátott, professzionális eszközökre garancia a német tervezés és gyártás, mely magas minőséggel és kiváló ipari dizájnnal párosul. Ha multifunkcionális eszközt szeretne, válassza a hő- és páramérő eszközöket, melyek szintén a Trotec márka profi szériáját képviselik, hogy ön gyorsan és pontosan felmérhesse környezetét.