Lézeres távolságmérő 70 m-ig, 90°-os dőlésérzékelő szenzorral - Trotec BD 21

Lézeres távolságmérő 70 m-ig, 90°-os dőlésérzékelő szenzorral - Trotec BD 21

Gyártó:Trotec
Cikkszám:BD21 lézeres távolságmérő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 29.900 Ft 19.990 Ft Nettó ár: 15.740 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összehasonlítás

Lézeres távolságmérő 70 m-ig, 90°-os dőlésérzékelő szenzorral - Trotec BD 21

BD21 lézeres távolságmérő 90°-os dőlésérzékelő szenzorral 

(A távolságmérő raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

 
BD 21 lézeres távolságmérő

A modern BD21 lézeres távolságmérő olyan funkciókkal és felszereltséggel rendelkezik, mint egy drága, felsőkategóriás műszer. A beépített, 90°-os, 3 pontos Pithagorasz-funkciós, dőlésérzékelő szenzornak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és precízen mérhető vele a távolság, a terület vagy a térfogat. A BD21 lézeres távolságmérő segítségével megállapítható a magasság és a részmagasság is. Akadályok esetén is lehetőség nyílik a távolság és a magasság indirekt módon történő megmérésére, sőt a BD21 akár elektronikus vízmértékként is használható.
 

BD21 lézeres távolságmérő
BD21 lézeres távolságmérőBD21 lézeres távolságmérő egy kezesBD21 lézeres távolságmérő hátoldalBD21 lézeres távolságmérő övtáskaBD21 lézeres távolságmérőBD21 lézeres távolságmérőBD21 pontos lézeres távolságmérőlézeres távolságmérésBD21 lézeres távolságmérő szögmérés
 

BD21 lézeres távolságmérőA lézeres távolságmérő számtalan funkcióval rendelkezik, ám ennek ellenére könnyű a kezelése, mert minden egyes funkcióhoz külön gomb tartozik.
A nagyméretű, többsoros kijelző világítása be- és kikapcsolható, ezért a mérések sötétben és nappali fényben is sikeresek lehetnek.
Habár a BD21 lézeres távolságmérő belső terekben történő használatra készült, az építkezéseken is lehet alkalmazni a robosztus, por- és cseppálló készüléket (IP 54). Ez azt jelenti, hogy a BD21 bármilyen kisipari kétkezi munka során is segítségül hívható.

Kültereken csak abban az esetben használható, ha a beltérhez hasonló fényviszonyok vannak, ha nincs tükröződés a felületeken és hőhatás, hősugárzás.

A BD21 lézeres távolságmérővel a rosszul hozzáférhető helyeken is kényelmesen és gyorsan, csupán pár gombnyomás segítségével mérhető meg lézeres pontossággal a távolság, a terület és a térfogat.

A collstock vagy mérőszalag segítségével elvégzett, körülményes mérésekkel ellentétben a BD21 lézeres távolságmérő hibátlan eredményt ad. Így például könnyedén kiszámítható, mennyi munkaanyagra van szükség a festés, a parkettázás vagy a csempézés esetében, ezzel könnyen elkerülhető a fölöslegesen berendelt anyagok mennyisége, ami az építkezés vagy felújítás költségvetése szempontjából sem elhanyagolható.

Gyakorlati előnyök

 • Beépített 90°-os dőlésérzékelő szenzor

 • 0,05 és 70 m közötti hatótávolság

 • Távolság, magasság és részmagasság indirekt módon történő kiszámítása (3-pontos Pitagorasz-funkció)

 • Távolság, felület és térfogat precíz és pontos mérése

 • Megvilágítható, többsoros kijelző

 • Elektronikus vízmértékként is használható

 • Robosztus kialakítás – por- és cseppállóság (IP54)

 • Multifunkciós készülék

 • Időzítő funkció

 • Automatikus kikapcsolás

 • Állványcsavar

Áttekintésként itt látható a BD21 lézeres távolságmérő néhány technikai adata:

 • Mérési pontosság: ± 2 mm (±0,08 inch) (kedvező körülmények: szobahőmérséklet, jó célfelület esetén, 10 méteres távolságig)

 • Mérési tartomány: 0,05 - 70 méter (0,16 - 230 láb)

 • Mértékegységek: méter, inch (hüvelyk), láb

 • Funkciók: minimum- és maximummérés, folyamatos mérés, összeadás és kivonás, terület- és térfogatmérés, közvetett távolság-, magasság- és részmagasságszámítás (3 pontos Pitagorasz-funkció), távkövetés, elektronikus vízmérték, világító kijelző, automatikus kikapcsolás

 • Visszakereshető mérések száma: 10

 • Védelem típusa: IP54

 • Energiaellátás: 2 x 1,5 V-os, AAA típusú elem

 • Méret: Hosszúság x Szélesség x Magasság: 27 x 49 x 118 milliméter

 • Tömeg az elemekkel együtt: 150 g

 • Szállítási terjedelem: Mérőműszer, elemek, hordtáska, használati utasítás

 • Használati útmutató: egyelőre az alábbi nyelveken érhető el: angol, német, francia, olasz, orosz

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a lézeres távolságmérőt. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A BD21 lézeres távolságmérő azok közé a modern mérőeszközök közé tartozik, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen magára adó szakember felszereléséből sem. Rendelje meg még ma, és egyszerűsítse le munkáját, nyújtson kifogástalan minőséget megrendelője felé, a maximálisan pontos mérésekkel, emelve ezzel saját szakmai színvonalát.

Amennyiben a  BD21 lézeres távolságmérő megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába! 

 

Db:
Távolságmérő
Funkciók - Minimum, maximum és tartós mérés - Összeadás, kivonás, felület- és térfogatmérés - Közvetlen távolság- és magasság-, részmagasság- mérés - Hárompontos Pitagorasz-funkció - Távolságkövetés - Elektromos vízmérték - Kijelzővilágítás _ Automatikus kikapcsolás
Hatótávolság 0,05 - 70 méter (0,16 - 230 láb)
Külső védelem IP 54
Mérési pontosság ± 2 mm (±0,08 inch)
Mértékegységek méter, inch (hüvelyk), láb
Adatok
Áramellátás 2 db 1,5 V AAA elem
Méret 27 x 49 x 118 milliméter
Súly 150 gr

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (3)