Levegőtisztítás hatékonyan

Vírusok, baktériumok, járványok? Allergia, asztma, por, pollen, szmog? Harcoljon ellenük levegőtisztítással!

Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) szerint a lakosság egészségére nézve a beltéri légszennyezés az 5 legnagyobb környezeti kockázat között szerepel.

A tüdőt károsító beltéri szennyező anyagok lehetnek a házi por, a pollenek, a kedvtelésből tartott kisállatok szőreinek részecskéi, a dohányfüst, a kémiai-alapú tisztítószerekből felszabaduló gázok.

Tény, hogy a légtisztítók nem oldhatnak meg minden beltéri levegő szennyezési problémát, de a levegőtisztítási technika fontos része az EPA által ajánlott beltéri levegőminőség javítást célzó stratégiának.

Továbbá a pozitív egészségügyi hatásokon túl a légtisztító használatával a szagtalanítás miatt mindig friss és kellemes levegő lesz lakásában. Bárki betér Önhöz rögtön észreveszi a különbséget és az üdítő környezetet.

Miért káros a szennyezett beltéri levegő?

Időnk 80-90 százalékát beltérben töltjük (lakás, munkahely, autó stb.). Itt azonban akár tízszer több a vírus, baktérium, por, poratka, megreked a pollen és a mérgező szmog is.

A szennyezett beltéri levegő belégzése által okozott káros egészségügyi hatások közé tartozik a fejfájás, a fáradtság, a szem és a nyálkahártyák irritációja, szúró, viszkető érzés az orrban és a torokban.

A szennyezett beltéri levegő hosszú távon történő belégzése hozzájárulhat a légúti és szívbetegségek, valamint az allergia, asztma, tüdőgyulladás és egyéb betegségek kialakulásához. A testi-lelki túlterheltséget a szervezetünk nem bírja tovább és allergiás, asztmás tünetekkel reagál rá.

A legnagyobb baj, hogy olyan körülmények okozzák ezeket, amiről mi magunk nem nagyon tehetünk, jó hír azonban, hogy mégis van megoldás, mert légtisztítóink megelőzik, valamint enyhítik allergiás – asztmás tüneteit!

Levegőtisztító készülék

Ha légtisztítót keres, valószínűleg szembesült azzal a nehézséggel, hogy nem tudta hogyan válasszon? Ez valóban nem könnyű, mert rengeteg levegőtisztító van a piacon.

Szeretnénk megkönnyíteni helyzetét és hasznos tanácsokkal ellátni annak érdekében, hogy valóban azt kapja, amit szeretne és problémája valóban megoldódjon!

Nincs kockáztat! Győződjön meg élesben légtisztítóink hatékonyságáról! Minden termékünket 8 napig tesztelheti, és ha esetleg nem tetszik visszaküldheti. Mi pedig kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Miért ilyen olcsó mindez? A válasz egyszerű. Ön most a közvetlen importőr honlapját olvassa, ahol nagykereskedelmi árakat kínálunk. Nem tartunk fenn költséges üzlethelyiséget, és nem fizetünk házaló ügynököket sem.