Előrendelhető Trotec TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

Trotec TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú
Készlet információ:Előrendelhető
Fogyasztói ár: 14.990 Ft 12.900 Ft Nettó ár: 10.157 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Trotec TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

Az alacsony vízmélységből történő felületi felszívásnak köszönhetően minimális vizet hagy hátra, ami egy feltörlőruhával már felszárítható 

(A termék jelenleg nincs raktáron, várható beérkezés július vége!)

TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú sokoldalú felhasználásra

TWP 4005 E kompakt könnyen kezelhető tisztavíz búvárszivattyúA TWP 4005 E tisztavíz-búvárszivattyú kompaktságának, nagy teljesítményének és felhasználóbarát kezelésének köszönhetően egyaránt kedvelt darab háztulajdonosok vagy a hobbikertészek körében is. Az óránkénti 7.000 literes maximális szállított mennyiség épp úgy meggyőző érv e mellett a búvárszivattyú mellett, mint a kivételesen magas, 7,5 méteres szállítási magasság, miközben egy integrált visszacsapószelep megakadályozza kikapcsolásnál a visszafolyást. 400 W teljesítményű, karbantartást nem igénylő motorjával tiszta és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízből képes szivattyúzni a TWP 4005 E búvárszivattyú a vizet. Nagy hatásfokkal és meglepő gyorsasággal szárít ki ez a merülőszivattyú elárasztott pincehelyiségeket, mosókonyhákat, pillanatok alatt szárazra szivattyúzza a medencéket, de normál, tisztavíz-szivattyúként is működtetve megtelt árkok, ciszternák, esővizes hordók átpumpálásával is jó szolgálatot tesz. Egy beépített visszafolyás elleni védelem megakadályozza a tömlő kiürülését, használat után, és lerövidíti az újbóli szivattyúzás alkalmazási idejét, egy újbóli használatbavételkor.

Csak 3 mm-es megmaradó vízszint - egyszerűen felmossuk, és kész!TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú, 3 mm-es maradékvízzel

Ez a tisztavíz-búvárszivattyú leginkább arra alkalmas, hogy alacsonyan elárasztott sík felületeket, pincéket, medencéket szárítson ki, gyorsan és alaposan. Mert a TWP 4005 E felületi felszívású búvárszivattyúnak elegendő egy 80 mm-es víz alatti mélység, a benne lévő szivattyúkerék indításához, ezután a készülék a vizet kiszivattyúzva vízszintes felüleleten egy 3 mm-es maradék vizet produkál, ami egy feltörlőruha használatával már felszárítható.
A vízálló burkolattal ellátott, ütésálló műanyagház 7 méteres merülési mélységig biztosítja a megfelelő víz alatti használatot. Hosszabb alkalmazásra is kiváló ez a búvárszivattyú: mivel elláttuk egy túlmelegedés elleni, integrált  hővédő kapcsolással. Ezen kívül egy kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítés és egy alacsony kopású tengely biztosítják az extrém tartósságot, hosszú élettartamot.

Meggyőzően egyszerű kezelés

A fokozatmentesen rögzíthető úszókapcsolónak köszönhetően a TWP 4005 E búvárszivattyú elképzelhetetlenül egyszerűen működik. A vízszint meghatározott magassága szerint indítja ez a kapcsoló a búvárszivattyú automatikus ki - és bekapcsolását. A szárazon futás elleni védelem tovább növeli az automatikus üzemmód közbeni flexibilitást. Alacsonyabb vízsszintnél lehetséges a kézi beállítás, amennyiben az úszókapcsolót vízsszintesen a folyamatos üzemmódban rögzítjük.
A praktikus, beépített úszókapcsoló a vízsszint vezérlésére szolgál a le- vagy kiszivattyúzandó tartályban. Automatikus üzemmódban az úszókapcsoló magassága szerint kapcsol ki - vagy be a pumpa, automatikusan. Folyamatos üzemeltetés esetén ez a merülőszivattyú alacsony vízmélységben is működtethető, felületi felszívásának köszönhetően csupán 3 mm-es maradékvizet hagyva.
TWP 4005 E praktikus tisztavíz búvárszivattyúA stabil, ergonomikus hordozófogantyú megkönnyíti az áthelyezést, szállítást a kertben, vagy bármely más felhasználási helyszínen, és javítja is a kompakt készülék kezelését. Ezen kívül a pumpa felakasztását, felfüggesztését is szolgálja, a szállított nylonkötél segítségével, például hogy segítségével leereszthető legyen, mondjuk egy medencébe. 25 és 32 mm átmérőjű, a sarokadapterre csatlakoztatható univerzális csatlakozások, valamint az 1"-os és 11/2"-os csavarmenet-csatlakozások más csőtoldalékokkal is problémamentes összakapcsolást tesznek lehetővé. A sarokadapter tetszőlegesen állítható, így csövek és tömlők a talajjal párhuzamosan is futhatnak. A 10 m. hosszú hálózati kábel rugalmasságot és nagy hatókörzetet tesz lehetővé.

TÜV által igazolt minőség

A TWP 4005 E merülőszivattyú használatával minden szempontból biztosra mehet: TÜV által bevizsgált és minősített szerszámot kap, ami biztosíték a magas minőségre, értékállóságra, biztonságra és jól használhatóságra.

Márkaminőség plusz árelőny

Megbízható, erős, és tiszta vízben történő sokféle felhasználásra megfelelő: ezek a Trotec tisztavíz-búvárszivattyúinak a legfontosabb ismertetőjegyei. Nagy teljesítményének köszönhetően minden elvárásnak megfelel. Tehát minden tekintetben nagy teljesítmény, hiszen a Trotec minőségi márkát képvisel profi megoldásokkal, mindezt kiváló ár - érték aránnyal.

Sokoladalú felhasználhatóság és alkalmazás

TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú, 7 méteres merülési mélységig
Tiszta, enyhén szennyezett vízben való használatra,
 7 méteres merülési mélységig
TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú úszókapcsolóval
Esővízgyűjtő hordók, ciszternák átszivattyúzása

 
TWP 4005 E Felületi felszívású tisztavíz búvárszivattyú
A heves esőzések elárasztották a pincelejárót?
Ha nem túl szennyezett a kipumpálandó víz, ez nem lehet akadály a TWP 4005 E búvárszivattyúnak! 

 
TWP 4005 E Alacsony vízmélységben is használható búvárszivattyú

Medencében vagy pincékben: vízszintes felületen 3 mm-es maradékvizet produkálva, törlésszáraz eredményt hoz létre
 

A merülőszivattyú használata közben jelentkező előnyök: TWP 4005 E Búvárszivattyú teljesítményértékei
 • Erős, 400 w-os teljesítmény, 7.000 l átpumpálása óránként, 7,5 méteres mélységből

 • Ideális alacsonyan elárasztott sík felületek, pincék, medencék, mosógép által okozott vízfolyások gyors kiszárítására

 • Tisztavízben  és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízben való használatra

 • Extrém tartós, hosszú élettartamú a kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítésnek köszönhetően

 • Karbantartást nem igénylő motor, túlmelegedés elleni, integrált  hővédő kapcsolással

 • Automatikus ki -  be kapcsolás, a fokozatmentes beállítású úszókapcsolóval

 • Szárazonfutás elleni védelem, automatikus üzemben

 • Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége, folyamatos üzemmódbanTWP 4005 E Búvárszivattyú tulajdonságai piktogramokon

 • Sekély vízmélységből történő felületi felszívás, 3 mm-es maradékvízig, törlésszáraz eredményt biztosítva

 • IPX8 védelem: merüléskor behatoló víz ellen védett

 • Univerzális csatlakozó, rugalmas csatlakozási lehetőségeket biztosítva

 • Integrált visszacsapószelep akadályozza meg a visszafolyást

 • Nagy, ergonomikus hordozófogantyú: alkalmas a leeresztőzsinór rögzítésére is

 • TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú

A TWP 4005 E merülőszivattyú technikai adatai: TWP 4005 E Búvárszivattyú úszókapcsolóval

Szállítási teljesítmény: 7.000 l/óra
Szemcsézet: 5 mm
Maximális szállítási magaság: 7,5 m

Bemerülési mélység (max.) : 7 m
Legkisebb működési mélység: 80 mm

Úszókapcsoló bekapcsolási pontja: 420 mm
Úszókapcsoló kikapcsolási pontja: 180 mm

Vízszint elszívási magassága (max): 3 mm
Vízhőmérséklet (max): 35 °C
Védelem fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett
Védelmi osztály: I
Hálózati feszültség: 230 - 240 V (50 Hz) TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú szállítási terjedelme
Teljesítményfelvétel: 0,4 kW
Hálózati csatlakozó típusa: CEE 7/4 (F típusú Schuko csatalkozó)
Kábelhossz: 10 m
Méretek: 160 x 160 x 290 mm
Súly: 3,6 kg
Szállítási terjedelem: Komplett készletként TWP 4005 E búvárszivattyú, szűkítő adapterrel (előre beszerelt visszafolyásgátlóval és tömítőgyűrűvel), sarokadapterrel, 12 m hosszú nejlonkötéllel, 10 m hosszú hálózati kábellel
Csatlakoztatható hozzá: 25 / 32 belső átmérőjű, valamint 1"-os és 11/2"-os csavarmenet-csatlakozású bármilyen csövek, tömlők

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a búvárszivattyú készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését a TROTEC TWP 4005 E kompakt tisztavíz-búvárszivattyúja könnyű kezelésével, számos különleges felszerelésével, helyezze azt a kosárba!

Db:  
Búvárszivattyú
Bemerülési mélység max. 7 m.
Elszívási magasság max. 3 mm, törlésszáraz eredményt biztosít
Legkisebb működési mélység 80 mm
Szállítási magasság Max. 7,5 m.
Szállítási teljesítmény 7.000 l/óra
Szemcsézet max. 5 mm
Úszókapcsoló Bekapcsolási pontja: 420 mm Kikapcsolási pontja: 180 mm
Védelem Fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett Típusa: I
Vízhőmérséklet Max. 35 °C
Adatok
Funkciók • Erős, 400 w-os teljesítmény, 7.000 l átpumpálása óránként, 7,5 méteres mélységből • Ideális alacsonyan elárasztott sík felületek, pincék, medencék, mosógép által okozott vízfolyások gyors kiszárítására • Tisztavízben és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízben való használatra • Extrém tartós, hosszú élettartamú a kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítésnek köszönhetően • Karbantartást nem igénylő motor, túlmelegedés elleni, integrált hővédő kapcsolással • Automatikus ki - be kapcsolás, a fokozatmentes beállítású úszókapcsolóval • Szárazonfutás elleni védelem, automatikus üzemben • Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége, folyamatos üzemmódban • Sekély vízmélységből történő felületi felszívás, 3 mm-es maradékvízig, törlésszáraz eredményt biztosítva • IPX8 védelem: merüléskor behatoló víz ellen védett • Univerzális csatlakozó, rugalmas csatlakozási lehetőségeket biztosítva • Integrált visszacsapószelep akadályozza meg a visszafolyást • Nagy, ergonomikus hordozófogantyú: alkalmas a leeresztőzsinór rögzítésére is • TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú
Hálózati csatlakozó Típusa: CEE 7/4 (F típusú Schuko csatalkozó)
Hálózati kábel hossza 10 m
Teljesítményfelvétel 0,4 kW
Feszültség 230 - 240 V (50 Hz)
Méretek 160 x 160 x 290 mm
Súly 3,6 kg

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (6)